lukadd 228 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Ciulowe oświetlenie, nie naprawisz tego. Może kiedyś jak dodadzą RT to poprawi Ale przy obecnym stanie gry RT to może za 2 lata+ 1
Gret 98 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Mogliby dodać PT. Pograłbym sobie w 20kl/s 1
Joloxx9 200 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 23 minuty temu, aureumchaos napisał(a): Uzywam HDR. Stoje w korytarzu i widze pomieszczenie, sciany, podloge, jest dzien sa w nim okna. Robie 2 kroki do pomieszczenia a tu robi sie czarno jak w D... 2 kroki w tyl i znow widze z korytarza wszystko w pomieszczeniu... Co to ma byc? To nie tylko to jedno pomieszczenie... Jak to naprawic zeby nie robilo sie czarno jak jest dzien, sa okna, jest powsiwata z odleglosci wszystko jest w poireszczeniu a wejde do srodka i czarno... ??????? Też tak mam, późne popoludnie stoję przed budynkiem a cienie w budynku są Ciemne jakby środek nocy był 1
Doamdor 134 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu W obozie Zalisja spadek fps do 74 i użycie karty graficznej spada do 88% z 9800X3D. 1
Joloxx9 200 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) 18 minut temu, lukadd napisał(a): Ciulowe oświetlenie, nie naprawisz tego. Może kiedyś jak dodadzą RT to poprawi Ale przy obecnym stanie gry RT to może za 2 lata+ Black level jest ok bo 0 to 0 tylko jak ja mogę mieć 0 nitów w środku dnia to nie wiem. Od początku mówiłem, że oświetlenie w tej grze jest skopane. Statyczne i zbyt Ciemne Edytowane 6 godzin temu przez Joloxx9
sniper76 45 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Ja to nie wiem w czym macie problem ?? Gra działa tak ?? U mnie działa, a że coś tam brakuje to mi w niczym nie przeszkadza. Jeszcze nie widziałem gry jakiejkolwiek, która na start działa idealnie. 1 1
lamparcicho 269 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) @aureumchaos Działa Ci już pad? Edytowane 6 godzin temu przez lamparcicho
galakty 227 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu To po co grac jak są braki? Za 6 msc znowu przejdziesz bo poprawili? I potem się dziwić że nikomu się dobrych gier robić nie chce
azgan 411 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 28 minut temu, aureumchaos napisał(a): Uzywam HDR. Stoje w korytarzu i widze pomieszczenie, sciany, podloge, jest dzien sa w nim okna. Robie 2 kroki do pomieszczenia a tu robi sie czarno jak w D... 2 kroki w tyl i znow widze z korytarza wszystko w pomieszczeniu... Co to ma byc? To nie tylko to jedno pomieszczenie... Jak to naprawic zeby nie robilo sie czarno jak jest dzien, sa okna, jest powsiwata z odleglosci wszystko jest w poireszczeniu a wejde do srodka i czarno... ??????? Tutaj HDR nic nie da bo oświetlenie w grze jest skopane. Dla porównania jak to wygląda w Metro Exodus Enhanced Edition 1 1
Szambo 28 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) 3 minuty temu, sniper76 napisał(a): Ja to nie wiem w czym macie problem ?? Gra działa tak ?? U mnie działa, a że coś tam brakuje to mi w niczym nie przeszkadza. Jeszcze nie widziałem gry jakiejkolwiek, która na start działa idealnie. Ale zepsutych warzyw to w Biedronce do koszyka nie wrzucasz co? Każdy kto kupił ma prawo narzekać. Czy działa tak jak to deklarował producent? NIE. Gra to produkt jak każdy inny. Edytowane 6 godzin temu przez Szambo 4
Doamdor 134 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 22 minuty temu, lukadd napisał(a): Ciulowe oświetlenie, nie naprawisz tego. Może kiedyś jak dodadzą RT to poprawi Ale przy obecnym stanie gry RT to może za 2 lata+ Przydałoby się RT, bo odbicia wyglądają tak. 1
lukadd 228 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) 10 minut temu, Joloxx9 napisał(a): Black level jest ok bo 0 to 0 tylko jak ja mogę mieć 0 nitów w środku dnia to nie wiem. Od początku mówiłem, że oświetlenie w tej grze jest skopane. Statyczne i zbyt Ciemne Oświetlenie jest tak zrobione. Tu oświetlenie nie jest ani wypalone ani nie działa na podstawie źródeł światła. Więc w pomieszczeniach będzie bazować na twojej aktualnej pozycji. Będziesz ją zmieniał i oświetlenie będzie się zmieniać. Tandeta I amatorszczyzna, oświetlenie zrobione po najmniejszej linii oporu jak większość tej gry zresztą Edytowane 6 godzin temu przez lukadd 1
Tomek1623 67 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Spanie wpływa jakoś na przyspieszanie czasu? Noc jak dla mnie powinna być dużo krótsza ni dzień.
Kabor 35 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 4 minuty temu, Szambo napisał(a): Każdy kto kupił ma prawo narzekać. Ja napiszę, że nawet ten kto nie kupił ma prawo narzekać. Gra jest w moim kręgu zainteresowania, jednak do czasu jak nie naprawią to nawet w GP nie zagram. 1
lukadd 228 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 2 minuty temu, Doamdor napisał(a): Przydałoby się RT, bo odbicia wyglądają tak. Odbicia też są słabe, ale i bez RT dałoby się to zrobić zauważalnie lepiej.
Kabor 35 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Gra chodzi jak kupa a wy chcielibyście aby były jeszcze RT lub PT 2
reddy 29 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Ciekawe ile razy zaczynali grę od początku, bo tal to wygląda.
azgan 411 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 6 minut temu, Doamdor napisał(a): Przydałoby się RT, bo odbicia wyglądają tak. Dobrze widzę to nie jest nawet screen space reflections tylko niskiej jakości cube mapping 🤭?
Pavel87 85 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Dobrze, że kilka razy przekładali premierę, widać też wyraźny downgrade graficzny. Co by to było gdyby jednak wydali to wcześniej
Alek_M 15 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Godzinę temu, aureumchaos napisał(a): Ja uzywam DLAA ale bez DLSS tylko samo FG (Z dlss mydło jest a implementacja FG w tej grze jest bardzo dobra, wole fake klatki natywne niz upscalowane mydło). Myślałem, że tej opcji nie ma, a tu trzeba było wybrać DLLS, a potem DLAA. 1
lukadd 228 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 8 minut temu, azgan napisał(a): Dobrze widzę to nie jest nawet screen space reflections tylko niskiej jakości cube mapping 🤭? Tam jest chyba mix, ale bidnie wykonany.
azgan 411 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 7 minut temu, Pavel87 napisał(a): Dobrze, że kilka razy przekładali premierę, widać też wyraźny downgrade graficzny. Co by to było gdyby jednak wydali to wcześniej Zobaczcie sobie na to i jak wygląda 15 letni zmodowany S.T.A.L.K.E.R a teraz porównajcie to sobie z tym co ma 2 w tytule 🤭 X-Ray Engine vs Unreal Engine 5 1 2
Szambo 28 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) Czemu ja ciągle myślałem, że to ma wyglądać tak jak na pierwszych pokazach i grafika ma być nieziemska. A z nieziemskich to zostały tylko wymagania. Edytowane 5 godzin temu przez Szambo 2 1
DITMD 134 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Godzinę temu, DżonyBi napisał(a): me too, to jest najlepszy wybor majac 4090 Me three Gra jest świetna, ma niesamowity klimat. Trochę irytują te bliskie spawny, ale dzięki nim jestem obładowany amunicją. Jak poprawią A-Life 2.0, to przepadnę na długie godziny. Grafika jest co prawda przeciętna, ale dla mnie wystarczająca, z HDRem wygląda całkiem przyzwoicie. Nie mam żadnych problemów z grą, dropów czy crashy, jedynie drobne błędy, typowe dla gier z otwartym światem. 1 1
Rekomendowane odpowiedzi