Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Przy okazji wrzucę klasyka. Podobne realia :E.

Środek Zimnej Wojny. USA, obawiając się ataku ZSRR, szkolą szpiegów, by zdobyli informacje. Kurs kończy najlepszy z najlepszych wśród najlepszych. Dzień odprawy.
- Listen! - mówi dowódca - Twoja mission jest top secret i very fuckin' important. Twoim celem jest dotrzeć do Moscow i zdobyć top secret information na temat planowanej invasion! Potem nasz łącznik we Vladivostok załatwi Ci powrót do USA. Zrozumiałeś?

- Yes, sir! Znaczy... Da, tawarisz kamandir!
Zrzucają agenta na totalnym zadupiu. Po kilku godzinach znajduje wioskę - kilka chałupek na krzyż. Myśli sobie:
- OK. Teoria teorią time for practise.
Dostrzega babulkę na ławeczce, podchodzi doń:
- Zdrastwujcie, babciu.
- Zdrastwujcie, amerikanski szpiegu.
- Szto?
- Zdrastwujcie, amerikanski szpiegu.
- Szto? Ja nie amerikanski szpieg, ja ruski!
- Niet, wi nie ruski, wi amerikanski szpieg.
- Ja nie ruski? Nu pagadi!

Odśpiewuje babulce hymn ZSRR, Katiuszę, Kalinkę, Pust wsiegda budziet sonce.
- I szto? Ja nie ruski?
- Niet, wi amerikanski szpieg.
- To patrzcie teraz!

Odtańcowuje jej kazaczoka i to tak jakby nic nie robił od dziecka, tylko nak***iał kazaczoki.
-I szto? Ja nie ruski?

Facet myśli sobie:
- Damn it. Jak ona? Yeah, w sumie mówić, śpiewać i tańczyć każdy się nauczy. Ale tego nie da rady...
Tu wyciąga zza pazuchy pół litra. Otwiera i obala flaszkę w rekordowym tempie.
- I szto? Ja nie ruski?
- Ale, kak wi? Gawarim kak ruski...
- Da.
- Śpiewam kak ruski...
- Da.
- Tańczę kak ruski...
- Da.
- Nawet piję kak ruski!
- Da.
- To kak wi poznali, ze ja amerikanski szpieg?
- Widzisz, u nas w Sajuzie czornych niet.

• Haha 2
Opublikowano
12 minut temu, Stjepan napisał(a):

Dali jako postać drugoplanową, albo trzecioplanowa, pasuje, mamy XXI wiek u mnie w mieście poniżej 100k mieszkańców też mieszkają murzyni i inne narodowości, to nie XVI Japonia i murzyn główny bohater. :)

Ale to jest 1986 plus kilka lat, czyli 90' z małym haczykiem. Założywszy że u ruskich było jeszcze większe zaściankowo niz w PL bankowo nie mieli czarnego w społeczności. 

Opublikowano
3 minuty temu, JeRRyF3D napisał(a):

Ale to jest 1986 plus kilka lat, czyli 90' z małym haczykiem. Założywszy że u ruskich było jeszcze większe zaściankowo niz w PL bankowo nie mieli czarnego w społeczności. 

Cień Czarnobyla rozgrywał się w 2012, a tu mamy ileś czasu później.

Opublikowano
Teraz, JeRRyF3D napisał(a):

Oj nie Stalker Cień Czarnobyla dzieje się w 2012 roku, Zew Prypeci chwilę później, a Stalker 2 Serce Czarnobyla 6 lat później czyli w 2018 roku, tu nie masz racji. :)

Opublikowano
8 minut temu, Stjepan napisał(a):

Macie już konserwę i wódę przygotowaną, ja mam nawet maskę przeciwgazową przygotowaną. :E

Konserwę to ja będę jutro zajadał czytając o bugach, stutterze, zwalonej optymalizacji i innych kwiatkach :E Wódy nie piję więc na koniec trzeba będzie zapić whiskaczem aby dobrze przetrawić zdobyte dane o grze. Jak się przyjmie to wtedy zdecyduję czy kupić,  czy może za miesiąc, albo z rok :E

Opublikowano
Teraz, lukadd napisał(a):

Konserwę to ja będę jutro zajadał czytając o bugach, stutterze, zwalonej optymalizacji i innych kwiatkach :E Wódy nie piję więc na koniec trzeba będzie zapić whiskaczem aby dobrze przetrawić zdobyte dane o grze. Jak się przyjmie to wtedy zdecyduję czy kupić,  czy może za miesiąc, albo z rok :E

No czuję, ze może być wesoło:E. Na pewno będę miał przygotowany:

reasonsimbroke-popcorn.gif

Opublikowano
1 minutę temu, Stjepan napisał(a):

Gdyby nie yebana wojna, to już bym dawno z kumplami na wycieczkę pojechał zwiedzać Strefę Wykluczenia.

Ale teraz w czasie wojny to jeszcze lepsza faza. Być może taka okazja i lekki klimat zagrożenia już nigdy się nie powtórzy w naszym życiu.

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, azgan napisał(a):

sPADaj 🤭 będzie profanacja na PC 

Coś czuję, ze szybko wyPADnie i zasiądziesz do klawiszy myszy :E

Empik coś działa, bo widzę, że już wysłali paczkę do sklepu :glodny:

lASbXv1.png

Opublikowano
7 minut temu, lukadd napisał(a):

Ja np, w takiego Woke Guard: Osrałem Zasłonę, albo Star Wars: Uglywoman, czy Assassasin Creed: Murzyn Shadows, nigdy tych gier nie kupię i w nie nie zagram, dla mnie są warte 0zł, nie są warte straty mojego czasu.

• Haha 1
  • Upvote 1