RTX4090 358 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Mnie cieszą ficzery DLSS 4.0 dla serii40. MFG to bajer dla wykresów... Początek lutego będzie ciekawy... Tym sposobem NV jest przed AMD (w kwestii dlss vs FSR) kilka generacji do przodu. Pewnie dowiedzieli się co jest nowego i odwołali premierę
lysyn 96 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Ja kupuje 5090 Inno3D. 4090 miałem i była super.
Kadajo 7 414 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia @RTX5090 Powiedz mi co to za fetysz z tym jechaniem po AMD, serio chcesz stad zniknąć na zawsze pisząc ciągle te bzdury, przy każdej okazji czy się jednak uspokoisz ? Bo to już naprawdę w oczy kuje, może i faktycznie wszyscy już cię dodali do ignorowanych, ale ja to jeszcze muszę czytać i mi się to nie podoba. Zmień tę płytę wreszcie, naprawdę. 4
Doamdor 1 794 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia 5 minut temu, Kadajo napisał(a): A to ciekawe. Silna wola do pierwszej promocji w wakacje. 2
RTX4090 358 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia No i bez MFG - tylko 5090 będzie prezentować mocniejszą czystą wydajność, 4090 po OC ma praktycznie 100 TFLOPS i grubo ponad 200 TFLOPS RT. Tylko MFG pokaże wyższość 5080 nad 4090
Phoenix. 4 730 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia 2 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a): Gainward rodzinka https://www.instagram.com/reel/DEgpq3bssEl/?igsh=MTZ6MHdnbmRlamNieg== Phoenix
Kadajo 7 414 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia 1 minutę temu, Doamdor napisał(a): Silna wola do pierwszej promocji w wakacje. 3
Phoenix. 4 730 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia 6 minut temu, Kadajo napisał(a): Ja już spać nie idę, nie ma sensu Ja tez nie, odpalam kawe, moja wstaje za 2h do pracy i z dzikem trzeba wyjsc
Zhao 583 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia 4 minuty temu, Kadajo napisał(a): Ja już spać nie idę, nie ma sensu Dobrze się składa - w takim razie ja się zdrzemnę - pilnuj! To rozkaz 🤣
Doamdor 1 794 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia 3 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a): Gainward rodzinka https://www.instagram.com/reel/DEgpq3bssEl/?igsh=MTZ6MHdnbmRlamNieg== Ciekawe jakie zmiany wprowadzili w chłodzeniu.
Vulc 2 191 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Teraz, Zhao napisał(a): Dobrze się składa - w takim razie ja się zdrzemnę - pilnuj! To rozkaz 🤣 Nie możecie zatrudnić jakiegoś moderatora... AI? 🤭
Kadajo 7 414 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia 1 minutę temu, Zhao napisał(a): Dobrze się składa - w takim razie ja się zdrzemnę - pilnuj! To rozkaz 🤣 To porządne chłopaki są, na pewno nie zaczną latać fejkowe doniczki 1
Phoenix. 4 730 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia 1 minutę temu, Doamdor napisał(a): Ciekawe jakie zmiany wprowadzili w chłodzeniu. na filmie cos tam pokazuj, nowe wentyle i finy.
ODIN85 3 502 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia (edytowane) Edytowane 7 Stycznia przez ODIN85
Kadajo 7 414 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia 1 minutę temu, Vulc napisał(a): Nie możecie zatrudnić jakiegoś moderatora... AI? 🤭 O i to jest koncept, proponuje jednego RTX 5090 postawić niech pilnuje
skunRace 798 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Na techpowerupie chyba kurteczka arty pisze "Blackwell architecture innovations and DLSS 4 mean the GeForce RTX 5090 GPU outperforms the GeForce RTX 4090 GPU by up to 2x." https://www.techpowerup.com/330612/nvidia-blackwell-geforce-rtx-50-series-opens-new-world-of-ai-computer-graphics
Zhao 583 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia 3 minuty temu, Vulc napisał(a): Nie możecie zatrudnić jakiegoś moderatora... AI? 🤭 Rozgryzles mnie ..chce kupić 5090 dla ITH - widzisz @tomcug jak dbam o to miejsce
DżonyBi 1 971 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia (edytowane) MSI 5090 Suprim Liquid X tak jak pisalem z chlodnica 360 zamiast 240 w modelu 4090. Edytowane 7 Stycznia przez DżonyBi
Send1N 4 188 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia 2 minuty temu, Kadajo napisał(a): O i to jest koncept, proponuje jednego RTX 5090 postawić niech pilnuje Ale tego w ludzkiej skórze @RTX5090
Phoenix. 4 730 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia 18 minut temu, RTX5090 napisał(a): Flip Metering Podrzuc linka do tekstu.
Doamdor 1 794 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia (edytowane) No to 30 stycznia walka o nowego RTX, a może o kilka. Skalperzy jak wyczują pieniądz to kart nie będzie do wakacji. Edytowane 7 Stycznia przez Doamdor
Phoenix. 4 730 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia https://videocardz.com/pixel/msi-unveils-geforce-rtx-50-suprim-gaming-ventus-and-new-vanguard-gpu-series Nowa karta Vanguard od MSI
Rekomendowane odpowiedzi