Te tłumaczenie, że pół bani w gotówce mieli bo działkę chcieli kupić teraz
Nie żal mi tych cwaniaków, mogli być fajnymi youtuberami, zgubiła ich pazerność.
To ma być remake, więc pozmieniają wszystko co będą chcieli. Gdyby to był remaster to dostalibyśmy tylko ulepszenia graficzne i QoL.
Jestem przekonany, że wywalą seks, cycki i w jakimś stopniu brutalność. Co do kamery to wkomponowanie w to perspektywy z 2018/ Ragnaroka to byłaby ogromna praca, więc tu jestem sceptyczny. Najsłabszym ruchem będzie jak zaczną ingerować w charakter Kratosa i go zmiękczą (nowe części pokazały, szczególnie Raganrok, że idą w tym kierunku).
Czarny tydzień i Yamal na głównym planie. Ale razism ze strony Canal+ A tak na poważnie to moim zdaniem Yamal powinien kilka następnych meczy zacząć na ławce, może dobrze by mu to zrobiło.
Dzięki "Jerzy" właśnie o to mi chodziło, pamiętam jak robiłeś te testy tylko zapomniałem czy na win11 21h2 wynik był taki sam jak na w10 czy jednak minimalnie gorszy no i jednak jest rożnica tych 10fps ale to i tak dobrze, na wersjach jedenastki powyżej tej pierwszej (21h2) róznice względem dziesiątki potrafią być gorsze w tym benchu nawet o 50kl/s
Rekomendowane odpowiedzi