@lukadd może głupie pytanie, ale robiłeś opcję:
Clear cmos, wyłączenie zasilacza na jakies 20 sekund, az zgaśnie całe zasilanie w budzie i wtedy próba bootowania na wyzerowanej płycie ? ( jeszcze w międzyczasie klikanie przycisku clear cmos zeby proces przyspieszyć)
Ja przy ustawianiu ramu w ubiegłym roku, czasem zbyt mocno popłynąłem i miałem 00. Jedynie taka kombinacja mi pomagała.
Pozdrawiam
Jeżeli ktoś nie ma argumentów, to stosuje właśnie taką retorykę skrajności, żeby uwiarygodnić swój pogląd. To tak na marginesie. W ogóle, to dobrze, że jest kilka zróżnicowanych gier tego gatunku na rynku i każda ma swój target graczy. Dzięki temu, te bardziej wymagające nie równają w dół do poziomu mniej wymagających graczy, którzy zazwyczaj są nagłosniejsi. Brzmi to trochę snobistycznie, ale taka prawda. (;))
Widziałem jakiś filmik gdzie gość w godzinę robił OP builda w PoE 2. Diablo 3 na premierę było masakrycznie trudne, większość ludzi nie mogła do trzeciego aktu dobić, ile wtedy było jęczenia o nerfy. To samo z dropem.
Ja jednak wróciłem do Druida I robię Miska z ogniem. Wilk jakoś słaby był albo też cienki jak starter ligi jak nie masz nawet z czego kragtowac podstawowych itemow.
Ten Misiak mi przypomina stare dobre czasy druida w D2
Rekomendowane odpowiedzi