Ja grałem w stalkera, wszystkie wersje od pierwszej.
Dwa zarzuty to w pierwszych wersjach drop FPS do 10-20 po jakimś czasie - teraz też się zdarza ale bardzo rzadko i po długich sesjach.
Natomiast w najnowszej wersji anomalia ta wietrzna co odpycha, potrafi wywalić mnie nie wiadomo gdzie i grę muszę ubić i na nowo odpalić. Zdarzyło się 3-4 razy ale wkurwiające
A tak o to luz. Stalker 2 jest tym czym w mojej pamięci jest S1 SoC/CS/CoP ale jak na youtuba wparowałem zobaczyć urywki starych części to trochę ząb czasu je nadgryzł.
Moim zdaniem kontynuacja prima sort - gdyby nie bugi był by miód.
@lokiju zgadzam się, ale niestety debile, których jest garstka psują wszystko bo człowiek nigdy nie wie na kogo trafi. A ja osobiście nie mam ochoty na rozmowy z pijanymi debilami co ci później mogą nawet smsy wysyłać i obrażać.
Nie, po prostu nie zareaguję emocjonalnie, bo to tylko gra. Prawdopodobnie będzie mieć super historie i super mechaniki.
Zareagują ci którzy się o takie wątki oburzą i będą pisać jak wcześniejsi komentatorzy "go woke go broke" To oni życzą złego, nie ja.
Ja właśnie zaliczyłem pierwszego buga fabularnego. W misji "Pakt z diabłem", na końcu, podczas przesłuchania, pułkownik Korszunow jest niewidzialny i kałach lata sam w powietrzu. Potem gdy próbowałem pogadać z gościem w garniturze, nie było żadnej opcji i nie dało się wyjść z trybu rozmowy, tylko alt+F4. Tyle dobrze, że nie trzeba z nim gadać i można wyjść, ale boję się co będzie dalej.
Dokładnie to:
Rekomendowane odpowiedzi