tomcug 2 451 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia Pozostaje pytanie, czy jest to cud inżynierii, czy "cudowna" będzie kultura pracy. 1
Joloxx9 941 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia 16 minut temu, Element Wojny napisał(a): Ze nadal sa ich dystrybutorem i ze beda w sprzedazy, jak tylko Nvidia je wystawi w swoim sklepie. Nie maja zadnych informacji o dostepnosci, bo to zalezy od Nvidii a nie od nich. Czyli znowu p%€@#€%@#nie o szopenie. Kupiłem ps 5 pro, w dzień premiery pytam kiedy ma być a oni, że jutro, ja na to, jak jutro jak dzisiaj premiera - nie mamy ich. 2h pozniej e-mail, że spakowania i czeka na dpd. Więc stąd wnioskuje, że to outsourcing do Indii.
Kadajo 7 426 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia 5 minut temu, lukadd napisał(a): Od lewej 575W vs 450W Masakrycznie mala ta karta, to jest wręcz niesamowite
NoviAMG 432 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia 1 minutę temu, tomcug napisał(a): Pozostaje pytanie, czy jest to cud inżynierii, czy "cudowna" będzie kultura pracy. Nowa technologia, będzie można się poczuć, jakby miało się drona w obudowie 1
Pavel87 703 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia (edytowane) 4 minuty temu, Kadajo napisał(a): Masakrycznie mala ta karta, to jest wręcz niesamowite Masakra, aż ciężko uwierzyć, że to 575W TDP i takie "mizerne" chłodzenie. Jestem mega ciekaw testów w grach. A może ona będzie ciągła te 575W tylko w trybie MFG? Edytowane 20 Stycznia przez Pavel87 1
Element Wojny 4 776 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia 3 minuty temu, Joloxx9 napisał(a): Czyli znowu p%€@#€%@#nie o szopenie. Kupiłem ps 5 pro, w dzień premiery pytam kiedy ma być a oni, że jutro, ja na to, jak jutro jak dzisiaj premiera - nie mamy ich. 2h pozniej e-mail, że spakowania i czeka na dpd. Więc stąd wnioskuje, że to outsourcing do Indii. A ja kupilem u nich 3 karty, w tym 2 FE, i zadnego problemu nie bylo Jak mowili ze karty beda, tak byly, a kolejnego dnia o 7-8 rano (jak nigdy!) DPD pukal do drzwi.
kendo999 99 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia wczesniej czy pozniej i tak ugotuje sie wtyczka zasilania
Pavel87 703 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia 9 minut temu, lukadd napisał(a): Od lewej 575W vs 450W Mały ale wariat!
ODIN85 3 505 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia 14 minut temu, lukadd napisał(a): Od lewej 575W vs 450W Jeszcze gdyby w parze ze zmiejszonym wymiarem szedł mniejszy pobór
Joloxx9 941 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia Teraz, Element Wojny napisał(a): Heh, ale to male. 7 minut temu, Element Wojny napisał(a): A ja kupilem u nich 3 karty, w tym 2 FE, i zadnego problemu nie bylo Jak mowili ze karty beda, tak byly, a kolejnego dnia o 7-8 rano (jak nigdy!) DPD pukal do drzwi. Nie no ja nie narzekam na sklep bo jest w pyte, ale ten chat to mają, no troszkę średni tak jakby nie do końca wiedzieli co kiedy będzie. 1
areczek1987 917 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia Na pure już zapowiedź testu przy "pokazaniu" karty. Zaraz ith skończy ja pclab.
Doamdor 1 799 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia 22 minuty temu, lukadd napisał(a): Od lewej 575W vs 450W 575W, 2 sloty, co może się nie udać?
tomek25 52 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia (edytowane) Gość dostał od nvidii rtx 5090 ,porównuje między innymi wielkość tej karty w stosunku do rtx poprzednich generacji: Edytowane 20 Stycznia przez tomek25
Kadajo 7 426 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia To co, teraz wszyscy będą udawać ze 40dB to jest spoko i w sumie nie tak głośno ? O Chryste jakie pudelka po taniości 1 1
Element Wojny 4 776 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia 1 minutę temu, Kadajo napisał(a): To co, teraz wszyscy będą udawać ze 40dB to jest spoko i w sumie nie tak głośno ? Za miesiac na foum: "Mozesz powtorzyc, bo przez Boeinga w mojej obudowie nie slysze co tam napisales?"... 1
Umpero 979 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia Godzinę temu, maxmaster027 napisał(a): PNY chyba jedna z nielicznych normalnych firm Ale wiesz, że te 9999 nie 9999! Ktoś dając placeholder na cenę nie dodał jednej 9
Joloxx9 941 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia 8 minut temu, Kadajo napisał(a): To co, teraz wszyscy będą udawać ze 40dB to jest spoko i w sumie nie tak głośno ? O Chryste jakie pudelka po taniości Ja myślałem, że to pudełko to taka atrapa karty czy coś, to wygląda jak wytłoczka na jajka.
skunRace 798 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia 24 minuty temu, lukadd napisał(a): Od lewej 575W vs 450W Skoro już przyzwyczaili ludzi do dużych kart w wersji FE to głupotą by było, żeby kosztem temperatur i kultury pracy, 5090 wypadała o wiele gorzej niż 4090. Z drugiej strony patrząc na te karty i ich pobór, aż się wierzyć nie chce, żeby to dobrze wyglądało w 5090. Jeśli jakimś cudem udało im się z zbliżyć do wyników 4090FE w tak małej karcie i takim poborem to czapki z głów, bardzo jestem ciekawy jak to wypadnie. Rozsądek podpowiada, że kiepsko, ale po co by mieliby robić gorący odrzutowiec, tylko po to żeby był mały 21 minut temu, Kadajo napisał(a): Masz racje ale jednocześnie "missing the point". Tak się nikt nie powinien zachowywać nie ważne czy jest modem czy nie, jeśli robisz inaczej to jesteś burakiem i tyle. A chowanie się za "bo mod robi to samo" to najgorszy typ buractwa jaki może być na forum. Czy widzisz tutaj aby każdy user przeklinał co chwile albo skakał do moda BO COŚ ? Nie, większość zachowuje się normalnie. Przymykam oko, staram się aby atmosfera była luźna, żaby nie było jak na Labie ale sam widzisz ze niektórzy po prostu przeginają i nie znają umiaru. A jak im zwrócisz uwagę to jeszcze na ciebie naskoczą. Jakoś większość łapie moje poczucie humoru tak jak Ja łapię poczucie humoru innych i nikt nie ma z tym problemu, tylko jednostki myślą ze są ponad reszta bo coś im się w głowie uroi że są tu kimś ważnym. To się po prostu ciągnie już od dawna i jedynie przesunęło na nowe forum. Ewidentnie on coś ma do Ciebie i Ty do niego. Pewnie jakieś stare bany, które on uważał za bezpodstawne, czasem jednak potrafiłeś być zbyt nadgorliwy na Labie jak zostałeś modem Teraz jak Ty coś piszesz do niego, to on to za bardzo bierze do siebie, Ty znowu się pewnie denerwujesz, że Ci ciągle zwraca uwagę i tak się żyje na tej wiosce
Joloxx9 941 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia 7 minut temu, Element Wojny napisał(a): Za miesiac na foum: "Mozesz powtorzyc, bo przez Boeinga w mojej obudowie nie slysze co tam napisales?"... Ale za to pulpit będzie lecieć w 400hz multifrejm ej aj
Element Wojny 4 776 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia Ten 5090 albo chodzi jak odrzutowiec albo chlodzi go jakies AI
tomcug 2 451 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia 23 minuty temu, areczek1987 napisał(a): Zaraz ith skończy ja pclab. O to się nie bój, na razie nie zanosi się na to
Rekomendowane odpowiedzi