Evil dead ten z 2013 mi się podobał, natomiast ten nowy rise juz nie ;p zombie bobry widziałem martwicę mózgu też z tego typu porytych filmów jeszcze np ludzka stonoga (nie dałem rady dokończyć) już totalne przegięcie
Tym razem ci to wypunktuje bo widzę, że bardzo łatwo przychodzi ci wykręcanie kota ogonem i wypieranie faktów
O właśnie to jest kolejna projekcja. Nie zauważyłeś?
Jakie to wykształcenie ma ten nasz marszałek? Ups średnie. Studiował 5 lat no i nie skończył. Takiemu człowiekowi chcesz powierzać losy państwa. 5 lat coś robi i rezygnuje przed końcem? Nieźle musisz być zaślepiony.
Tusk wzięty na stołki w UE po to żeby się "Polaczki" cieszyły jacy to ważni w UE jesteśmy. Faktycznie osiągnięcie. No ale miliony zarobił na tych unijnych stołeczkach. Uczciwą pracą się nie zhańbił. Cała rodzinka ustawiona
Sikorski faktycznie jako minister był ok, ale jego żonka pięknie bombarduje mu przyszłość kariery
Projekcje odcinek 2137
To jest właśnie meritum
Szukam oczyszczacza powietrza. Jakiś taki lepszy, z filtrami, jonizowaniem, nawilżaniem. Mile widziane oczyszczanie z PM2.5.
Sharpy to dobre są? Czy eee... ;-) Nie miałem kontaktu z tą firmą.
Ja obstawiam że pogiął piny, cepa wsadził i odpalił kompa, zaczęły się dziać cuda więc obsrał zbroję i wyłączył, szybciutko zaczął kombinować że już GN jednemu zapłacił więc może jemu też się uda.
Nigdy w życiu nie dostałem nowej płyty z pogiętymi pinami, zresztą outletu też nie.
Rekomendowane odpowiedzi