Skocz do zawartości

RTX 50x0 (Blackwell) - wątek zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale ja się @PiPoLiNiO nie dziwię, że już rzuca słowami na "ch" nawet. Kurdę, wiedzą, że chłop czeka miesiąc po premierze na kartę, mają jego zamówienie i wiedzą, że ten numer jest konkretnie jego - to już nie można było zadbać, żeby zrobić tą paczkę w weekend, skoro wiedzieli, że wyjdzie późnym czwartkiem?
I nie trafia do mnie argument, że mają tysiące zamówień dziennie. Skoro zadbali aby wszyscy inni Astrale dostali z opcją weekend, to nie uwierzę, że to przypadek, że akurat jego zamówienie cudem pominięto :) Czysta złośliwość jakiegoś pracownika, co czyta to forum, albo znał sprawę, naprawdę :D

PS: I teraz jeszcze przez cały weekend @PiPoLiNiO musi oglądać zdjęcia innych Astrali, co wszyscy dostali i będą się bawić w weekend, tylko nie on :kwasny: Tak po gamerowsku to szkoda chłopa bez kitu :kwasny:

• Haha 1
  • Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano

A Wy tak serio myślicie, że tam na logistyce jakiś magazynier zrobił na złość @PiPoLiNiO ?

A niby skąd miałby wiedzieć, że to jego? Z centrali Prezes dzwonił? :D 

17 minut temu, Radio Tirana napisał(a):

Caseking dodawał

ok nie wiedziałem nawet, wydawało mi się że zaczął właśnie podczas premiery RTX3000 i RX6000? 

Opublikowano
4 minuty temu, ffallen napisał(a):

Ale ja się @PiPoLiNiO nie dziwię, że już rzuca słowami na "ch" nawet. Kurdę, wiedzą, że chłop czeka miesiąc po premierze na kartę, mają jego zamówienie i wiedzą, że ten numer jest konkretnie jego - to już nie można było zadbać, żeby zrobić tą paczkę w weekend, skoro wiedzieli, że wyjdzie późnym czwartkiem?
I nie trafia do mnie argument, że mają tysiące zamówień dziennie. Skoro zadbali aby wszyscy inni Astrale dostali z opcją weekend, to nie uwierzę, że to przypadek, że akurat jego zamówienie cudem pominięto :) Czysta złośliwość jakiegoś pracownika, co czyta to forum, albo znał sprawę, naprawdę :D

PS: I teraz jeszcze przez cały weekend @PiPoLiNiO musi oglądać zdjęcia innych Astrali, co wszyscy dostali i będą się bawić w weekend, tylko nie on :kwasny: Tak po gamerowsku to szkoda chłopa bez kitu :kwasny:

@ffallen Wszystkie paczki Astrali zostały odebrane przez jednego kuriera, wszystkie były nadane w ten sam sposób.

Opublikowano

@PiPoLiNiO może jeszcze dojdzie w weekend, ja nieraz też mam paczki nadawane w piątek, standardy, i potrafią w sobotę być w paczkomacie. Jest jeszcze nadzieja.

@x-kom Brawo :E raczej powątpiewam czy ktokolwiek uwierzy tutaj że to przypadek. "Jedna paczka w oddziale", aha :] 

No i mnie to wprawdzie nie dotyczy, bo mam wywalone na blackwella, ale z tą czekoladką to nieśmieszny żart :E Karty za naście tysi i nie stać Was jakiś porządny voucher za miesiąc oczekiwania wręczyć? Zrobiliście jajo przy premierze ps5, zrobiliście przy serii 3xxx, gdzie ludzie po pół roku na karty czekali, to że jesteście duzi znaczy mało, jak z ludźmi tak pogrywacie.

Opublikowano
Teraz, Voodoo2 napisał(a):

gdzie indziej nic nie dostali 

To inna kwestia zupełnie. Nic patrzę na innych tylko na xkom, który robi takie premiery krzaki od jakiegoś czasu już :/ 

Druga sprawa, że ludzie są tak napaleni na nowinki, że wyłącza się logiczne myślenie. Czasami warto pół roku poczekać, aż kurz opadnie i wtedy raz że za normalną kase kupić, a dwa od ręki prawie z półki.

Opublikowano
2 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a):

Mnie zastanawia to podwójne przyjęcie w centrum logistycznym... 

Dziwne, że może być jeszcze jedno centrum logistyczne między Częstochową a Gdańskiem? Co ty myślisz że kurier jedzie do Ciebie z Częstochowy ? :D

Opublikowano
1 minutę temu, bourne2008 napisał(a):

Dziwne, że może być jeszcze jedno centrum logistyczne między Częstochową a Gdańskiem? Co ty myślisz że kurier jedzie do Ciebie z Częstochowy ? :D

Do mnie jechal do 3City i nigdzie po drodze zadnych dodatkowych punktow nie zahaczal.

Opublikowano (edytowane)

27 minut temu, sovas napisał(a):

xDDDDDDD

18k za trio

Godzinę temu było 17.3k, ale znikło ze strony :boink:

19k za Ventusa jest bardziej kuszące. 

Screenshot_20250228_142819_Brave.thumb.jpg.a20de45f014615dcd270a20955674f4d.jpg

Edytowane przez Kanzu
  • Confused 1