Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
21 minut temu, Filip454 napisał(a):

Czyli taki Cyberpunk 2.0... :E

Cyberpunk PC to z 3 ligi był premierowo nad tym czymś :E

Bardzie poziom TDU Solar Crown :E 

Tyle, że TDU jest nie do odratowania, ale Stalkera odratują jeśli będą przez kilka kolejnych miesięcy intensywnie pracować, bo potencjał jest, ale wykonanie na całej masie elementów kuleje i wymaga poprawek :E

Edytowane przez lukadd
  • Haha 1
Opublikowano
54 minuty temu, Filip454 napisał(a):

@Stjepan Warto w to w końcu zagrać, czy taki średniak? Nie grałem w pierwszą część. Proszę o werdykt żuri :E

Grałem, warto, Ty poznasz jaka Zona jest, ja już ją trochę znam, psy mnie nie zabiły, pijawa mnie zabiła, bandytów zabiłem, ale jestem słabiak, przydał by się Major Diegtiariow z gaussem. :E 

• Upvote 1
Opublikowano
43 minuty temu, Vulc napisał(a):

Działa Wam opcja blokady FPS w ustawieniach? Dałem na 60 i oczywiście nadal przy włączonym FSR latają jak wściekłe w zakresie 50-100.

Oczywiśćie że limiter klatek w grze nie działa, ale jak właczylem w sterowniku to co innego.

Opublikowano
50 minut temu, Jaycob napisał(a):

Przecież także są? Tutaj masz "krzyżyki", a wrogowie mają czerwone kropki, albo ikonki są z czachami.

Niby tak, ale wolałem ten stary, kwadratowy radar. ;) 

Chociaż wiem czemu się go pozbyli, za dużo miejsca zajmował.

Opublikowano
15 minut temu, Frog67 napisał(a):

Oczywiśćie że limiter klatek w grze nie działa, ale jak właczylem w sterowniku to co innego.

Działa, ale trochę na opak. Jak napisałem wcześniej:

- ograniczenie 60 w opcjach to 120 w grze,

- ograniczenie 30 w opcjach to 60 w grze

• Upvote 1
Opublikowano
Godzinę temu, Frog67 napisał(a):

U mnie maksymalnie do tej pory 22.5GB ale pytanie ile masz Vram bo widać że chyba 8GB i tu jest pies pogrzebany, zmniejsz tekstury, albo cienie.

6GB Vram co powoduje, że gra jest niegrywalna (chyba, że w 1024x768, nie żartuję), minimum 8GB Vram do Stalkera 2 wymagane IMO

Opublikowano
1 minutę temu, kendo999 napisał(a):

gra wyglada jak 10 lat temu zrobiona ue5 o kant dupy marketing

Z tego co wiadomo gra jest na UE 5.1 czyli silniku mega zbugowanym i dosyć już leciwym bo wydanie to wyszło 2 lata temu, przez ten czas wyszło wiele poprawek i aktualnie jest wersja 5.5 

Najlepiej to jakby całą grę przeportowali. 

• Like 1
  • Upvote 1