caleb59 136 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu (edytowane) 1 minutę temu, Valeri napisał(a): @caleb59 Nowy bios załatwił sprawę, biorę się za gierkę. Dziękówka Nawet by mi do głowy nie przyszło, że nie wrzuciłeś najnowszego. Afera była tak głośna, że chyba każdy to zrobił dawno temu. Dobrze, że pomogło ale to nie jest lekarstwo ostateczne pamiętaj. Edytowane 15 godzin temu przez caleb59 1
skunRace 158 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu 4 minuty temu, DżonyBi napisał(a): Są też optymiści Jak ktoś nie ma 4090 to powinien zamknąć gębę i nie grać w gry na UE5, bo to silnik dla "entuzjastów" a na 4090 chodzi jak rakieta 1 4
MJRegul 56 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu 1 minutę temu, aureumchaos napisał(a): Alien isolation gniecie stalker 2 graficznie i to bez modów... Porównujesz ogromną grę z otwartym światem do tunelowca? Ale co jak co Stalkerowi daleko do pokazania wszystkich możliwości UE5, to trzeba przyznać
Reddzik 248 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Z tego co też widzę, to każde uruchomienie gry mieli na szybkiego shadery, mam to samo co z najnowszym Star Wars Jedi Survivor jak grałem, nie grzebałem w ustawieniach, a ten co uruchomienie sprawdza shadery, to leci w 2-3min, ale jednak leci, tutaj jest to samo.
RTXnietylko4060tiUSER 68 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu (edytowane) Migoczaca trawa i swiatla w budynkach, spory pop in Nawet nie zdazylem pograc a juz tyle niedociagniec Na pierwszy rzut oka, spoko gierka z niezlym klimatem ale technicznie kaszanka.. Podobne problemy z oswietleniem byly w Wiesku 3 po next-gen latce. Edytowane 14 godzin temu przez RTXnietylko4060tiUSER 1
skunRace 158 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Ja na szczęście jak zwykle mam w co grać, a Stalker 2 wjedzie jak już go trochę połatają 3
Joloxx9 175 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu No technicznie jest bardzo przeciętnie, żeby nie powiedzieć że ciut brzydko, oświetlenie jest tragiczne - statyczne. Są jakieś polecane ustawienia HDR bo mam black crush dość często.
Kelam 690 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Teraz, skunRace napisał(a): Ja na szczęście jak zwykle mam w co grać, a Stalker 2 wjedzie jak już go trochę połatają Moja taktyka 1
caleb59 136 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Wspaniałe te zmiany pory dnia https://streamable.com/f9tj8i 4
AndrzejTrg 169 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Przy anomaliach to chyba tak powinno być
skunRace 158 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu 1 minutę temu, Kelam napisał(a): Moja taktyka Przez tą taktykę mam prawie cały rok fajne premiery i ciągle jest w co grać 1
Tankietka 14 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu (edytowane) Godzinę temu, misieq napisał(a): Przeczytałem kilka ostatrnich stron. Z tego co widzę poza jednostkowymi przypadkami stutteringu, chyba nie ma tragedii? Nie no, jest kiepsko tak naprawdę. Gracze jednak małą dobre nastawienie do twórców i wybaczają im znacznie więcej niż takiemu Ubisoftowi. Normalnie by nie było 76% a 55% xd Edytowane 14 godzin temu przez Tankietka 1
Kelam 690 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu 2 minuty temu, caleb59 napisał(a): Wspaniałe te zmiany pory dnia https://streamable.com/f9tj8i Oj tam. Narzekanie na takie kwiatki w stalkerze, to jakby narzekać, że miś sra w lesie. Takie są prawa natury. Miś = las. Stalker = bugi i niedoróbki . 2
Spychcio 263 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Czekam na łatkę do XSX, może w trybie 30fps dodadzą PathTracing
DżonyBi 210 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu 1 minutę temu, Spychcio napisał(a): Czekam na łatkę do XSX, może w trybie 30fps dodadzą PathTracing Naprawdę tego chcesz? 1
Spychcio 263 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Oj tam żarty muszą być ale PT przydałby się w wersji PC tak jak w CP2077 1
lamparcicho 255 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu 41 minut temu, Jaycob napisał(a): Dotarłem do tej pierwszej wioski. Tam spadek klatek o 45%. Ale wiochę odwalili Tymczasem ja próbujący od paru godzin zmusić jakiegoś pada do współpracy z grą:
RTXnietylko4060tiUSER 68 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Gra potrafi wygladac super ale jest zwyczajnie popsuta i potrzebuje jeszcze 6-12 miesiecy na dopracowanie. 1 2
DyndaS 42 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Pozdrawiam wszystkich masochistów którzy w to teraz grają, zamiast poczekać, aż to solidnie połatają 1 1 1 1 1
MJRegul 56 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu (edytowane) @DyndaS jak ktoś ma 9800X3D z 4090 to może narzekać chyba tylko na mechanikę (bo 100fps nie wierzę, że z monitorem G-Sync komuś może być za mało) i inne błędy do ogarnięcia hotfixami. Ja liczę, że w ciągu pół roku pojawi się legitny RT. Edytowane 14 godzin temu przez MJRegul
Kelam 690 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu @DyndaSTam zaraz masochistów. To jest heroizm praktycznie .
Rekomendowane odpowiedzi