Yep, zabiera typa razem z krzesłem. Tyle, że w przeciwieństwie do Outlaws ma sens, bo od tyłu - z tego co zauważyłem - nie można znokautować samymi rękami, tylko trzeba mieć w łapie kawał drewna albo metalu. No i Indy akurat strzelać się nie boi, normalnie jest dostępny rewolwer lub broń zdobyczna. To nie Batman.
To nie przez podkrecony ram na mojej RX7900XT smiga od nowosci na 2750mhz za to co do tego wywalania to mialem to samo po aktualizacji windowsa juz nie pamietam ktora to byla ale po nowej reinstalacji systemu smiga jak strzala.Chociaz borykam sie z innymi problemami ale to normalka na win 24H2.Nie wiem co mnie pokusilo na aktualizacje do tej wersji trzeba bylo siedziec na 23H2.
Napięcie na pamięciach jest zmienne, jak już uda ci się przejść z trybu 2d do 3d i będzie wbite maksymalne napięcie dla vram'u to nie będzie problemu ale jak napięcie przy zamykaniu gry spadnie o ułamek sekundy szybciej niż karta zrzuci zegar do idle to w tym momencie łapiesz niestabilność to samo w drugą stronę = coś ala lipna synchronizacja, znajdź metodą prób i błędów najwyższy stabilny zegar i włącz memory timing na fast zamiast default wtedy takie przykładowo 2400mhz będzie miało prędkość 2500 a może się nie będzie krzaczyć
Druga sprawa to to o czym galakty wspomniał, to 970mv jakieś podejrzane
Zarówno czołgi jak działa samobieżne oraz ciężko opancerzone wozy bojowe się sprawdzają.
Zabijają wrogów, niszczą ich pojazdy tego samego typu czy umocnione stanowiska piechoty.
Same też są niszczone. Nawet w konfliktach asymetrycznych były rażone minami czy z miotaczy typu rpg.
A tu mamy starcie z silnym przeciwnikiem, mającymi masę ppk, artylerie i lotnictwo. Więc są niszczone dużo szybciej.
Myślę że ludzie mają wizję niczym z filmów akcji, gdzie jeden zachodni czołg niszczy cały ruski batalion pancerny. A to tak nie funkcjonuje.
Rekomendowane odpowiedzi