samsung70 210 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia 3 minuty temu, some1 napisał(a): Teoretycznie może działać bezproblemowo, w praktyce trochę miałbym obawy czy chińczyk dobrze to poskładał, bo gwarancji nie da Ci żadnej. Cablemod już raz robił recall dla swoich kątowych wtyczek. Szukam czegoś na Amazon uk , jeśli ewentualnie kupię nowa kartę i póki co skłaniam się ku temu kablowi. Fasgear PCIe5.0 GPU Power Cable 70cm | 16pin(12+4) 12VHPWR Connector for RTX 3090 Ti 4080 4090 4070Ti 5090| 3x8pin(4+4) CPU Male Plugs Only for Corsair/Great Wall/Thermaltake Fully Modular PSU (Black) https://amzn.eu/d/1uB3B4w
skunRace 798 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia 1 godzinę temu, samsung70 napisał(a): swoja droga @Kadajo czy po premierze kart bedzie tutaj taka czystka jak bywalo na PCL, bo setki stron sa o dupie maryni Na razie trzeba foruma rozruszać, a nie jeszcze czystki robić, czystki będą na premierę 6000 42 minuty temu, Alonzo napisał(a): Na Polskim Proshopie sankcje Biden`a chyba już dają znać o sobie. Oferta od wczoraj RTX5080 znacznie się uszczupliła .Pozostały tylko dwie karty od Asusa a wcześniej były prawie wszystkich głównych producentów Ale jak to, przecież powiedzieliśmy, że nie zatrzymamy Netanjahu jakby chciał przyjechać
JeRRyF3D 1 726 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia 1 minutę temu, samsung70 napisał(a): (...) póki co skłaniam się ku temu kablowi. To nie brzmi dobrze. Co to pogoń za nowościami robi z ludzi.
Doamdor 1 786 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia 12 minut temu, Godlike napisał(a): 5080 wszystkie twoje 5090 żadnego RTX 5090 to pewne karta co do wydajności, lecz pod znakiem zapytania jest RTX 5080, pokona RTX 4090, czy tez nie.
Kadajo 7 411 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia Trzeba było wejść w przyszłość z Nvidia i sprzedawać fejkowo 🤭
samsung70 210 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia 13 minut temu, JeRRyF3D napisał(a): To nie brzmi dobrze. Co to pogoń za nowościami robi z ludzi. Siedzę na 3080, mój cykl zmiany to 4 lata, 4 lata temu mówiłem sobie ze to ostatni upgrade i następne będzie zakup konosoli na premierę GTA 6... Jednak im bliżej premiery tym bardziej czuje jak moja karta w budzie traci swoją moc,..
Kadajo 7 411 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia @samsung70 Nie przejmuj się. Nowe karty też prawdziwej mocy nie mają tylko fejkowa. Już 4 generacja taka była upośledzona 🤭
ryba 1 246 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia 6 minut temu, samsung70 napisał(a): Siedzę na 3080, mój cykl zmiany to 4 lata, 4 lata temu mówiłem sobie ze to ostatni upgrade i następne będzie zakup konosoli na premierę GTA 6... Jednak im bliżej premiery tym bardziej czuje jak moja karta w budzie traci swoją moc,.. Plan idealny, sam go zrealizowalem 😎
Spl97 1 293 Opublikowano 14 Stycznia Autor Opublikowano 14 Stycznia 52 minuty temu, Godlike napisał(a): X-kom w temacie o nowych RTX w swoim dziale pisał, że będą limity sprzedaży 1 karta na łeb. Taki limit jest śmiechu warte, bo się da go łatwo obejść. 41 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): NIE SPRZEDAWAĆ ! BENEK MÓWI JAK JEST ! Wróżbita w końcu dobrze radzi .
samsung70 210 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia 12 minut temu, ryba napisał(a): Plan idealny, sam go zrealizowalem 😎 Mowa o przejściu na konsole i olanie rtx?
ryba 1 246 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia (edytowane) 1 minutę temu, samsung70 napisał(a): Mowa o przejściu na konsole i olanie rtx? Ja mam jeszcze w ciul zaleglych gier gdzie 3080 10gb idealnie dziala w 1440p. Kupilem za poldarmo ps5 dla gta vi i mam na 2 lata wywalone w rtx. Edytowane 14 Stycznia przez ryba 1
tomek25 52 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia Nie wiem czy było ale wklejam: https://www.benchmark.pl/testy_i_recenzje/nvidia-editors-day-co-wprowadza-rtx-5000.html
wQrwiony 45 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia 48 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): NIE SPRZEDAWAĆ ! BENEK MÓWI JAK JEST ! Ku*, mógł to wczoraj nagrać zanim sprzedałem. O ja idiota... Może te całe A.I w końcu zrobi mu porządną miniaturkę bo ta to o ja cie pie..
Kadajo 7 411 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia A czytał pan regulamin forum? Zabrania się linkowania do konkurencyjnych portali polskojęzycznych. 3 minuty temu, tomek25 napisał(a): Nie wiem czy było ale wklejam: https://www.benchmark.pl/testy_i_recenzje/nvidia-editors-day-co-wprowadza-rtx-5000.html
Godlike 880 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia 3 minuty temu, wQrwiony napisał(a): Może te całe A.I w końcu zrobi mu porządną miniaturkę bo ta to o ja cie pie.. Aż kusi coś dorysować
Faflucy 312 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia Benchmark to żadna konkurencja, oni z tego portalu taki syf zrobili że szkoda gadać.
Johnny Tomala 80 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia (edytowane) 59 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): NIE SPRZEDAWAĆ ! BENEK MÓWI JAK JEST ! Ku*, mógł to wczoraj nagrać zanim sprzedałem. O ja idiota... Jak tam jaka średnia niechlujstw na minutę u tego gościa? To jak gość myli się w nagraniach (myśli o serii 5000, a mówi model z serii 4000 i na odwrót), mota się, to masakra. Mógłby na spokojniej to nagrywać, mnie odrzuca te jego niechlujstwo od oglądania tych wypocin. Edytowane 14 Stycznia przez Johnny Tomala
lukadd 2 913 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia 2 minuty temu, Faflucy napisał(a): Benchmark to żadna konkurencja, oni z tego portalu taki syf zrobili że szkoda gadać. Zgadza się ITH nie ma żadnej konkurencji
tomcug 2 440 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia 6 minut temu, Kadajo napisał(a): A czytał pan regulamin forum? Zabrania się linkowania do konkurencyjnych portali polskojęzycznych. Dlatego mają automatycznie usuwane href, żeby nie musieć bezwzględnie egzekwować tego zapisu 5
Radio Tirana 1 043 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia 3 minuty temu, tomcug napisał(a): Dlatego mają automatycznie usuwane href A ja się zdziwiłem dlaczego nie da się kliknąć w link do benczmarka, tylko muszę go skopiować i wkleić. Się wyjaśniło.
Kadajo 7 411 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia 16 minut temu, tomcug napisał(a): Dlatego mają automatycznie usuwane href, żeby nie musieć bezwzględnie egzekwować tego zapisu Starzeje się... :E 2 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a): Czemu na Labie można było normlanie dawać linki a tu nie? Skoro dajecie zakaz, to dajcie też nakaz... Własnym newsmanom aby dupy ogarneli i pisali coś ciekawego bez dobowego opóźnienia. Z jakiegoś powodu nie ma to niemal nigdy linków do ITH. A jak są to do testów Na labie tez to było, tylko gdy sam portal został zamknięty to przestaliśmy to egzekwować. Proste. 1
lukadd 2 913 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia (edytowane) NIe jak istniał portal pclab. Były usuwane i moderacja dawała ostrzeżenia. Można było rozmawiać, czasami jakiegoś screena z wynikami z testów wrzucić, ale linki były banowane Tutaj to fajnie zrobili podoba mi się. Edytowane 14 Stycznia przez lukadd 1
maxmaster027 887 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia 12 minut temu, lukadd napisał(a): NIe jak istniał portal pclab. Były usuwane i moderacja dawała ostrzeżenia. Można było rozmawiać, czasami jakiegoś screena z wynikami z testów wrzucić, ale linki były banowane Tutaj to fajnie zrobili podoba mi się. No tak, bo nie generuje sztucznego ruchu dla konkurencyjnego portalu. Sporo osob np nie jest tym zainteresowanych, albo srednio i po prostu se kliknie, zerknie scrolem przejedzie 5-10s i tyle. A to generuje ruch na ich stronie. Tak teraz to trzeba skopiowac wiec zrobią to raczej Ci, którzy sa ciekawi albo lubia sprawdzac wszystko, o ile w przypadku 1 linku to nie jest problemem to juz jak jest ich wiecej to kopiowanie staje sie mniej wygodne.
Rekomendowane odpowiedzi