Skocz do zawartości

RTX 50x0 (Blackwell) - wątek zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, janek25 napisał(a):

Moze msiafterburner mieszał.

Wystarczy, że był w autostarcie, a samo wyłączenie później, po starcie systemu nie wyłącza profilu. Ja już tego nie sprawdzę, ale jak przełączałem bios w tej 3080TI, to MSI AF nie ruszałem (działał w tle), tylko zabrałem się za sterownik.
Wcześniej też miałem krótko RTX 2070S Palit z dual bios i też przełączanie (na odciętym zasilaniu) nie dawało efektu i też MSI AF działał cały czas w tle.

Opublikowano (edytowane)

AF nie powinno w ogóle się wrzucać na start nawet krzywa od UV potrafi się rozjeżdżać przy starcie.

Poza tym jak AF namiesza wystarczy doinstalować i zainstalować ponownie sterownik ewentualnie DDU jak grubiej zamieszane.

Edytowane przez sideband
Opublikowano

Dopóki Kopite7kimi nie upubliczni specyfikacji danego modelu to należy go traktować jako model nieistniejący. 

Ja na przykład nie dałbym sobie ręki uciąć, że Superki w styczniu faktycznie się pojawią, aby pokazać akcjonariuszom, że jednak mają nowy produkt i coś robią. 

Opublikowano
Godzinę temu, oldfashioned napisał(a):

ta je 800W! wiec tu jeden kabel nie wystarczy

nowy zasilacz
nowa klima

Jeden 12PWR z góry i wtyk dodatkowego zasilania z dołu. To na zwykła mobke nie wlezie.

Opublikowano (edytowane)
W dniu 30.06.2026 o 18:18, Radio Tirana napisał(a):

Dopóki Kopite7kimi nie upubliczni specyfikacji danego modelu to należy go traktować jako model nieistniejący. 

Ja na przykład nie dałbym sobie ręki uciąć, że Superki w styczniu faktycznie się pojawią, aby pokazać akcjonariuszom, że jednak mają nowy produkt i coś robią. 

miałem nie odpowiadać ale mi tu marzyciele o dolewaniu azotu do poda weszli... do gpu za 30k...

https://www.ebay.de/itm/397698962120?chn=ps&_ul=DE&mkevt=1&mkcid=28&google_free_listing_action=view_item

Edytowane przez areczek1987