Marcusfff 274 Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego 4 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a): Raczej wizję, że za 5 dni będzie powtórka sprzed 2 tygodni
Radio Tirana 1 041 Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego 55 minut temu, wrobel_krk napisał(a): No tak jak wystawią innego i to pewnie za 22k to wtedy racja. Najlepsi byli krętacze z Moreli w czasie kryptoszału. Bez żenady pchali karty z LHR w słusznej cenie, a jak ludzie czekający na nie od 2020 r. się pytali dlaczego nie mogą wysłać, to tłumaczyli że to inny model jest, a nie ten zamówiony (bo LHR).
DżonyBi 1 969 Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego (edytowane) 20 minut temu, Radio Tirana napisał(a): Najlepsi byli krętacze z Moreli w czasie kryptoszału Dokladnie tak samo robil xcom. Ja mialem taki przypadek. Zamowilem Asusa TUF noLHR 3060Ti, a po kilku miesiacach zadzwonili, ze model zostal wycofany i zaproponowali mi wtedy Zotaca 2-fan, a na stronie byl dostepny TUF 3060 Ti LHR, ale dowiedzialem sie po fakcie. Nie przyjalem tego Zotaca i poprosilem o zwrot pieniedzy. Edytowane 14 Lutego przez DżonyBi 1
sovas 662 Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego (edytowane) Ja sobie siedzę na 3080 i czekam Kingdom Come 2 działa na high z dlss Edytowane 14 Lutego przez sovas 1
Vexis 82 Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego 42 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a): @wrobel_krk Wygląda Ci to na datę orientacyjną? To screen po zamówieniu. Do teraz mam takie info tam 2026 czy 2027? 3
Ozonek 14 Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego (edytowane) Dobrze tam ceny rosną. Czułem się jak frajer jak kupiłem prebuilda ze sferisa za 22900 z 9800X3D i 5090, ale jednak wyszło na to, że wygrałem na tym, zwłaszcza że wysłali wersję Astral OC. XD Byle tylko się za szybko nie stopił. Edytowane 14 Lutego przez Ozonek 4
LecOLiCe 14 Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego 3 minuty temu, Ozonek napisał(a): Dobrze tam ceny rosną. Czułem się jak frajer jak kupiłem prebuilda ze sferisa za 22900 z 9800X3D i 5090, ale jednak wyszło na to, że wygrałem na tym, zwłaszcza że wysłali wersję Astral OC. XD Byle tylko się za szybko nie stopił. Włożyli Ci Astrala OC do gotowca?
wrobel_krk 851 Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego @OzonekDaj screena z karteczką coś mi się nie chce wierzyć. Może ze zwrotu, mote cewki grają symfonię, ale i tak by ktoś kupił pewnie przygłuchy:)
Pawlos 69 Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego @PiPoLiNiO to nie jest twoja karta ? Sprzedaż potwierdzona nawet opinia jest. https://www.x-kom.pl/p/1311313-karta-graficzna-nvidia-asus-geforce-rtx-5090-rog-astral-oc-32gb-gddr7-dlss4.html#Opinie
Ozonek 14 Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego Teraz, LecOLiCe napisał(a): Włożyli Ci Astrala OC do gotowca? O dziwo tak. Widać im się skończyły tańsze wersje, albo wygrałem loterię. Tak czy siak mniejsza z marką, ale Astral ma wbudowany monitoring kabli, więc przynajmniej mogę sprawdzić czy mi się nie stopi. Trochę nierówno idzie, bo w Furmarku 1 kabel robi 11 amperów, a reszta po 6-7, ale 11 ampów raczej kabla nie stopi. 1
sovas 662 Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego 2 minuty temu, Ozonek napisał(a): ale 11 ampów raczej kabla nie stopi. 132W raczej nie
DżonyBi 1 969 Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego @PiPoLiNiO na widok Astrala u kolejnego forumowicza 3
LecOLiCe 14 Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego 4 minuty temu, Ozonek napisał(a): O dziwo tak. Widać im się skończyły tańsze wersje, albo wygrałem loterię. Tak czy siak mniejsza z marką, ale Astral ma wbudowany monitoring kabli, więc przynajmniej mogę sprawdzić czy mi się nie stopi. Trochę nierówno idzie, bo w Furmarku 1 kabel robi 11 amperów, a reszta po 6-7, ale 11 ampów raczej kabla nie stopi. Bo to są chyba te gotowce jakoś robione pod auspicjum ASUS mam rację?
leven 538 Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego 20 minut temu, sovas napisał(a): Ja sobie siedzę na 3080 i czekam Kingdom Come 2 działa na high z dlss Bo to mocna karta Dać jej 16GB i 1440p na wysokich można popykać.
lokiju 525 Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego (edytowane) Wystarczyło kupić gotowca i do Astrala dorzucali gratisy w postaci CPU, ramu itp. Patrząc po tym ile one teraz chodzą. Edytowane 14 Lutego przez lokiju 3 1
Radio Tirana 1 041 Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego Dziś 14 luty, minie weekend i w środę wysyłka. Jest już bliżej jak dalej, więc nie ma co się spinać. Tym bardziej w cenie 13700 zł czy ile tam wyszło ostatecznie.
RTX4090 358 Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego 1. Jak Xkom wam wyśle karty to będą mega stratni (bo są drożej już w sprzedaży) 2. Potwierdzony zakup - więc KTOŚ jednak dostał (czyli karty były)
lysyn 96 Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego https://www.ppe.pl/news/363181/tanio-juz-bylo-producenci-podnosza-ceny-nowego-hardwareu.html
maras2574 890 Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego 6 godzin temu, PiPoLiNiO napisał(a): Normalny człowiek raczej wpina raz na rok-dwa, albo rzadziej. Ja co kwartał, jak czyszczę kompa
lokiju 525 Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego (edytowane) 3 minuty temu, lysyn napisał(a): https://www.ppe.pl/news/363181/tanio-juz-bylo-producenci-podnosza-ceny-nowego-hardwareu.html Czyli skończyło się krypto i covid to teraz mamy cła. @P.WiśniaDobrze, że takie coś jest. Ktoś jak to zauważy to się 10 razy zastanowi czy kupić. Edytowane 14 Lutego przez lokiju
Radio Tirana 1 041 Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego 4 minuty temu, lokiju napisał(a): @P.WiśniaDobrze, że takie coś jest. Ktoś jak to zauważy to się 10 razy zastanowi czy kupić. To był błąd w bazie dystrybutora. Ludzie pokupowali i przyszły im dyski SSD PNY o pojemności 2 TB.
maras2574 890 Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego 5 godzin temu, Joloxx9 napisał(a): zlacza/kable sie palily, pala i beda palic. Tyle lat mielismy 6/8 pin i 0 problemow, potem trzeba bylo slupki w excel poprawic wiec ograniczamy koszta. No to masz teraz, cudowny standard jego mac. Teraz to się nawet auta palą..... oczywiście te na baterie Też niby cudowny standard (oby nie)
lukadd 2 908 Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego O Astraliki rzucili przed chwilą i nawet nie po 5k euro
Rekomendowane odpowiedzi