ODIN85 3 503 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 2 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a): @ODIN85 Nie moje klimaty To w co będziesz grał na Astralu
Kabor 460 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 1 minutę temu, ODIN85 napisał(a): To w co będziesz grał na Astralu Pewnie zacznie od 3DMark Steel Nomad 1 1
TheMr. 2 606 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 2 minuty temu, Fenrir_14 napisał(a): 5090 Suprim Liquid był gdzieś w ogóle dostępny? W jakiej cenie? Ja absolutnie nigdzie nie widzialem. Zawsze mi się ten Suprim podobał - LC. Przy poprzedniej generacji się nie udało, poszedł momentalnie, teraz jak będzie gdzieś możliwość to wezmę i porównam sobie z Asusem. Może po dwie sztuki na sklep. Może po jednej. Był dostępny ale tak jak wszystko, czyli bez szans. Astrale się rozeszły bo były drogie i recenzje były kijowe, więc poszły na końcu. MSI Suprima zwykłego wiedziałem jeszcze o 16 na Komputroniku.
galakty 3 341 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 2 minuty temu, Fenrir_14 napisał(a): @ODIN85 Ty w końcu coś zmieniasz? Nie żartuj, musi jechać do pana do serwisu, on nic nie zmienia
Joloxx9 941 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 7 minut temu, Zachy napisał(a): Jedynki nie przeszedlem, a juz 2czka w drodze Moze czas w koncu KCD1 przerobic Ja się na dwójkę rzucam, choć jakoś teraz spiderman 2 wychodzi też chyba?
Fenrir_14 827 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia @TheMr. W jakiej cenie były 5090 Suprim Liquid?
Joloxx9 941 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 1 minutę temu, galakty napisał(a): Nie żartuj, musi jechać do pana do serwisu, on nic nie zmienia Ja się wczoraj zabrałem za wymianę płyty głównej, prawie 2h zeszlo. Jednak odkręcenie wszystkich śrubek z 420MM chlodnicy żeby wyciągnąć mobo zajmuje troszkę więcej czasu niż bym chciał No ale za to, wpinam ram+grafe i można windowsa instalować 1
Fenrir_14 827 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia (edytowane) @Joloxx9 Cała nowa platforma co nie? I teraz jeszcze grafa wlatuje 😀 Gratuluję, lubię takie akcje 👌 kable tylko ładnie zorganizuj żeby wszystko schludnie wyglądało. Edytowane 31 Stycznia przez Fenrir_14
soundvibez 25 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia Patrząc na to co się odwaliło i dalej odwala z cenami 5080 w sklepach, to można założyć, że 5070Ti będzie gdzieś w okolicach ceny MSRP 5080 i w górę Chociaż no nie jest to śmieszne...
galakty 3 341 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 4 minuty temu, Joloxx9 napisał(a): Ja się wczoraj zabrałem za wymianę płyty głównej, prawie 2h zeszlo. Jednak odkręcenie wszystkich śrubek z 420MM chlodnicy żeby wyciągnąć mobo zajmuje troszkę więcej czasu niż bym chciał No ale za to, wpinam ram+grafe i można windowsa instalować Jeśli ma się dobrej jakości budę to przecież to sama przyjemność pogrzebać U mnie niestety Silentium RG1 od chyba 7 lat, chciałem zmienić na większa ale wpadł stojak do kierownicy i jest dosłownie na styk ze ścianą Tutaj wymiana okablowania już zajęła trochę czasu, bo cięzko kable ułożyć 1
ODIN85 3 503 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 11 minut temu, Fenrir_14 napisał(a): @ODIN85 Ty w końcu coś zmieniasz? Nie. 9 minut temu, Joloxx9 napisał(a): Ja się na dwójkę rzucam, choć jakoś teraz spiderman 2 wychodzi też chyba? Wczoraj wyszedł. 6 minut temu, Joloxx9 napisał(a): Ja się wczoraj zabrałem za wymianę płyty głównej, prawie 2h zeszlo. Jednak odkręcenie wszystkich śrubek z 420MM chlodnicy żeby wyciągnąć mobo zajmuje troszkę więcej czasu niż bym chciał No ale za to, wpinam ram+grafe i można windowsa instalować No patrz a forumowi eksperci mówią że tyle to się całego pc składa. 1
Radio Tirana 1 052 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 30 minut temu, FszoQ napisał(a): Mi się w końcu udało! Udało znaleść Niby nowego Tufa 4080 super za 4400zł wytargowanego z 4700zł z Olx.Niby dlatego że wyciągnięty z pudełka, lecz twierdził facet że nie podłączany i że kupiony w styczniu w polskim amazonie. Mam nadzieje że jak karta do mnie dotrze to w ogóle będzie działała.. Pamiętaj żeby składać reklamację na Amazonie to trzeba zalogować się na konto z którego został zrobiony dany zakup. Mam nadzieję, że sprzedawca nie oleje cie w kryzysowej sytuacji.
samsung70 210 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia na zywo , piec wygląda zajebiscie. ale nigy nie potrafie zrobic ujecia jak chlopaki z morele, ktoś wie jaki jest ich sekret?
Zachy 589 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia (edytowane) @Fenrir_14 ja sledzilem sytuacje na: x-kom komputronik media expert morele i w zadnym z tych sklepow nie widzialem suprim soc czy suprim liquid widzialem tylko jak w komputroniku dodali mase 5080 i z 5-10 min na stanie wisialy potem dodali 5090, ale wiekszosc juz w zaporowych cenach ani suprim soc ani suprim liquid nie uraczylem bo bym kliknal i wzial ktoras z nich, albo obie na testy... a co do suprimek - to samo MSI zapowiedzialo przesuniecie premiery na 06.02, wiec moze o to chodzi ze ich nie ma nigdzie. Edytowane 31 Stycznia przez Zachy
ODIN85 3 503 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia (edytowane) @samsung70 Nie robią fot fonem pewnie. Edytowane 31 Stycznia przez ODIN85
lukadd 2 915 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia Od podstaw się mi lepiej składa niż podmianki mobo. Jak u siebie zmieniałem teraz to jeszcze nowe aio, podmianki wentyli, no i całe gruntowne sprzątanie w budzie, wentyle itd.
lysyn 96 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 3 minuty temu, Zachy napisał(a): @Fenrir_14 ja sledzilem sytuacje na: x-kom komputronik media expert morele i w zadnym z tych sklepow nie widzialem suprim soc czy suprim liquid widzialem tylko jak w komputroniku dodali mase 5080 i z 5-10 min na stanie wisialy potem dodali 5090, ale wiekszosc juz w zaporowych cenach ani suprim soc ani suprim liquid nie uraczylem bo bym kliknal i wzial ktoras z nich, albo obie na testy... A widziałeś jakąś dostępna kartę RTX 5090 w tych sklepach oprócz x-kom?
Totek 784 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 3 minuty temu, samsung70 napisał(a): na zywo , piec wygląda zajebiscie. ale nigy nie potrafie zrobic ujecia jak chlopaki z morele, ktoś wie jaki jest ich sekret? Odpowiednia ogniskowa obiektywu i sprzęt foto. Telefon to się nadaje do zrobienia foto kartki ze sprawdzianem
Starh 63 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 16 minut temu, soundvibez napisał(a): Patrząc na to co się odwaliło i dalej odwala z cenami 5080 w sklepach, to można założyć, że 5070Ti będzie gdzieś w okolicach ceny MSRP 5080 i w górę Chociaż no nie jest to śmieszne... Referenty po 4 tysiące, lepsze modele po 5 tysięcy.
samsung70 210 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 8 minut temu, Zachy napisał(a): @samsung70 co to za karcioszka? przez pare minut jeszcze godna uwagi i pieniedzy msi 3080 gaming x , piekna, zimna, pełna energii, nie cierpie ledow,
Zachy 589 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 9 minut temu, lysyn napisał(a): A widziałeś jakąś dostępna kartę RTX 5090 w tych sklepach oprócz x-kom? tylko x-kom mial cos na stanie w morele nic w komputroniku to od razu ceny na wiekszosc na 16-17k dali dla 5090 w media tez nic
TheMr. 2 606 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia (edytowane) 33 minuty temu, Fenrir_14 napisał(a): @TheMr. W jakiej cenie były 5090 Suprim Liquid? 5090 - 13849 zł. 5080 - 6899 zł. Edytowane 31 Stycznia przez TheMr.
Rekomendowane odpowiedzi