Kup sobie i5 12400f, płytę b760m riptide, pamięć ram 2x6400mhz, chłodzenie pokroju fera 5 albo assassin.
Ustaw procka na 5ghz i żyj teraźniejszością a nie przyszłością.
Na tym pograsz we wszystko w top klatkarzu
https://youtu.be/GMFTdR_cHMc?si=UOhcX9xC3exAlsQd
@Send1N No co mam powiedzieć? Czasami mi się poszczęści
Ale myślę że górnikowi co ją kupił to w najmniejszym stopniu nie przeszkadzało.
Chyba to był kopacz, nie pamiętam już, ja w ogóle mało pamiętam
Z tego co pamiętam to pisałeś że żadna karta ci tak nie piszczała jak 2070 Super ode mnie a to był taki umiarkowany dzwięk cewek jak w każdej karcie którą w życiu miałem więc ja nie wiem jakie ty perełki losujesz
Największy plus w tym wszystkim to to że przy 100% utylizacji spadnie znacznie temperatura na tych "-30" lub więcej jeżeli autor nie robi nic poza graniem na tym cpu to i tak czasem się to przyda np podczas ładowania shaderów gdzie czasem takie coś obciąża bardziej niż cinebench
A jak było z hodowlą zwierząt na futerka? Stawiam, że robili Rejtana, bo wolność handlu?
To jest poważny polityczny błąd. Lewica jakby rządziła to bym rozumiał, że forsuje swoje, bo Polacy tak głosowali w wyborach powszechnych. Tymczasem Lewica jest dzisiaj tym dziwakiem co się obraża za każdym razem jak się nie da wprowadzić skrajności partii mającej 7% poparcia, ewentualnie lubi blokować, bo tak. Już dostali parę zmian legislacyjnych, o reszcie powinni zapomnieć. To mi zaczyna przypominać nieproporcjonalny wpływ, jaki miała Solidarna Polska na sprawy w kraju.
Rekomendowane odpowiedzi