Możesz się bardzo mylić w ocenie co do takich przestępców. Możliwe, że pierwszy przypadek to osoba, która w dzieciństwie sama przeżyła piekło, nie ma żadnych wzorców zachowań, np była systematycznie gwałcona w domu dziecka, a drugi przypadek to osoba po praniu mózgu w ISIS, której malutkie dzieci i rodzice zginęli w wyniku uderzenia izraelskiej rakiety.
A co do pracy to żeby wyrwać się z monotonnego życia przez wiele lat to bardzo dużo osadzonych możliwe, że by nawet pracowała za darmo ub pół darmo.
W tym Watykanie ilość tych wszystkich podziemi jest naprawdę imponująca. Tak samo zadania poboczne i ich lokacje. Malowidła, obrazy na ścianach bardzo dużo detali i człowiek zawiesza oko co chwile. Piękna końcówka roku to jest!
Szybkie pytanie. Posiada płytę która ma jedno złącze RGB dla wiatraków - 4 pinowe.
Posiadam wiatraki Arctic P12 RGB które mają złącze 4 pinowe. I wszystko działało super.
Ale ciemno mi było i dokupiłem Arcrtici P14, A-RGB. Nie popatrzyłem, mają one 3 pinowe złącze.
Da radę to jakoś tanim kosztem jednak połączyć? Czy taki "adapter" jak poniżej da radę? Czy lepiej szukać od razu kontrolera?
Rekomendowane odpowiedzi