DżonyBi 1 969 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego (edytowane) 21 minut temu, SylwesterI. napisał(a): To teraz świętym gralem posiadaczy 5080 będzie 1 test w cp2077 bez rt/pt? Dajcie mi karte, a wykres sie znajdzie. Przypomne, ze wlasciciele 4080/S tez maja swoj wykres. Edytowane 13 Lutego przez DżonyBi 1 6
Kiper09 22 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego 2 godziny temu, Kadajo napisał(a): @tomcug @Mar_s @Zhao Ja wyjeżdżam na urlop bo już tu rady nie daje. I tak długo wytrzymałem Potwierdzam, sa oficjalnie nowe sterowniki https://www.nvidia.com/en-us/geforce/drivers/results/240854/ I co wy zawsze DDU w trybie awaryjnym i dopiero instalujecie sterowniki??
lukadd 2 908 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego 1 minutę temu, Kiper09 napisał(a): I co wy zawsze DDU w trybie awaryjnym i dopiero instalujecie sterowniki?? Zawsze nadpisuję. Raz na ruski rok, a czasem i dwa zdarzy się problem to wtedy dopiero trzeba potraktować DDU.
maras2574 890 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego 14 minut temu, Kiper09 napisał(a): I co wy zawsze DDU w trybie awaryjnym i dopiero instalujecie sterowniki?? Ja ostatnio przez apkę Nvidii, póki co nic złego się nie dzieje
RtxOn 170 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego 3 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a): Panowie, przyjmuje zakłady. Kiedy @x-kom doda info, że producent ich olał i Astral oraz TUF nie będzie. A) jutro B) poniedziałek C) wtorek D) środa E) X-KOM TO SOLIDNA FIRMA I KARTY BĘDĄ W CZWARTEK U LUDZI Kto wygra dostanie pucharek reakcji 😈😈😈😈 Trzeba bylo brac co jest czyli zotaci 5080 za 7300 a teraz marudzicie. 2
Radio Tirana 1 041 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego @PiPoLiNiOwtorek 18 lutego, czyli dzień przed wysyłką.
Lameismyname 2 340 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego PANOWIE I PANIE! Właśnie mija 14 dni od premiery (tj. 31.01.2025) więc powinny zacząć się pojawiać niedługo karty skalperów, które im nie poszły dalej, chociaż nie wiem czy rzeczywiście jakieś się uchowały w taki sposób Jak myślicie, coś będzie z outletu?
lukadd 2 908 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego 3 minuty temu, RtxOn napisał(a): doda info, że producent ich olał i Astral oraz TUF nie będzie. Najwcześniej czwartek po 50ciu twoich telefonach, 26tym mailu i po 24tym zapytaniu xkoma na forum "gdzie mój astral" będzie info, że statek zatoną i wiecie jak jest. Mam już maila którego dostaniesz: "Dostawa Twojej karty RTX 5090 może się opóźnić. To jest bardzo dobry sprzęt, a jeszcze lepsza jest jego cena. Wiemy o tym my, wiesz o tym Ty i bardzo wielu klientów na całym świecie. Wygląda jednak na to, że zainteresowanie tymi kartami zaskoczyło producentów. Co się stało Producenci kart niedoszacowali popularności RTX 5090. Wyprodukowali ich za mało, a to oznacza, że możemy nie dostarczyć od ręki wszystkich zakupionych modeli. Z naszych informacji wynika, że fabryki kart pracują teraz na najwyższych obrotach. Co teraz Kolejne palety z kartami jadą i płyną już do Polski. To może jednak potrwać kilka tygodni. Jest to globalny problem, nie mamy na to wpływu. Co dalej Prosimy Cię o cierpliwość. Gdy tylko pojawi się u nas każda kolejna partia kart, jeszcze tego samego dnia wyślemy je do kolejnych klientów. Jeżeli masz pytania dotyczące Twojego zamówienia, napisz do nas mejl." 3
Tankietka 218 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego (edytowane) Dajcie cynk gdy 5080, dobry model będzie za 4500zł. I tak ostro przepłacone ale na czymś trzeba grać, nawet na tym waflu. Edytowane 13 Lutego przez Tankietka
Fenrir_14 825 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego Godzinę temu, LecOLiCe napisał(a): Ten Gainward z wczoraj od X-Kom już chyba na Allegro jest https://allegrolokalnie.pl/oferta/gainward-geforce-rtx-5090-phantom-32gb-gddr7-dlss4 @PiPoLiNiO teraz już wiesz gdzie jest Twój Astral? MateuszJosz ją miał lub wciąż może ma 😀 To jest ten sam gość który miał 5090 Astral OC wystawionego dzień po premierze. Dodatkowo miał jeszcze 2 karty. Wysyłał mi foto nr seryjnego tego Astrala bo byłem ciekawy czy go faktycznie ma. Miał jeszcze w międzyczasie 2 karty - RTX 5090. Trzeba być miękkim ***jem robionym żeby nie kumać że to pracownik znanej i lubianej tutaj firmy @x-kom Gratulacje raz jeszcze. Pamietacie pana "Złoty Rolex" z czasów premiery Ampere, żonglujacego 3080 z euro rtv czy to Media Expert był? Może dzisiaj jest pracownikiem x-kom haha. 5
Wacuaw 26 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego 16 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): Panowie, przyjmuje zakłady. Kiedy @x-kom doda info, że producent ich olał i Astral oraz TUF nie będzie. A) jutro B) poniedziałek C) wtorek D) środa E) X-KOM TO SOLIDNA FIRMA I KARTY BĘDĄ W CZWARTEK U LUDZI Kto wygra dostanie pucharek reakcji 😈😈😈😈 W dniu "wysyłki" towaru =) 6 minut temu, lukadd napisał(a): Najwcześniej czwartek po 50ciu twoich telefonach, 26tym mailu i po 24tym zapytaniu xkoma na forum "gdzie mój astral" będzie info, że statek zatoną i wiecie jak jest. Mam już maila którego dostaniesz: "Dostawa Twojej karty RTX 5090 może się opóźnić. To jest bardzo dobry sprzęt, a jeszcze lepsza jest jego cena. Wiemy o tym my, wiesz o tym Ty i bardzo wielu klientów na całym świecie. Wygląda jednak na to, że zainteresowanie tymi kartami zaskoczyło producentów. Co się stało Producenci kart niedoszacowali popularności RTX 5090. Wyprodukowali ich za mało, a to oznacza, że możemy nie dostarczyć od ręki wszystkich zakupionych modeli. Z naszych informacji wynika, że fabryki kart pracują teraz na najwyższych obrotach. Co teraz Kolejne palety z kartami jadą i płyną już do Polski. To może jednak potrwać kilka tygodni. Jest to globalny problem, nie mamy na to wpływu. Co dalej Prosimy Cię o cierpliwość. Gdy tylko pojawi się u nas każda kolejna partia kart, jeszcze tego samego dnia wyślemy je do kolejnych klientów. Jeżeli masz pytania dotyczące Twojego zamówienia, napisz do nas mejl." Jeszcze dodatkowo dorzucą: Powinien się Pan cieszyć, że dostanie pan ten produkt w cenie w jakiej został on zakupiony, a nie obecnej.
Totek 774 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego Nie ma co się przejmować, zawsze trzeba szukać pozytywów w danej sytuacji 2
Tankietka 218 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego @x-kom ? Dajcie spokój, to ten "sklep" co handluje towarem widmo i kasuje nieprzychylne oceny produktów? Zwłaszcza "marki własnej". 3
Lameismyname 2 340 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego 7 minut temu, Fenrir_14 napisał(a): Pamietacie pana "Złoty Rolex" z czasów premiery Ampere, żonglujacego 3080 z euro rtv czy to Media Expert był? Jak w tym powiedzeniu: "Okazja czyni zło.... znaczy Janusza"
Marcusfff 274 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego 22 minuty temu, lukadd napisał(a): Mam już maila którego dostaniesz: PTSD dostałem
Kadajo 7 408 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego @Smalec Poprosze cie o jakiś dobry mem dla chłopaków z PTSD co czekaja na swoja karty. 1
Fenrir_14 825 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego 1 minutę temu, Marcusfff napisał(a): PTSD dostałem Takie maile wysyłali przy premierze Ampere właśnie 😀
maras2574 890 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego 24 minuty temu, Fenrir_14 napisał(a): Pamietacie pana "Złoty Rolex" z czasów premiery Ampere, żonglujacego 3080 z euro rtv czy to Media Expert był? Może dzisiaj jest pracownikiem x-kom haha. Tak, był taki 2
DżonyBi 1 969 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego Ja mam mem dla @x-kom w wersji ocenzurowanej 2
Pawlos 69 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego 25 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): Panowie, przyjmuje zakłady. Kiedy @x-kom doda info, że producent ich olał i Astral oraz TUF nie będzie. A tak na poważnie to szczerze odpowiedź. Co byś zrobił, jak byś miał dwie możliwości ? Wysłał kartę, za którą dostałeś 10k czy oddał, 10k ściemniając, że karty nie ma i po cichu sprzedał za 18k
DżonyBi 1 969 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego (edytowane) 25 minut temu, Pawlos napisał(a): A tak na poważnie to szczerze odpowiedź. Co byś zrobił, jak byś miał dwie możliwości ? Wysłał kartę, za którą dostałeś 10k czy oddał, 10k ściemniając, że karty nie ma i po cichu sprzedał za 18k Typowa polska mentalnosc. Tylko kasa, a reszta nie ma znaczenia. Dlatego wiekszosc polskiego spoleczenstwa to buraki. Kazda rozmowa sprowadza sie do "nie stac Cie na top" albo "gdybym byl biedny to gralbym na konsoli, ale mam 1k wiecej od najnizszej krajowej, dlatego gram na 4060" itd. itd. Edytowane 13 Lutego przez DżonyBi
Pawlos 69 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego @DżonyBi Ja tylko zadałem pytanie nic nie, sugerując
Rekomendowane odpowiedzi