DyndaS 17 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 1 minutę temu, JeRRyF3D napisał(a): Absolutnie się nie zgodzę. Pozwolę się nie zgodzić z tą opinią. Temat cewek przerabiałem od każdej strony (Elder myślę powierdzi ) i większość zapomina o jednak bardzo istotnej rzeczy... Każdy ma inny słuch i różną wrażliwość na dane częstotliwości. Tak samo dużo zależy od tego jakie mamy tło, bo jeśli mieszkamy na uboczu gdzie jest totalna cisza i słuch się "wyciszy", to zaczynamy słyszeć pewne dźwięki, których byśmy nie słyszeli lub nie zwracali uwagi, bo tło by je w dużej mierze zagłuszało.
maras2574 58 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 3 godziny temu, DżonyBi napisał(a): Nie sledze teraz rynku PSU. Sa juz takie z dwoma wtyczkami 12VHPWR? https://seasonic.com/pl/atx3-prime-px-2200/
JeRRyF3D 210 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu LOL. Czyli już można podpiąć czajnik elektryczny pod PC. 1
Kelam 616 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 11 minut temu, JeRRyF3D napisał(a): Absolutnie się nie zgodzę. Może nie każda, ale większość już tak. Ofc różny stopień tego grania, czasem to współgra z konkretnym zasilaczem itd. 39 minut temu, Radio Tirana napisał(a): 5070 Ti będzie tylko w przypadku, gdy uda nam się zmusić NVIDIĘ do wycofania się z RTX 5080 16 GB. Inaczej nie ma widzę realnych szans na szybkie wydanie dopakowanych wersji. Sam nie wiem. Im bliżej premiery, tym gorsze przeczucia. Jeżeli to się potwierdzi z tak marną 5080, to pozamiatane niżej też będzie. Ewentualnie 60 jakaś może wyjść jakaś nieco lepsza, bo z plotek troszkę więcej papu zassie, ale mało kogo xx60 na labie obchodzi ,
cichy45 119 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Mój zasilacz przykładowo nie ma natywnej wtyczki pcie gen 5 po stronie PSU, tylko kabel z wtyczką pcie gen 5 który do zasilacza łączy się na 2x 8 pin. Więc mogę sobie podłączyć 1, 2, 3 albo i 4 kable jak mam taką ochotę. W sumie spoko, bo te 8 pin siedzą w zasilaczu pewnie i nie muszę się martwić że się poluzują. 1
Rekomendowane odpowiedzi