Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U mnie w Rostoku u sprzedawcy jak dużo handluję ro gra zalicza zwiechę, przed instytutem tam było wszystko ok, po zaś zjazdy klatek, teraz zjazdów nie ma za to problem ze sprzedażą i tylko tu występuje. ;D

Opublikowano (edytowane)
37 minut temu, Amp napisał(a):

U mnie w Rostoku u sprzedawcy jak dużo handluję ro gra zalicza zwiechę, przed instytutem tam było wszystko ok, po zaś zjazdy klatek, teraz zjazdów nie ma za to problem ze sprzedażą i tylko tu występuje. ;D

Tam się RAM zapycha do 100% i wtedy się zawiesza gra. Trzeba szybko robić interesy i uciekać albo robić je gdzie indziej. xD

Sprawdziłbym to osobiście, czy najnowsza łatka to łata, ale GP się mi skończył. :lol2:

Edytowane przez Kakarotto
Opublikowano

Nie wiem czy już było, ale po włączeniu generatora klatek mam takie dziwne miganie tekstur na wysokości korony drzew jak jest dzień. Po wyłączeniu generatora i włączeniu DLSS na Quality nie ma tego efektu, jest na to jakieś rozwiązanie?

Opublikowano
5 godzin temu, Alek_M napisał(a):

Nie wiem czy już było, ale po włączeniu generatora klatek mam takie dziwne miganie tekstur na wysokości korony drzew jak jest dzień. Po wyłączeniu generatora i włączeniu DLSS na Quality nie ma tego efektu, jest na to jakieś rozwiązanie?

Czekać na aktualizację. U mnie jest podobnie ale migocze wszystko jak ustawię dlss na najwyższy poziom. Tzn zaczyna sie takie migotanie przy spadku fps do 60 klatek 

Opublikowano

@aureumchaos ja mam stary monitor bez g-sync i FreeSync i może tutaj leży problem. Głównie przy generatorze migają drzewa oraz mam takie rwanie obrazu i brak płynności, a po jego wyłączeniu nie ma tego efektu. Najlepszy efekt mam przy DLSS/DLAA lub Quality, obraz jest bardzo płynny i nic nie miga. DLAA ciśnie grafę pod korek i są częste spadki poniżej 60fps, więc pozostaje grać  z DLSS Q.

Opublikowano (edytowane)

Czy u Was też w Czerwonym Lesie na ustawieniach Epickie FPS leci na pysk do poziomu 45 klatek, a w innych rejonach spokojnie idzie ponad 60? Gram w rozdzielczości 1440p.

Edytowane przez Alek_M
Opublikowano (edytowane)

Niedługo ukończę Star Wars Jedi: Ocalały i niedługo zacznę grać  w S.T.A.L.K.E.R. 2: Serce Czarnobyla i prosił bym o jakieś porady jak dobrze zacząć grę i jakie lokacje zwiedzić na samym początku by zebrać dobry ekwipunek na sam star gry?

Edytowane przez Czubatka Boża
Opublikowano

Ja to bym poczekał, aż to ukończą. No ale, Lokacje leć po kolei jak fabuła prowadzi, bo się zabiegasz. A ekwipunek sam będzie wpadał, wystarczy chodzić po chatach, schowkach. Aż za dużo tego jest. 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Czubatka Boża napisał(a):

Niedługo ukończę Star Wars Jedi: Ocalały i niedługo zacznę grać  w S.T.A.L.K.E.R. 2: Serce Czarnobyla i prosił bym o jakieś porady jak dobrze zacząć grę i jakie lokacje zwiedzić na samym początku by zebrać dobry ekwipunek na sam star gry?

1 godzinę temu, Czubatka Boża napisał(a):

Ja proponuję motto

" biegać zwiedzać za***r****ć " %-) 

Jeśli jesteś fanem serii i łażenia po lesie to po prostu graj.  Niektórzy od razu lecą po najlepsze armory i broń, ale wtedy gra jest bez sensu moim zdaniem. 

Polecam skryjowki reportera, tam są dość ciekawe fanty na Start

Edytowane przez PepePanDziobak
Opublikowano
3 godziny temu, Czubatka Boża napisał(a):

Poczekaj jeszcze z 2 lata. Szkoda teraz nerwów.

Opublikowano (edytowane)
Cytat

Fixed a bug with A-Life NPCs unable to properly approach corpses. Now they can pick up the best loot and weapons from them, and switch to more powerful weapons.
Improved corpse looting behavior for NPCs.

Fixed an issue where NPCs could loot body armor and helmets from corpses.

Fixed an issue where NPCs could not loot the corpses of NPCs from another faction.

Player's flashlight now casts shadows on objects.

:yuppie:

Edytowane przez DITMD
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Stjepan napisał(a):

Czekam na 1.6 w Zew Prypeci można było już grać po tym patchu. :) 

Ja sobie chętnie ogram jeszcze raz, ale to najszybciej za parę lat. Może wtedy A-Life będzie już w akceptowalnym stanie. ;) 

A i może pojawią się jakieś sensowne mody.

Edytowane przez Isharoth
Opublikowano
28 minut temu, Isharoth napisał(a):

Ja sobie chętnie ogram jeszcze raz, ale to najszybciej za parę lat. Może wtedy A-Life będzie już w akceptowalnym stanie. ;) 

A i może pojawią się jakieś sensowne mody.

taaa , jak stalker 3 wyjdzie ;-)

NIe wiem , dla mnie ta gra była nie grywalna do jakiegoś pacza 1.0.1 . Później już jest ok :)  można grać cały czas
Gram dalej z doskoku, może z 4h w tygodniu :D a dlaczego tak mało gram ?  bo żyję %-)

• Like 2
  • Upvote 1
Opublikowano

Wychodzę z cementowni, z 30 metrów za bramą pojawia się znacznik, oho bandyci się zrespili, to tył zwrot. Myślę, niech powinność się z nimi naparza. Oczywiście laserowe dzidy bandytów zadziałały i każda kulka celna. Kucam obok typa przy bramie, ci strzelają tylko we mnie, a powinnosciowcy nic, niewzruszeni, nie reagują. 
tyle sprawdziłem, więcej nie chce :E

• Haha 3
  • Upvote 1