Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Tomek_ITH napisał(a):

Panowie LECIMYYYYY!!!

Beztytuu.thumb.png.c8e2f103c2667beee13b217783e3855f.png

Długi ten lot - 1d 13h. :E

U mnie też nie lepiej. Pobrałem 82%, a teraz cisnę z zawrotną prędkością 11 Mb/s.

Edytowane przez Jaycob
  • Haha 2
Opublikowano

Odpaliłem na Xklocku, wygląda tak sobie z plusem, działa 50-60fps i ma od początku MEGA ATMOSFERYCZNE UDŹWIĘKOWIENIE, mega, mega, mega. Klocek podłączony pod kino domowe, dźwięk surround świetny i subwoofer masujący brzuch. Przepiękne. 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Send1N napisał(a):

A wy będziecie grać w tą gierkę czy pisać tutaj że gracie? :E przed chwilą w minutę przybyło 20 postów :smiech:

No co:E ja mówiłem, że czekam jeszcze za nugetsami z piekarnika, zostały 2min:lol2:

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Tomek_ITH napisał(a):

Teraz mi piszę że 3d 5h

Nie ruszaj Myszy ani klawiatury, to przyspieszy LOL

U mnie jeszcze niecałe 20 minut :glodny:

Edytowane przez PaVLo
  • Upvote 1
Opublikowano
2 minuty temu, Send1N napisał(a):

A wy będziecie grać w tą gierkę czy pisać tutaj że gracie? :E przed chwilą w minutę przybyło 20 postów :smiech:

Dopiero ściągają 😉, poczekaj spam w wątku dopiero się rozkręca 🤭

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Spychcio napisał(a):

No co:E ja mówiłem, że czekam jeszcze za nugetsami z piekarnika, zostały 2min:lol2:

Z żarciem "Do czegoś" to zawsze jest tak że zjedzone jest całe za nim włączysz :E żona kumpla zawsze zerowała popcorn w kinie na tych reklamach przed filmem :rotfl:

Edytowane przez Send1N
Opublikowano (edytowane)

153 GB do pobrania na GOGu.:stukniety:

No, to pogram w piątek - Orange po pobraniu 60GB dziennie blokuje mi pasmo tak, że nawet serialu z Netflixa porządnie nie mogę obejrzeć.

U mnie internet dla firm LTE. O rzut kamieniem od bloków, które przebierają w światłowodach różnych dostawców.:placz:

Edytowane przez tgolik
  • Sad 1
Opublikowano
10 minut temu, Send1N napisał(a):

Przypuszczalnie w moim przypadku za jakieś pół roku lub rok, aż to już jako tako połatają :E 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, tgolik napisał(a):

153 GB do pobrania na GOGu.:stukniety:

No, to pogram w piątek - Orange po pobraniu 60GB dziennie blokuje mi pasmo tak, że nawet serialu z Netflixa porządnie nie mogę obejrzeć.

Internet dla firm LTE. O rzut kamieniem od bloków, które przebierają w światłowodach różnych dostawców.:placz:

Zanim to sciagniesz to juz beda nowe latki do pobrania jak oni 3 x preload/latki robili lacznie 350gb.