janek25 392 Opublikowano wczoraj o 17:26 Opublikowano wczoraj o 17:26 Jemu chyba sie kabel palił.Wygla jakby go do pieca wrzucił.kiedys se zjaralem dvd bo zle napięcie dalem Śmierdziało z miesiac z pc. I to wszystko od 5v czy 12 v
Ozzbi 31 Opublikowano wczoraj o 17:49 Opublikowano wczoraj o 17:49 lol zasilacz zalman ;/ qrde dziwne 1
janek25 392 Opublikowano wczoraj o 18:23 Opublikowano wczoraj o 18:23 Jak juz wrzucacie jskies zdjecia to choc napiszcie o co chodzi
Radio Tirana 1 601 Opublikowano wczoraj o 18:26 Opublikowano wczoraj o 18:26 35 minut temu, Ozzbi napisał(a): lol zasilacz zalman ;/ qrde dziwne Na Techpowerup wisi jego recenzja z 2015, więc to już naprawdę stary zasilacz był. A samo zdarzenie oczywiście bardzo niefortunne.
janek25 392 Opublikowano wczoraj o 18:28 Opublikowano wczoraj o 18:28 (edytowane) Jak dka mnie chlop mógł sobie bombe przygotować. Ten kabel jest choc orginalny? Czy jakikolwiek z innego zasilacza ? Edytowane wczoraj o 18:28 przez janek25
AndrzejTrg 3 468 Opublikowano wczoraj o 18:45 Opublikowano wczoraj o 18:45 (edytowane) Godzinę temu, Doamdor napisał(a): https://videocardz.com/newz/rtx-5070-system-melts-pcie-power-cable-after-user-splits-one-8-pin-into-two-for-16-pin-adapter Nie czytałem, ale ten kabel od pierwszego podłączenia musiał niesamowite ciepło dostawać aby go do takiego stanu doprowadzić, bo nie ma opcji że się to stało nagle. I do tego musiało walić spalenizną cały czas, więc autor jakiś taki niepełnosprytny jest. albo mu się już tyle kart spaliło że w pokoju śmierdziało i mu to do myślenia nie dało Edytowane wczoraj o 18:46 przez AndrzejTrg
tomcug 3 976 Opublikowano wczoraj o 19:08 Opublikowano wczoraj o 19:08 41 minut temu, Radio Tirana napisał(a): Na Techpowerup wisi jego recenzja z 2015, więc to już naprawdę stary zasilacz był. A samo zdarzenie oczywiście bardzo niefortunne. I co w związku z tym? Mam Supremo M1 700 W z 2014 roku, do dzisiaj działa i na luzie ogarnia RTX 5090 skręconego na 450 W + 13900K. Ten Zalman wciąż powinien być dobry, tylko został podłączony do karty w idiotyczny sposób, a Twoje ęksperckie pitolenie w wątkach zaczyna być nudne.
janek25 392 Opublikowano wczoraj o 19:13 Opublikowano wczoraj o 19:13 https://www.techpowerup.com/review/zalman-zm1000-ebt/3.html Diagnoza prawidłowa. Kabel nie orginalny. Na forach to jak u polskiego lekarza.Wszystko wrzucamy na zespól jelita wrażliwego i po sprawie
Fenrir_14 1 251 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu 2 godziny temu, tomcug napisał(a): Mam Supremo M1 700 W z 2014 roku, do dzisiaj działa i na luzie ogarnia RTX 5090 skręconego na 450 W + 13900K. To teraz tylko czekać na RTX 6090 i Nova Lake 1
Doamdor 2 890 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu @Fenrir_14 Nowy sprzęt ponoć ma być mniej łakomy na waty, a po UV będzie energooszczędnie.
janek25 392 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu https://www.techpowerup.com/gpu-specs/geforce-rtx-6090.c4390 525 wiec zeszli A różnica miedzy 90 a 80 coraz wieksza.Jak tu kochać nvidie
Fedaykin 14 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu @userKAMIL i jak sprzedales juz ta karte ?
userKAMIL 1 253 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu (edytowane) 1 godzinę temu, Fedaykin napisał(a): @userKAMIL i jak sprzedales juz ta karte ? A co Ty taki dociekliwy jesteś? Kolegi zapytaj tego co „ze mną” pisał. XD Za 4,5K€ mogę ją pogonić od reki ale nie chce. Jak znajdzie się jakis łeb co za 5K weźmie do poleci bez mrugnięcia okiem. Nówkę za te 3900 biorę od znajomka i jestem sporo do przodu. Edytowane 11 godzin temu przez userKAMIL
janek25 392 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Po prostu afera karciana wyszła i temat memiczny
Fedaykin 14 Opublikowano 57 minut temu Opublikowano 57 minut temu 10 godzin temu, userKAMIL napisał(a): A co Ty taki dociekliwy jesteś? Kolegi zapytaj tego co „ze mną” pisał. XD Za 4,5K€ mogę ją pogonić od reki ale nie chce. Jak znajdzie się jakis łeb co za 5K weźmie do poleci bez mrugnięcia okiem. Nówkę za te 3900 biorę od znajomka i jestem sporo do przodu. ziom mowi ze maja beke tam z ciebie
userKAMIL 1 253 Opublikowano 51 minut temu Opublikowano 51 minut temu (edytowane) 5 minut temu, Fedaykin napisał(a): ziom mowi ze maja beke tam z ciebie Jak to ten sam ziom co pisał niby ze mną, chińczykiem, chciał namiar na tańsze karty etc... To pozdrów serdecznie jego i te historie z mchu i paproci. XD Edytowane 51 minut temu przez userKAMIL
Czarny_PLone 73 Opublikowano 44 minuty temu Opublikowano 44 minuty temu 21 godzin temu, Fenrir_14 napisał(a): To teraz tylko czekać na RTX 6090 i Nova Lake oj tam mając rtx 5090 to wystarczy tylko na Nova Lake
Fedaykin 14 Opublikowano 17 minut temu Opublikowano 17 minut temu 32 minuty temu, userKAMIL napisał(a): Jak to ten sam ziom co pisał niby ze mną, chińczykiem, chciał namiar na tańsze karty etc... To pozdrów serdecznie jego i te historie z mchu i paproci. XD To juz inny akurat, ale mowi ze maja beke bo musisz zglaszac wpisy gdzie ludzie wytykaja palcem ze nowsze chodza taniej niz ty za ta uzywanke chcesz
userKAMIL 1 253 Opublikowano 14 minut temu Opublikowano 14 minut temu (edytowane) Tak, tak Ty i te Twoje opowieści. Mistrzu ja tylko zaznaczę, że to Ty ciągle dzwonisz. XD Dupa Ciebie piecze i tyle. 😂 Typ wypisuje do mnie od momentu jak tą kartę zawinąłem jego ziomkowi z przed nosa. Chce jakieś namiary na moich znajomych co karty taniej załatwiają. A finalnie niby gdzieś tam kolejny jego ziomiek ze mną piszę jako Chinczykiem. Co za kabaret. XD Lecisz do ignorowanych i więcej czasu ja te Twoje pierdy już nie poświecę. Edytowane teraz przez userKAMIL
Marvf 179 Opublikowano 10 minut temu Opublikowano 10 minut temu Było? Pachnie mocno fejurem ale wrzucam mimo to żeby podtrzymać pozytywne nastroje
Rekomendowane odpowiedzi