RTX 50x0 (Blackwell) - wątek zbiorczy
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez LeBomB · Opublikowano
Przecież napisałem że mechanizm działania jest w trakcie badań Ty znów na podstawie No właśnie, która jest cały czas badana, a grupa 4 osób nie świadczy o niczym. Łagodzenie powiadasz? Sam wrzuciłeś filmik, który w tytule już ma "100% lekarstwo" będąc zwyczajnym klikbajtem. Dalej rozwodzisz się cały czas nad tym jednym badaniem, gdzie głównie chodzi o to, że Ty stawiasz w tym momencie za pewnik, że podana przez Ciebie metoda jest skuteczna, a ja twierdzę, że nie można być tego pewnym, bo jest dalej w trakcie badań. najpierw twierdzisz, że w receptorach pozostają resztki białka kolca wirusa. Napisałem Ci wyraźnie, że chodzi o konkretne aminokwasy, bo jedna z hipotez (która też jest w trakcie badań) zakłada, że ze względu na podobieństwo konstrukcyjne tego białka do jadu węży może zaistnieć sytuacja, w której pewne elementy tego białka mogą przeniknąć do tych receptorów, ale tego też nie wiadomo na pewno. Ale dalej oczywiście nagabujesz do oglądania pierdyliona filmików Twojego guru, bo doskonale wiesz, że nikt tego nie obejrzy, więc będziesz stawiał to za klucz argumentacji... A, no i najważniejsze, bo w temacie teorii spiskowych, gdzie twierdzisz, że nikt nie przeprowadzi odpowiednich badań, tylko dlatego że to tanie leki więc w ramach argumentacji wrzucasz badania, które mówią wprost, że iwermektyna jest po prostu nieskuteczna i sam się nie zastanowisz dlaczego, tylko właśnie "bo jest tania, więc tego nie ogłoszą że jest skuteczna". PARODIA i tyle. -
Przez Lameismyname · Opublikowano
@caleb59 No ale nie widzisz subtelnej różnicy, że to Ty kolejny raz przychodzisz do mojego tematu, to Ty nic nie wnosisz swoją działalnością i to Ty mnie atakujesz pierwszy (nie na odwrót)? Poprzednio to ignorowałem ale ileż można. No i jeżeli mowa o "argumentach" z Twojej strony, padł tylko jeden konkretny w pierwszym Twoim poście, który z łatwością obaliłem wrzucając konkretny i praktyczny dowód, a Ty będziesz się rozwodził i lepił jakieś dorabiane teorie. Odpuść. A jeżeli tak już nieudolnie próbujesz walczyć też na memy, to mam dla Ciebie taki z kotkiem -
Przez Camis · Opublikowano
https://www.onet.pl/informacje/miejski-reporter/17-latek-na-elektrycznej-hulajnodze-wjechal-w-znak-jest-nieprzytomny-w-stanie-ciezkim/1xd1y77,0666d3f1 -
Przez ghostdog · Opublikowano
Za duża konkurencja na rynku, a gra wygląda dość eksperymentalnie. Ten design jakoś odrzuca, gra jest za bardzo sterylna, bez pazura. Sprawdzi się betę. -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
@caleb59 to gdzie jedziemy milordzie? W większości przypadków takie "mikro dziadowskie" kanały są bardziej rzetelne od tych przepłaconych z tysiącami subów ale tu się o to nie rozchodzi.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi