Dla konfederosji jedyna szansa na dopchanie się do koryta to koalicja z PiSem.
Już jest zresztą dograna, ale Sawicki za mało PSLowców skaptował by mieli większość rok temu. Teraz liczą że jak jakimś cudem kandydat gangsterski wygra, to jeszcze paru dołączy i obalą obecny rząd a stworzą swój.
Z USA dostaną tutaj wsparcie, to też nie jest całkiem bez znaczenia. Tzn może przekonać niektórych posłów do zmiany stron.
Nie chodzi o samą moc tylko o to że smart se bronze (bo jest jeszcze gold) miały problem przy kartach +200W na lini 12v zasilającej PCI-E i może być różnie, miałem wersję 630W tego zasilacza i napięcie pod obciążeniem przy radeonie r9 290 cały czas było na granicy normy a czasem spadało poniżej 11.40v chociaż bardzo rzadko ale jednak potrafiło się tak stać co owocowało czarnym ekranem dałem ten zasilacz do pc kumpla z gtx'em 1660Ti a u siebie podmieniłem na inny i tak używał przez 5 lat po czym nadszedł czas upgrade sprzętu, zdecydował się na RX 7700XT i ale zasilacz miał zostać ten sam i niestety problem powrócił mimo że był zapas mocy bo to jednak 630W dla 7700xt + 5700x3d to pod obciążeniem zaczęły pulsować diody przy gniazdach zasilania na grafice, wbiłem się sondami w kable a tam 11.44 / 11.42v ciągłe sygnalizowanie problemów z zasilaniem przez grafikę. To jest stary znany problem z tymi zasilaczami od lat mimo że mocowo powinien wystarczyć do danego zestawu z zapasem to jednak nie do końca bo w większości przypadków pojawiały się takie właśnie problemy przy mocniejszych kartach +200W.
Rekomendowane odpowiedzi