Takie harrrrrdkorowe porównanie ale pokusiłem się
Sprzęt 3GB DDR2
Procek Intel E2200 2rdzenie/2wątki
dysk SSD 120GB
Grafika GT210 512mb DDR3
taki ze mnie masochista
więc tak - zainstalowałem Windows10 w wersji Lite
po 5 minutach od uruchomienia systemu i nie dotykania myszy tak wygląda użycie proca
CPU-Z
No i Cinebencki jak to Zmaślak i Kamil Erdini mówią
Poleciał skrypt ze wszystkich możliwych punktów - również RetroPC no i CPU-Z zaprezentował się następująco
+5 w SingleCore i +10 w Multi
po 2minutach od startu użycie procka wyglądało duuuuużo lepiej jak przed użyciem skryptu po 5minutach
Wyniki Cinebencha....
+33 i wyprzedził E6700 ale uwierzcie że czekanie na wynik było istnym masochizmem z mojej strony
ale.... co jest najlepsze - używanie tego komputera po instalacji systemu było wręcz tragiczne, po zastosowaniu skryptu stało się dużo bardziej komfortowe na serio płynność systemu +100% nawet Firefoxa 3-4zakładki dał radę + youtube w 720p w tle
Ale jest jakiś namacalny powód negatywnego przyjęcia?? Przecież jest to w jakiś sposób rozwinięcie zakończenia W3. Nie podoba mi się w ogóle to rozwiązanie, ale jest rozumiem.
W Polsce Ciri przyjęto całkiem dobrze, za granicą już nie bardzo (co mnie dziwi, bo myślałem że będzie dokładnie odwrotnie). Druga sprawa jest taka, że ankieta mogłaby wyglądać zupełnie inaczej, gdyby był wybór Ciri albo strzelę Lambert.
Mnie Ciri bardziej zniechęca niż zachęca do interesowania się Wiedźminem 4 ale rozumiem czemu autorzy wybrali ją na protagonistkę jest bezpiecznym wyborem.
Rekomendowane odpowiedzi