Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 minut temu, Spychcio napisał(a):

Zmiana rozmiarów napisów są a UI nie widzę, więc raczej nie, ale u mnie wszystko jest widoczne na normalnych ustawieniach, więc się nie martw.

Ok jeśli napisy są to najważniejsze uff :)   

Opublikowano

W 4K na low detalach z teksturami/odległością epic mam 77 fps ale z DLSS-P oraz FSR3.Ogólnie myślałem że nie odpalę gry w ogóle. Pierwsze uruchomienie gry i ustawienia były ustawione na wysokich to klatki w grze między 7~11 fps :lol2:

Opublikowano

@lukadd wiem, ale nie wygląda to źle absolutnie jak dla mnie, ale już wiem, że nawet na low w 1080p z dlss i FG......pamięć 6GB zapchana na maxa i ścinki na 5-10fps co minutę przez 10 sekund XD 

chyba jednak będę grał na klocku ech 

Opublikowano
45 minut temu, tgolik napisał(a):

153 GB do pobrania na GOGu.:stukniety:

No, to pogram w piątek - Orange po pobraniu 60GB dziennie blokuje mi pasmo tak, że nawet serialu z Netflixa porządnie nie mogę obejrzeć.

U mnie internet dla firm LTE. O rzut kamieniem od bloków, które przebierają w światłowodach różnych dostawców.:placz:

I pomyśleć że u mnie na wsi na Podlasiu jest światłowód :E

Opublikowano
2 minuty temu, Spychcio napisał(a):

Gra ma dobry system savów. Jest auto save, ale jak wam nie pasuje to jak wejdziecie w Wczytaj zapis to jest jeszcze 7 wcześciejszych :))

Savy na XSX wczytują w 15-18s

a jak działa na XSX?  jest te min. 50 fps? da rade grać ?

Opublikowano
1 minutę temu, CavieZ napisał(a):

a jak działa na XSX?  jest te min. 50 fps? da rade grać ?

Świetnie wygląda, gram na TV 65" tyle, że w trybie jakość (grafika) w 30fps. Jako, że jestem ze starej gwardii i gram na padzie to dla mnie jest płynnie. Stabilne 30fps:jupi:

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
Teraz, Spychcio napisał(a):

Świetnie wygląda, gram na TV 65" tyle, że w trybie jakość (grafika) w 30fps. Jako, że jestem ze starej gwardii i gram na padzie to dla mnie jest płynnie. Stabilne 30fps:jupi:

Jaki input lag przy 30 klatkach? 

Opublikowano (edytowane)

W razie problemu "out of memory" przy uruchamianiu gry posiadając procka 13/14 gen Intela wiedz, że jesteś w dupie i Twój CPU ulega dalszej degradacji mimo poprawek mikrokodu.

Póki co jako workaround by móc odpalić grę:

Cytat

The microcode BIOS update doesn't fix the problem if your CPU already experienced degradation from the out of control voltages/wattages before the fixes went out, so it could already be struggling. This is indicated by your CPU throttling up with its Turbo function and causing the CTD.

Yes disabling your Turbo will be detriment to performance, but if the choice is that or not booting, it's better to boot than not be able to play. Tweak settings lower once in game.

Edytowane przez caleb59
Opublikowano

Ja powiem tak, na XSX w trybie jakości gra wygląda dużo lepiej niż myślałem:)) Narazie żadnych gliczy itp.

No i faktycznie warto schodzić z głównej ścieżki i eksplorować. Już znalazłem nową lepszą broń:))

Opublikowano

Kufa. wiedząc, że przez najbliższy tydzień nie będę jeszcze grał, bo chcę skończyć Enotrię, złamałem się i zakupiłem gierkę na Steam 8:E

Widzę, że na Steam dodali możliwość płatności blikiem

• Like 1