Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
47 minut temu, samsung70 napisał(a):

i co tam od nich dostajemy? czy tylko piniondz? 

w ogole... to czy są w grze jakieś legendarne itemy, bronie, pancerze? 

aha i ważne pytanie które już od długiego czasu chciałem zadać czy lunety możemy dowolnie miksować i dodawać do każdej broni? lubię grac na odległośc ale nie snajperką. 

znaczy snejparka też spoko, ale to wiadome nie caly czas.. 

Nie wiem czy można je traktować w kategoriach legendarnych ale czasem można znaleźć jakąś giwerę bądź pancerz już wstępnie zmodyfikowany z własną nazwą. Więc w zasadzie coś jak legendarny item.

Opublikowano

- kupony i szansę podszkolenia w rzucaniu granatów lub pozbycia się kilku kulek :wariat:
- można znaleźć legendarne artefakty oraz unikatowe bronie, które mają inną nazwę i w jakimś stopniu są ulepszone, względem standardowych. Innych na razie nie znalazłem, to samo tyczy się pancerzy, ale tutaj unikatów jeszcze nie widziałem.

- lunety w opisie mają do jakich broni pasują, często do wielu, a czasem do dwóch. Praktycznie do każdej broni możesz dodać lunety lub celowniki, więc wybór jest.

Opublikowano (edytowane)

Trafiłem na fajną misję poboczną "Szkoła życia" w lokacji Zaton i powiem, że lepiej mieć mocną broń, bo jest polowanie na mutanty, a jest ich sporo i czasem pojawiają się inne.

Zrzutekranu2026-09-03212006.thumb.png.a67d9889384f013839e93862de4dabda.png

//edycja

Polecam wrócić do niego, tak jak proponuje, bo dostajemy broń oraz kolejne zadania i wiedzę jak walczyć z różnymi mutantami :E

Edytowane przez PaVLo
Opublikowano
Godzinę temu, Stjepan napisał(a):

Na razie u mnie granie w FPS nie daje rasy, mam oparzone paluchy, jak wyzdrowieją to wtedy znowu ruszę do Zony. :D 

Czyżbyś wpadł w anomalię termiczną w poszukiwaniu artefaktu Płomień? :E

Opublikowano

Tam nieco wyżej masz obóz, skrzynię i handlarzy, idź tam, a do zadania będziesz miał minutę. Po drodze możesz poszukaj jakiejś gdzie będziesz mógł wrzucić rzeczy i potem po nie wrócić, one nie znikną z plecaka, torby czy sejfu.

Opublikowano (edytowane)

200 fixów. :E 

W jak żałosnym stanie jest nadal ta gra to aż ciężko uwierzyć. Z jednej strony plus, że tyle poprawek - z drugiej strach ile tam tego jeszcze zostało do naprawy.

Edytowane przez caleb59
  • Confused 1
  • Upvote 2