Kadajo 7 408 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca 26 minut temu, RtxOn napisał(a): @Kadajo co się stało z pipolino? Wyr*** wszystkie sklepy na zwroty 5090 i nie ma już skąd brać towaru ? Wiedziałem że tak skończy. Popełnił harakiri forumowe i ma dożywotniego bana. 2
Pitt_34 326 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca 1 godzinę temu, Kadajo napisał(a): Popełnił harakiri forumowe i ma dożywotniego bana. Serio to zrobił ?
Kanzu 205 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca Asus na jego cześć białego Astrala wypuścił 6
Kadajo 7 408 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca 35 minut temu, Pitt_34 napisał(a): Serio to zrobił ? Tak. Poprosił o usuniecie konta i wszystkich wpisów. Myślał chyba ze sobie tak dla jaja zrobi, a potem wróci. No niestety. 18 minut temu, Kanzu napisał(a): Asus na jego cześć białego Astrala wypuścił Biały anioł do nieba wzleciał. Pipolino ze świerszczami odleciał. 11
Kanzu 205 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca 13 minut temu, Kadajo napisał(a): Myślał chyba ze sobie tak dla jaja zrobi, a potem wróci. No niestety. Mam nadzieję, że do premiery 6090 wróci nawet anonimowo, bo nie będzie komu kart testować i xkomu pozywać 6 2
wkamil73 285 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca 3 godziny temu, Kadajo napisał(a): Popełnił harakiri forumowe i ma dożywotniego bana. Odszedł do krainy wiecznych świerszczy 4
Kanzu 205 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca 1 godzinę temu, Karro napisał(a): Tutaj sie tylko dowiesz ze wszystke piszczą wiec dowiesz sie mniej niż wiedziałeś Przynajmniej był jakiś podział na te mniej i bardziej piszczące Żadna strona nie sprawdzi kilkadziesiąt sztuk pod kątem wycia, piszczenia czy terkotania. Już nie mówiąc o konkretnych przypadkach jak piski przy ruszaniu myszką na pulpicie. Nikt w Polsce nie przemacał tyle 5090 co ludzie w tym temacie, więc wiadomo było co te karty boli i czego unikać. Sam znowu na rozstaju stoję, bo odesłałem suprima. Przez ostatni miesiąc ze 2 razy odpaliłem PC, bo lato i nie chce mi się grać Nie wiem w co iść i czy w ogóle odpuścić sobie zakup do jesieni. 1
Smalec 1 551 Opublikowano 20 Czerwca Opublikowano 20 Czerwca (edytowane) 14 godzin temu, Kadajo napisał(a): Biały anioł do nieba wzleciał. Pipolino ze świerszczami odleciał. W zaświatach mści się na astralowym szefie świerszczy :] Ale na końcu i tak się zaprzyjaźnili Edytowane 20 Czerwca przez Smalec 7
Voodoo2 958 Opublikowano 20 Czerwca Opublikowano 20 Czerwca 15 godzin temu, Kanzu napisał(a): Mam nadzieję, że do premiery 6090 wróci nawet anonimowo 2
tomcug 2 440 Opublikowano 20 Czerwca Opublikowano 20 Czerwca Nie wróci. Leszcz próbował nawet nowe konto Pipoliniowe założyć, ale z miejsca dostał jego kasację Jak ktoś nie umie się zachować, to nie ma dla niego miejsca. Dostał tyle "ostatnich szans" i tyle przymykania oczu, że można by tym 10 innych forumowiczów obdzielić. 6
Kadajo 7 408 Opublikowano 20 Czerwca Opublikowano 20 Czerwca Niczym pilot oblatywacz testował granice forumowego nieba, i niestety... świerszcze go opętały. 2
Phoenix. 4 714 Opublikowano 20 Czerwca Opublikowano 20 Czerwca https://videocardz.com/newz/zotac-releases-vbios-update-for-geforce-rtx-5060-ti-series-experiencing-black-screen-issues https://videocardz.com/newz/gigabyte-rtx-50-thermal-gel-leak-issue-hits-powergpu-founders-system Gigabyte, nic sie nie stalo!
x-kom 281 Opublikowano 20 Czerwca Opublikowano 20 Czerwca Cześć, pojawiło się kilka sztuk INNO3D GeForce RTX 5090 X3 32GB GDDR7 DLSS4 w cenie 9999 zł Dobrego dnia!
Kabor 459 Opublikowano 20 Czerwca Opublikowano 20 Czerwca 3 godziny temu, tomcug napisał(a): Nie wróci. Leszcz próbował nawet nowe konto Pipoliniowe założyć, ale z miejsca dostał jego kasację Jak ktoś nie umie się zachować, to nie ma dla niego miejsca. Dostał tyle "ostatnich szans" i tyle przymykania oczu, że można by tym 10 innych forumowiczów obdzielić. Ale jak pójdzie po poradę do Odina to dopiero będziecie mieli roboty 4
tomcug 2 440 Opublikowano 20 Czerwca Opublikowano 20 Czerwca Bez obaw, z działającą administracją takie cuda się szybko da ukrócić.
Doamdor 1 778 Opublikowano 20 Czerwca Opublikowano 20 Czerwca (edytowane) 2 godziny temu, x-kom napisał(a): Cześć, pojawiło się kilka sztuk INNO3D GeForce RTX 5090 X3 32GB GDDR7 DLSS4 w cenie 9999 zł Dobrego dnia! Kiedy Vanguard, Suprim w tej cenie? 1 godzinę temu, Kabor napisał(a): Ale jak pójdzie po poradę do Odina to dopiero będziecie mieli roboty To było jak moda na sukces, odcinek/konto nr 666. Godzinę temu, tomcug napisał(a): Bez obaw, z działającą administracją takie cuda się szybko da ukrócić. Raczej drugiej takiej osoby jak pipek tutaj nie będzie, tak samo było z tylko tak na pclab. Edytowane 20 Czerwca przez Doamdor
ket_rab 227 Opublikowano 20 Czerwca Opublikowano 20 Czerwca (edytowane) https://www.alternate.de/MSI/GeForce-RTX-5090-32G-VENTUS-3X-OC-Grafikkarte/html/product/100109567 O kurde już 5090 VENTUS 3X OC za ~9425 zł u Niemca. Edytowane 20 Czerwca przez ket_rab
darekz 67 Opublikowano 20 Czerwca Opublikowano 20 Czerwca 24 minuty temu, ket_rab napisał(a): O kurde już 5090 VENTUS 3X OC za ~9425 zł Ładnie, w lipcu/sierpniu zapewne dojdzie do 9k, ale poniżej już nigdy nie będzie
TheMr. 2 602 Opublikowano 20 Czerwca Opublikowano 20 Czerwca Jeszcze trochę i dojedziemy do ceny MSRP Brakuje 1k zł nadal
Phoenix. 4 714 Opublikowano 20 Czerwca Opublikowano 20 Czerwca 8 minut temu, TheMr. napisał(a): Jeszcze trochę i dojedziemy do ceny MSRP Brakuje 1k zł nadal 9599zl to obecnie mrsp.
Brolly 758 Opublikowano 20 Czerwca Opublikowano 20 Czerwca (edytowane) 3 godziny temu, ODIN85 napisał(a): 8499 to już będzie kusząca oferta Czekam na 5070 TI za 2500 zł i raty 0% w jakimś banku który mi da Edytowane 20 Czerwca przez Brolly 3
MarcoSimone 667 Opublikowano 20 Czerwca Opublikowano 20 Czerwca 3 godziny temu, ODIN85 napisał(a): 8499 to już będzie kusząca oferta 5090 nie jest kuszącą kartą ;-)
Rekomendowane odpowiedzi