Brolly 772 Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca 8 minut temu, Nex1M napisał(a): Jezeli spadnie to do 4800-4900 To ile on teraz kosztuje? XDDDDD
Phoenix. 4 743 Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca 13 minut temu, Nex1M napisał(a): Jezeli spadnie to do 4800-4900 To juz spadl 1
Voodoo2 960 Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca 43 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a): Olać to. Będzie lepsza dostępność to może coś się trafi wystawisz na OLX, wyjdziesz na plus, a jak przetrwasz 3 miesiące na tym co masz to kupisz następną sztukę, może lepszą trafisz.
tomcug 2 456 Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca Godzinę temu, PiPoLiNiO napisał(a): A że musisz się do mnie przyjebać w każdym poście, to już Twój problem. Jak Ci tak przeszkadzam na forum to usuń moje konto i tyle. A widzisz, żebym się do kogokolwiek innego (cytując) "przyjebywał"? Każdy dostaje takie traktowanie, na jakie zasługuje swoim zachowaniem 1
DrKleiner 0 Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca Panowie, przebrnąć ten wątek to jakiś armagedon. Może ktoś pisał może nie, ale mam pytanie: 1. Czy opłaca się brać 5090 FE czy lepiej dopłacić do jakiegoś konkretnego modelu? Jak, tak, to jakiego? 2. Będę ją wrzucać na full cover, widziałem że EKWB coś ma, ale będę czekać na Alphacool, chyba że już coś wiadomo że nie będzie? 3. Są już jakieś inne fullcovery na 5090 FE? Dlaczego patrzę w kierunku FE, bo po swojej służbie jak reszta kart trafi do kolekcji na regał, a jest to ciekawa konstrukcja
sovas 662 Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca @PiPoLiNiO Spróbuj jeszcze UV zrobić, może się poprawi.
sovas 662 Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca Zrobi raczej wyżej. Z tego co tu widziałem to 2800-2950Mhz na 0,9
ryba 1 246 Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca 4 minuty temu, DrKleiner napisał(a): Panowie, przebrnąć ten wątek to jakiś armagedon. Może ktoś pisał może nie, ale mam pytanie: 1. Czy opłaca się brać 5090 FE czy lepiej dopłacić do jakiegoś konkretnego modelu? Jak, tak, to jakiego? 2. Będę ją wrzucać na full cover, widziałem że EKWB coś ma, ale będę czekać na Alphacool, chyba że już coś wiadomo że nie będzie? 3. Są już jakieś inne fullcovery na 5090 FE? Dlaczego patrzę w kierunku FE, bo po swojej służbie jak reszta kart trafi do kolekcji na regał, a jest to ciekawa konstrukcja Alphacool na CES mowil prasie, ze raczej FE nie bedzie, ale to moze ulec zawsze zmianie. EKWB ma w produkcji i jeszcze chwile to potrwa.
sovas 662 Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca 14 minut temu, DrKleiner napisał(a): Panowie, przebrnąć ten wątek to jakiś armagedon. Może ktoś pisał może nie, ale mam pytanie: 1. Czy opłaca się brać 5090 FE czy lepiej dopłacić do jakiegoś konkretnego modelu? Jak, tak, to jakiego? 2. Będę ją wrzucać na full cover, widziałem że EKWB coś ma, ale będę czekać na Alphacool, chyba że już coś wiadomo że nie będzie? 3. Są już jakieś inne fullcovery na 5090 FE? Dlaczego patrzę w kierunku FE, bo po swojej służbie jak reszta kart trafi do kolekcji na regał, a jest to ciekawa konstrukcja Ja kupiłem TUF'a, do niego szybko blok ma być 28.03.
ket_rab 227 Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca @ryba EK już ma na stronie blok do FE za 340 euro ale nadal brak możliwości zamówienia.
ryba 1 246 Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca @ket_rab dziekuje kapitanie oczywisty, przeciez napisalem ze sa w produkcji
Nex1M 114 Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca (edytowane) Takie będą ceny jak wróci dostępność: https://balta.pl/?s=rtx+5070+ti&post_type=product&dgwt_wcas=1 Trio za 4300 https://balta.pl/?s=rtx+5080&post_type=product&dgwt_wcas=1 Edytowane 3 Marca przez Nex1M
ket_rab 227 Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca @ryba niema za co. Teraz czekać niech wyprodukują
AndrzejTrg 2 756 Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca 9 minut temu, Nex1M napisał(a): Takie będą ceny jak wróci dostępność: https://balta.pl/?s=rtx+5070+ti&post_type=product&dgwt_wcas=1 Trio za 4300 https://balta.pl/?s=rtx+5080&post_type=product&dgwt_wcas=1 Co to awruk za sklep?
cruzier 51 Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca Koledzy Gigabyte RTX 5070 Ti Gaming OC za 4400 zł - wart zakupu ? Pozdrawiam.
Nex1M 114 Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca Sam bym kupił Myśle że warto na dzisiejsze standardy
Kadajo 7 433 Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca @PiPoLiNiO No I gdzie twój wynik w rankingu? 😎 Tyle czekania... No weź. 🎂 a dobra jest 🥂
ryba 1 246 Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca @Kadajo Pipus to nie jest mna, zeby po 2h od odbioru zrobic 1 rankingu
Nex1M 114 Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca (edytowane) Miałem już jednego asusa, drugi raz nie kupie. Ventus przy tym to jest cicha karta Edytowane 3 Marca przez Nex1M 2
cruzier 51 Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca @PiPoLiNiO fajnie, że w końcu masz karciochę i na prawdę się z tego cieszę ( tyle się chłopie wyczekałeś ) - choć z tego co czytam to tak te cewki psują trochę całkowity odbiór. @Nex1M czyli mówisz, że brać tego RTX'a? Jeśli będę miał kartę - uśmiechnę się do Ciebie o instruktarz dla zrobienia UV.
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca 12 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): Pomijając cewki, sama jakość wykonania i wygląd karty to klasa światowa. Po UV na 0.9V i 2700MHz, w cyberpunk i wiedźmin 400-440W przy temperaturze 66-67 stopni i bios silent. Dużo ciszej i chłodniej niż w Gainward No ale nie pomijając cewek, to karta tylko na śmietnik na tą chwilę Serio az tak, ze smietnik? Nie mozesz cos ladniejszego powiedziec jak zamowilem 2gą sztukę?
Smalec 1 553 Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca (edytowane) Panie i Panowie, specjalnie dla Was światowa premiera zwiastuna najnowszego blockbustera. Tu, na forum ithardware. Enjoy the silence PS z dedykacją dla @PiPoLiNiO YouCut_20250303_202445511.mp4 Edytowane 3 Marca przez Smalec 24
Rekomendowane odpowiedzi