lukadd 2 912 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Tylko, że ja nie potrzebuję MSAA x8. Tak źle może nie będzie, ale konkret kopa też nie będzie.
Element Wojny 4 775 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia 1 minutę temu, Reddzik napisał(a): ło matko ile? A Ty kolego w co bedziesz celowal po pokazie Nvidii i pozarze w dziale GPU AMD?
cichy45 607 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Jak uda mi się zdobyć 5090 na premierę to mam pomysł na kilka testów 3090 vs 4090 vs 5090 Wiadomo, że obowiązkowo zobaczyć trzeba gamers jesus, ale chcę sprawdzić kilka scenariuszy które mnie interesują osobiście.
Zhao 583 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Hello! Nadrobiłem temat ...a poszedłem spać o 6 Dobrze mi się spało po tej konferencji
zozolek 312 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia (edytowane) https://www.olx.pl/d/oferta/rtx-4090-gainward-phantom-rezerwacja-CID99-ID13NZjo.html lets begin w peaku po 3.5k beda CHODZIĆ Edytowane 7 Stycznia przez zozolek 1
cichy45 607 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Teraz, Zhao napisał(a): Dobrze mi się spało po tej konferencji Ja miałem problem z zaśnięciem 1
michaelius33 354 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia W sumie to cena 5070 jest aktrakcyjna chyba właśnie przez to , że ma 12GB Vramu - kurteczka wie, że nikt tego nie weźmie do pracy z AI, więc może spokojnie dowalić cenę dla graczy. Plus to chyba mniej więcej daje odpowiedź na jakim poziomie będzie kończyła się oferta AMD.
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia 7 minut temu, DITMD napisał(a): To nie czasy Covidu, radzę ci ochłonąć i podejść do tego ze spokojną głową. Osobiście poczekam sobie na testy, info co kupić, a co omijać, i wtedy sobie kupię, albo i nie, bo jak zrobi się ciepło, to więcej czasu będę spędzał poza domem. Z tym, że 4090 chyba większość czasu trzymała cene, co nie? Teraz przed premierą 50XX to wgl ceny podjebało do góry, a dostępność tragiczna
lukadd 2 912 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia 1 minutę temu, zozolek napisał(a): https://www.olx.pl/d/oferta/rtx-4090-gainward-phantom-rezerwacja-CID99-ID13NZjo.html lets begin Nic nie wspomniał o gwarancji czyli pewnie bez papierów
cichy45 607 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia 2 minuty temu, zozolek napisał(a): https://www.olx.pl/d/oferta/rtx-4090-gainward-phantom-rezerwacja-CID99-ID13NZjo.html lets begin w peaku po 3.5k beda CHODZIĆ No trochę wysypało tych 4090 na OLX dzisiaj, nawet founderek się trafił.
zozolek 312 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Teraz, lukadd napisał(a): Nic nie wspomniał o gwarancji czyli pewnie bez papierów jak pisałem tutaj ze beda po 5k lekko to wielka salwa smiechu była no to macie, standatdowa akcja na premiere nowej serii.
Element Wojny 4 775 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia OLX? tez mi fajne miejsce zeby nowe GPU kupowac 1
zozolek 312 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Teraz, Element Wojny napisał(a): OLX? tez mi fajne miejsce zeby nowe GPU kupowac odbior osobisty, jedizesz sprawdzasz. Daja gwarkę to naprawde za 4900 tylko brać.
vitucky 12 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia 8 minut temu, Element Wojny napisał(a): Gainward GeForce RTX 5080 Phantom GS 16GB GDDR7 PCI-Express Graphics Card GRA-GNW-03978 £11,999.99 (incl. VAT) Troche drozej niz na pokazie. 5090 to już w ogole drogi 2
cichy45 607 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia 1 minutę temu, Element Wojny napisał(a): OLX? tez mi fajne miejsce zeby nowe GPU kupowac Dlaczego? Ja kupiłem na OLX 3090 za 1900 złociszy i śmiga bez problemów nawet papier dostałem do niej (choć gwarancja trwała ledwo 3 miesiące do końca).
Spychcio 802 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Wróciłem z pracy, pojawiły się jakieś wykresy z rasteryzacji?
Phoenix. 4 726 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia 1 minutę temu, zozolek napisał(a): jak pisałem tutaj ze beda po 5k lekko to wielka salwa smiechu była no to macie, standatdowa akcja na premiere nowej serii. Zwykli desperaci bo dokladanie ponad drugie tyle do 5090 to bezsens kiedy to poza multi frame stary gen dostanie wszystko 1
Reddzik 2 768 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia 5 minut temu, Element Wojny napisał(a): A Ty kolego w co bedziesz celowal po pokazie Nvidii i pozarze w dziale GPU AMD? Ciężko podjąć decyzję, ale chyba trzeba będzie się przeprosić i w najgorszym razie dołożyć do 5070Ti, jak ma to być 16gb vram, ale i tak czekam na te testy, recenzje no i niech coś AMD pokaże, bo jak nie wrzuci zanim 5070Ti pojawi się w sklepach... bye.
lukadd 2 912 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Teraz, zozolek napisał(a): jak pisałem tutaj ze beda po 5k lekko to wielka salwa smiechu była no to macie, standatdowa akcja na premiere nowej serii. Nie wiem co tam było pisane, a to tylko randomowe ogłoszenie z olx. Nic nie wiadomo, jak bez papierów to 5k za gainwarda to wcale nie jest nic dziwnego.
Element Wojny 4 775 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia 1 minutę temu, Spychcio napisał(a): Wróciłem z pracy, pojawiły się jakieś wykresy z rasteryzacji? 4
krukkpl 221 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia 10299 to cena za foundera 5090? Ceny nierefów pewnie będą parę k wyższe? Czyż ceną 4090 founder na premierę nie było 7300-7400 PLN? A nierefy w okolicach premiery latały po 9-10 realnie.
Radio Tirana 1 042 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia 1 minutę temu, Phoenix. napisał(a): Zwykli desperaci bo dokladanie ponad drugie tyle do 5090 to bezsens kiedy to poza multi frame stary gen dostanie wszystko Racz nam wrócić panie pierwsze dwa tygodnie września 2020 i RTX 2070 Super za 1600 zł 🙏🙏🙏 1
ODIN85 3 502 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia 31 minut temu, Tester Wrażeń napisał(a): Jak myślicie, jest sens czekać z kupnem 5090 do wakacji, czy na start może udać się taniej kupić? Do października i tak nie ma w co grać. Śledź rynek. 21 minut temu, JeRRyF3D napisał(a): Dokładnie to samo pomyślałem. Czemu to ma niby służyć? To wręcz "przeczy fizyce", bo dmucha we wdrugo! To się fizjonomom nie śniło Panie! Asus to lepiej wymyślił.
Voodoo2 958 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia (edytowane) 4 minuty temu, krukkpl napisał(a): Czyż ceną 4090 founder na premierę nie było 7300-7400 PLN? była, ale za 4080 Edytowane 7 Stycznia przez Voodoo2 1
Rekomendowane odpowiedzi