Vulc 2 191 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia 1 minutę temu, maxmaster027 napisał(a): Czemu nie bylo prezentacji 9070 >>>>???? Z litości.
Brolly 765 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia 1 minutę temu, JeRRyF3D napisał(a): Bankowo cena będzie... fee. Kurteczka uczy abecadło Cena fe jak Founders Edition
JeRRyF3D 1 726 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Trochę mnie zwierasz szczypie. Czyżby AMD raptownie i cichcem mnie wydymał? (= nic nie wiem po ich konfie)
Element Wojny 4 776 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia (edytowane) Ponoć FSR4 jakiś odpał i karty się paliły podczas testów, więc odwołali prezentację. Edytowane 6 Stycznia przez Element Wojny 1
Doamdor 1 794 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia 1 minutę temu, maxmaster027 napisał(a): Czemu nie bylo prezentacji 9070 >>>>???? Kurteczka ich przekupił.
maxmaster027 888 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia :(((((( taka troche zabawa w kotka i myszke
Godlike 880 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia 2 minuty temu, Element Wojny napisał(a): In Kurteczka We Trust! $799 za 5070Ti ! Oby, bo jak nie to od jutra śpiewam "Kurtas Kurtas ty penisie"
senac 43 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia 26 minut temu, Element Wojny napisał(a): Na 100% pokażą 50XX mobilne. Desktopowe... tutaj nie jestem pewien. Może coś ogłoszą, ale bez szczegółów, detali, cen. Desktopowe chyba też skoro ponoć 21 stycznia w sprzedaży ma się pojawić 5080.
Imm 275 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia 2 minuty temu, Godlike napisał(a): Oby, bo jak nie to od jutra śpiewam "Kurtas Kurtas ty penisie" Możesz zacząć już dziś, po tym co AMD (nie)pokazało, to mogą sobie spokojnie zaśpiewać i 1000$ za 5070Ti, bo konkurencji brak.
JeRRyF3D 1 726 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia (edytowane) 7 minut temu, JeRRyF3D napisał(a): Trochę mnie zwierasz szczypie. Czyżby AMD raptownie i cichcem mnie wydymał? (= nic nie wiem po ich konfie) I oby to nie była wprawka (gra wstępna?), do prawdziwego dymanka o 3:30! Edytowane 6 Stycznia przez JeRRyF3D
Phoenix. 4 730 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Po tym jak AMD nie pokazalo nic nie spodziewam sie fajerwerkow po nvidia To wycofanie kart przed nowym genem tez mi smierdzi. Ale wszystko zaczyna uladac sie w calosc. 1
Vulc 2 191 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia 5 minut temu, Element Wojny napisał(a): In Kurteczka We Trust! $799 za 5070Ti ! 5080 za 799? Nie, nie, mówiliśmy o 5070Ti. Proszę, o to pańskie 5060Ti. 1
Gret 557 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia 4090 zostaje na 4 lata tak jak kiedyś 1080ti. Czekam na 60x0 1
RTX4090 358 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia 6 minut temu, Gret napisał(a): 4090 zostaje na 4 lata Największego boosta dostaje się przy wymianie GPU co 2 generację U mnie wleci dopiero 6090.
Brolly 765 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Zapomniałem o tym że produkcja 4xxx została zakończona więc nie ma co się martwić że kurteczka nie pokaże 5xxx Teraz, RTX5090 napisał(a): Największego boosta dostaje się przy wymianie GPU co 2 generację U mnie przy 3060 ideolo
Kadajo 7 414 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia 17 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): Co robic? Przecież w tydzień z 200 razy napisałeś że nie ma fajnych gier Nowych nie ma.
Godlike 880 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia 9 minut temu, Phoenix. napisał(a): Po tym jak AMD nie pokazalo nic nie spodziewam sie fajerwerkow po nvidia To wycofanie kart przed nowym genem tez mi smierdzi. Ale wszystko zaczyna uladac sie w calosc. To czego możemy sie spodziewać poza srogini cenami?
Roman_PCMR 866 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia 2 minuty temu, RTX5090 napisał(a): Największego boosta dostaje się przy wymianie GPU co 2 generację U mnie wleci dopiero 6090. Tez tak raczej zrobie. Mam wolne fundusze ale nic na sile. 3 minuty temu, RTX5090 napisał(a): Największego boosta dostaje się przy wymianie GPU co 2 generację U mnie wleci dopiero 6090. Ale jak to? To co z nickiem? Nie zmienisz spowrotem na 4090? 1
RTX4090 358 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Rewolucji z DLSS 4.0, tylko zapewne będzie to zamknięta rewolucja dla serii50.
Brolly 765 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia 2 minuty temu, Godlike napisał(a): To czego możemy sie spodziewać poza srogini cenami? Kurteczka powie że cena będzie atrakcyjna tym czasem Polska
RTX4090 358 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Teraz, Roman_PCMR napisał(a): Nie zmienisz spowrotem na 4090? Tutaj mam od początku jeden i go nie zmieniam do czasu RTX6090 1
lukadd 2 913 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia 6 minut temu, Imm napisał(a): Możesz zacząć już dziś, po tym co AMD (nie)pokazało, to mogą sobie spokojnie zaśpiewać i 1000$ za 5070Ti, bo konkurencji brak. Ale ten 9070XT od AMD to nie będzie i tak konkurent dla 5070ti Więc nic to nie zmieni, że go teraz nie pokazało AMD. To ma być totalny mid-end od AMD jak na razie czyli gdzieś z ~4070S będzie konkurować.
Spychcio 802 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia 2 minuty temu, Godlike napisał(a): To czego możemy sie spodziewać poza srogini cenami? Tekstu...The more you Buy, the more you Save!!!
Kadajo 7 414 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Taa, jakby przy RTX 6090 miałby być lepiej
Rekomendowane odpowiedzi