Send1N 283 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) A wy będziecie grać w tą gierkę czy pisać tutaj że gracie? przed chwilą w minutę przybyło 20 postów Edytowane 2 godziny temu przez Send1N 1
Jaycob 200 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 3 minuty temu, Tomek_ITH napisał(a): Panowie LECIMYYYYY!!! Długi ten lot - 1d 13h. U mnie też nie lepiej. Pobrałem 82%, a teraz cisnę z zawrotną prędkością 11 Mb/s. Edytowane 2 godziny temu przez Jaycob 2
MJRegul 38 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Odpaliłem na Xklocku, wygląda tak sobie z plusem, działa 50-60fps i ma od początku MEGA ATMOSFERYCZNE UDŹWIĘKOWIENIE, mega, mega, mega. Klocek podłączony pod kino domowe, dźwięk surround świetny i subwoofer masujący brzuch. Przepiękne. 1
Spychcio 200 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 1 minutę temu, Send1N napisał(a): A wy będziecie grać w tą gierkę czy pisać tutaj że gracie? przed chwilą w minutę przybyło 20 postów No co ja mówiłem, że czekam jeszcze za nugetsami z piekarnika, zostały 2min 1
Isharoth 148 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Ja już odpalam. Do zobaczenia potem. 1
userKAMIL 112 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Nie ma HDR w opcjach! Edit a nie jest ale zabunkrowane na samym dole w opcjach i tylko w pełnym ekranie. Nie dziala w „okno bez ramek” Edytowane 2 godziny temu przez userKAMIL 2
PaVLo 152 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 1 minutę temu, Tomek_ITH napisał(a): Teraz mi piszę że 3d 5h Nie ruszaj Myszy ani klawiatury, to przyspieszy U mnie jeszcze niecałe 20 minut Edytowane 2 godziny temu przez PaVLo 1
azgan 352 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 2 minuty temu, Send1N napisał(a): A wy będziecie grać w tą gierkę czy pisać tutaj że gracie? przed chwilą w minutę przybyło 20 postów Dopiero ściągają 😉, poczekaj spam w wątku dopiero się rozkręca 🤭
Send1N 283 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 2 minuty temu, Spychcio napisał(a): No co ja mówiłem, że czekam jeszcze za nugetsami z piekarnika, zostały 2min Z żarciem "Do czegoś" to zawsze jest tak że zjedzone jest całe za nim włączysz żona kumpla zawsze zerowała popcorn w kinie na tych reklamach przed filmem Edytowane 2 godziny temu przez Send1N
azgan 352 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 1 minutę temu, userKAMIL napisał(a): Nie ma HDR w opcjach! Łeee to nie gram 🤣
userKAMIL 112 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Teraz, azgan napisał(a): Łeee to nie gram 🤣 Edytowałem, działa tylko w pełnym ekranie. (Nie bez ramek)
maras2574 67 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 7 minut temu, Tomek_ITH napisał(a): Panowie LECIMYYYYY!!! Lądowanie jutrooooo
Tomek_ITH 54 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Jak dobrze pójdzie to na piątek raczej Edytowane 2 godziny temu przez Tomek_ITH 1 1
ODIN85 353 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 2 minuty temu, Tomek_ITH napisał(a): Jak dobrze pójdzie to na piątek raczej Nie jestem sam Teraz, Joloxx9 napisał(a): Możecie włączyć HDR? Musi być pełen ekran. 2
Kelam 656 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Zaczynają już chyba ci z co szybszym netem.
tgolik 16 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 153 GB do pobrania na GOGu. No, to pogram w piątek - Orange po pobraniu 60GB dziennie blokuje mi pasmo tak, że nawet serialu z Netflixa porządnie nie mogę obejrzeć. U mnie internet dla firm LTE. O rzut kamieniem od bloków, które przebierają w światłowodach różnych dostawców. Edytowane 1 godzinę temu przez tgolik 1
DyndaS 34 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 10 minut temu, Send1N napisał(a): A wy będziecie grać w tą gierkę czy pisać tutaj że gracie? przed chwilą w minutę przybyło 20 postów Przypuszczalnie w moim przypadku za jakieś pół roku lub rok, aż to już jako tako połatają 1
Phoenix. 215 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 1 minutę temu, tgolik napisał(a): 153 GB do pobrania na GOGu. No, to pogram w piątek - Orange po pobraniu 60GB dziennie blokuje mi pasmo tak, że nawet serialu z Netflixa porządnie nie mogę obejrzeć. Internet dla firm LTE. O rzut kamieniem od bloków, które przebierają w światłowodach różnych dostawców. Zanim to sciagniesz to juz beda nowe latki do pobrania jak oni 3 x preload/latki robili lacznie 350gb.
Tomek_ITH 54 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Phoenix. napisał(a): Zanim to sciagniesz to juz beda nowe latki do pobrania jak oni 3 x preload/latki robili lacznie 350gb. To tak raczej nie działa. Łatki będą już w tych 155gb
Rekomendowane odpowiedzi