JacekRTX 254 Opublikowano 17 Stycznia Opublikowano 17 Stycznia Tu przewidują że 5060Ti zmiażdzy 4070 w co akurat bym nie wierzył https://geex.x-kom.pl/wiadomosci/geforce-rtx-5060-premiera-specyfikacja-wydajnosc/ 1
areczek1987 908 Opublikowano 17 Stycznia Opublikowano 17 Stycznia https://x.com/VideoCardz/status/1879877236574015831?t=J2ylCggmf0VrnO2cv1bGBg&s=19 Dużo ten generator klatek z d na końcu tańszy będzie? Skoro Biden blokuje ai to może z tego się ucieszy garstka
Radio Tirana 1 047 Opublikowano 17 Stycznia Opublikowano 17 Stycznia Żeby wyrobić się w limitach ustalonych przy okazji 4090 musieli ostro obciąć liczbę Tensorów, toteż nie dziwne, że taki kastrat nie daje sobie rady z tym całym EJ AJ.
dawidoxx 976 Opublikowano 17 Stycznia Opublikowano 17 Stycznia 1 godzinę temu, lukadd napisał(a): Na razie raptem kilku chętnych w tym wątku Plus paru bajkopisarzy.. Jeden to samo na labie wypisywał przy premierze 4090.. Brał day onej dwa miechy przed premierąa a później siedzia cicho jak go zapytałeś to jednak wydajność mu nie odpowiadała, ale co się nakrzyczal że kupuje to jego 1
Karister 162 Opublikowano 17 Stycznia Opublikowano 17 Stycznia 1 minutę temu, dawidoxx napisał(a): Plus paru bajkopisarzy.. Jeden to samo na labie wypisywał przy premierze 4090.. Brał day onej dwa miechy przed premierąa a później siedzia cicho jak go zapytałeś to jednak wydajność mu nie odpowiadała, ale co się nakrzyczal że kupuje to jego A kto to taki, a kto to? Wg mnie zawsze można kupić dla szpanu, wrzucić foto na forum i potem zwrot. Lans odfajkowany.
Godlike 880 Opublikowano 17 Stycznia Opublikowano 17 Stycznia 11 minut temu, Karister napisał(a): A kto to taki, a kto to? Wg mnie zawsze można kupić dla szpanu, wrzucić foto na forum i potem zwrot. Lans odfajkowany. No i jescze koniecznie pokazac wynik w forumowym benchmarku i dopiero zwrocik
galakty 3 332 Opublikowano 17 Stycznia Opublikowano 17 Stycznia 43 minuty temu, Raider napisał(a): ten generator klatek to zaraz AMD zrobi dla wszystkich x8 i będzie pozamiatane Mhm, nie dość że będzie gorszy to mniej gier go obsłuży, zieeeeeew.
leven 540 Opublikowano 17 Stycznia Opublikowano 17 Stycznia x2 generator nie jest taki zły. Jak dojdzie DLSS4 z dopracowaną jakością grafiki, to dla czego nie ? x3/4 to już przesada dla kart, które już mają x2, a i tak lepiej jest użyć DLSS Q, niż FG. 1
areczek1987 908 Opublikowano 17 Stycznia Opublikowano 17 Stycznia https://n4g.com/articles/dlss-4-games-ray-tracing/
leven 540 Opublikowano 17 Stycznia Opublikowano 17 Stycznia x2 FG + nowe ficzery nvidii. Nie cofać się do 4xxx, tylko iść do 5xxx. 600wat dla 5090, to TOP i tylko maruderzy to kupią. Reszta pójdzie w nowe technologie z średniej półki cenowej/wydajnościowej.
Umpero 979 Opublikowano 17 Stycznia Opublikowano 17 Stycznia 23 minuty temu, hubio napisał(a): a jest zapowiadana 5080Ti ? Tak 1 1
Zachy 586 Opublikowano 17 Stycznia Opublikowano 17 Stycznia Godzinę temu, dawidoxx napisał(a): Plus paru bajkopisarzy.. Jeden to samo na labie wypisywał przy premierze 4090.. Brał day onej dwa miechy przed premierąa a później siedzia cicho jak go zapytałeś to jednak wydajność mu nie odpowiadała, ale co się nakrzyczal że kupuje to jego Masz kogos na mysli konkretnie? @PiPoLiNiO i ja bierzemy o ile uda sie upolowac sztuke... No ale moze sa tu jacys krzykacze bajkopisarze, cholera wie...
Element Wojny 4 776 Opublikowano 17 Stycznia Opublikowano 17 Stycznia Ja biorę 30-ego 5080, jeśli uda mi się upolować FE. Jeśli nie, poczekam na ceny 5070Ti AiB. Jeśli będą wywalone w kosmos, cóż, po prostu nic nie kupię. Optymizm co do tej generacji powoli mi mija.
ntt_system 73 Opublikowano 17 Stycznia Opublikowano 17 Stycznia ja odpuszczam na tą chwile, tak wiec jednego mniej w kolejce macie ;p
VRman 2 641 Opublikowano 17 Stycznia Opublikowano 17 Stycznia 2 godziny temu, Raider napisał(a): ten generator klatek to zaraz AMD zrobi dla wszystkich x8 i będzie pozamiatane Już istnieją inne, nie wymagające kart NV, ale to inaczej działa.
Godlike 880 Opublikowano 17 Stycznia Opublikowano 17 Stycznia Na twoje miejsce bedzie 10 innych chętnych
dawidoxx 976 Opublikowano 17 Stycznia Opublikowano 17 Stycznia Godzinę temu, Joloxx9 napisał(a): Nowa wersja apki Moc 5070 2
Fenrir_14 825 Opublikowano 17 Stycznia Opublikowano 17 Stycznia @dawidoxx na komplecie dziś rano wrzucili TUF'a 5090. Od rana 1200 osób obejrzało produkt Kurde będzie cyrk coś mi się wydaje lol 1
SylwesterI. 865 Opublikowano 17 Stycznia Opublikowano 17 Stycznia https://www.purepc.pl/nvidia-geforce-rtx-5090-jak-karta-graficzna-wypada-na-tle-geforce-rtx-4090-czysty-wzrost-wydajnosci-wydaje-sie-skromny
P.Wiśnia 129 Opublikowano 17 Stycznia Opublikowano 17 Stycznia 8 minut temu, SylwesterI. napisał(a): https://www.purepc.pl/nvidia-geforce-rtx-5090-jak-karta-graficzna-wypada-na-tle-geforce-rtx-4090-czysty-wzrost-wydajnosci-wydaje-sie-skromny 1
Rekomendowane odpowiedzi