Następnym razem to już na pewno wybory będą ważne. Nasze kochane kierownictwo obiecuje i mówi o piątej części.
https://www.pcgamer.com/games/dragon-age/dragon-age-the-veilguards-devs-say-theyll-totally-make-choices-from-the-past-games-matter-next-time-though-ill-believe-it-when-i-see-it/
Racja. Po co wybory miałyby być ważne w bezpośrednim sequelu i konkluzji całej serii jak mogą być ważne w następnej grze (która i tak nie wyjdzie)? Nie wspominając, że miejsca, w których wcześniej byliśmy i tak zniszczono, więc jakie wybory?
Cześć,
nie musisz zgadywać, co ucieszy Twoich bliskich.
Sprawdź nasz poradnik prezentowy i znajdź idealny prezent dla graczy, twórców, kinomaniaków, gadżeciarzy, fanów sportu, osób pracujących z domu lub... postaw na uniwersalną kartę podarunkową.
A mnie nie chodzi o tamto forum...tylko utrzymujecie trola który ma pomagać a nie doradzać jak leci. A potem napiszą że na forum ithardware mi źle doradzono bo mogłem kupić taniej i lepiej... no taka jest prawda i żadne memy tego nie zmienią. Nie zależy wam na renomie ? Spoko.. wtedy propsuję powyższy mem
Rekomendowane odpowiedzi