Vexis 82 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Dobrze sprzeda się jak polecą do góry po premierze
Vulc 2 191 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia 21 minut temu, tgolik napisał(a): Zakładałem, że moja karta może być warta 3,5 tys. ale chyba da się ją pchnąć sporo drożej. Nie, nie, wszystko gra. Tyle jest warta. Zapraszam priv. 😏
Spychcio 802 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia 12 minut temu, cichy45 napisał(a): Kadajowi chodziło o HDMI 2.2 jak dobrze rozumiem. Które będzie szybsze od DP - 96 Gbps HDMI VS 88 DP. DP ma jeszcze mniej bo 80Gbit/s
tgolik 547 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia 8 minut temu, Vulc napisał(a): Nie, nie, wszystko gra. Tyle jest warta. Zapraszam priv. 😏 Nie spiesz się tak, będę (RTX 4090) sprzedawał po zakupie RTX 5090. Wtedy może być jeszcze taniej
cichy45 607 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia A ja sobie myślę czy 4090 sobie nie zostawić na pamiątkę 1
Spychcio 802 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia OK, przechodzimy do tematu AMD bo zaraz konferencja, bez odbioru 2
Smalec 1 551 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia 18 minut temu, ODIN85 napisał(a): https://android.com.pl/tech/868258-dla-kogo-jest-rtx-5090-i-rtx-5080/ "Artykuł" wygląda jak na zaliczenie w 5 klasie podstawówki na informatyce. 1
Kadajo 7 414 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia 27 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): Oj @Kadajo, Ty jak zawsze swoje... Mam czy nie mam? No nie masz, ty nawet nie masz 2.1a a od dziś już jest 2.1b
Kadajo 7 414 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Musisz mieć najnowsze standardy, inaczej stracisz pozycje
JeRRyF3D 1 726 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia (edytowane) Myślę, że warto pomyśleć nad założeniem wątku "PCMR szybkie porady lekarskie". Albo "PCMR zagrożenia chorobowe" lub "Nie tylko hazard groźny dla instytucji rodziny". Edytowane 6 Stycznia przez JeRRyF3D 1
Marvf 69 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia (edytowane) AI na banerach, AI na ekranach, AI na ustach, AI na grafikach, to tylko początek konferencji AMD a mnie już skręca 😂 ten tech musi zmienić nazewnictwo, nawet na lodówkach to wyrasta @ zły wątek, wybaczcie Edytowane 6 Stycznia przez Marvf
tgolik 547 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia (edytowane) 10 minut temu, JeRRyF3D napisał(a): Myślę, że warto pomyśleć nad założeniem wątku "PCMR szybkie porady lekarskie". Albo "PCMR zagrożenia chorobowe" lub "Nie tylko hazard groźny dla instytucji rodziny". Oj, chyba to forum właśnie jest miejscem spotkań Anonimowych PCMstetRyków. Nam już żaden lekarz nie pomoże. Edytowane 6 Stycznia przez tgolik 2
RTX4090 358 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia No to dziś ceny z kosmosu, brak konkurencji od AMD, DLSS 4.0 Ale chociaż NV dowozi technologicznie i sama ciągnie ten wózek
Element Wojny 4 776 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Nie zdziwicie się, jeśli Nvidia też dziś nic wielkiego nie pokaże.
Brolly 765 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Żeby nie było jaj że nie pokażą nowych 5xxx jak amd
Crew 900 1 000 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Chyba w prezentacji ceny zmieniają na wyższe
Kadajo 7 414 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia No jak, pudelka już znamy a GPU nie ma W sumie BIOS;ow nie ma... Coś w tym jest. Odwołuje Pizze.
RTX4090 358 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Pudełka SĄ, Laptopy SĄ potwierdzone z serią 50. Więc będzie ...
Umpero 979 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Lisa pogrzebała nadzieję na tanio drogie GPU od kurtaka. Jensen pewnie już zmienia na szybko cennik przed konferencją.
lukadd 2 913 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia 5 minut temu, RTX5090 napisał(a): No to dziś ceny z kosmosu, brak konkurencji od AMD, DLSS 4.0 Przecież AMD i tak obecnie planuję tylko ten ich średni segment. To nie będzie konkurencja dla nowych RTX. No, może dla najniższej półki nvidii czyli 5060/5060Ti. Ale te karty też dopiero za jakiś czas zobaczymy.
Spl97 1 293 Opublikowano 6 Stycznia Autor Opublikowano 6 Stycznia (edytowane) 3 minuty temu, Element Wojny napisał(a): Nie zdziwicie się, jeśli Nvidia też dziś nic wielkiego nie pokaże. Co raz bardziej wskazuje na to, że jedynie 5080 zostanie całkowicie ujawnione wraz z ceną oraz datą premiery, a o reszcie wraz z potężnym 5090 tylko Kurtas wspomni, a potem pełno AI, AI, AI . Edytowane 6 Stycznia przez Spl97
Umpero 979 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia 15k PLN za 5090 dzisiaj spokojnie pęknie 1
cichy45 607 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia (edytowane) 3 minuty temu, Brolly napisał(a): Żeby nie było jaj że nie pokażą nowych 5xxx jak amd Święty Jensenie, ufam dla ciebie Edytowane 6 Stycznia przez cichy45 1 6
RTX4090 358 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia 1 minutę temu, cichy45 napisał(a): Święty Jensenie, Zrobił Interes życia że doszedł od AMD i założył swoją firmę. 2
Rekomendowane odpowiedzi