MJRegul 63 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Godzinę temu, Frog67 napisał(a): U mnie maksymalnie do tej pory 22.5GB ale pytanie ile masz Vram bo widać że chyba 8GB i tu jest pies pogrzebany, zmniejsz tekstury, albo cienie. 6GB Vram co powoduje, że gra jest niegrywalna (chyba, że w 1024x768, nie żartuję), minimum 8GB Vram do Stalkera 2 wymagane IMO
Lameismyname 49 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 26 minut temu, wrobel_krk napisał(a): @Lameismynameto jakiś mod dla niedowidzących. Większej czcionki neo było? Oj nie czepiaj się. Szukałem dłuższy czas rozwiązania bolączki którą ma większość graczy i to rozwiązanie akurat działa jak złoto więc pomyślałem, że ważne aby się w dosadny sposób podzielić.
RTX5090 58 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Steam trochę prawdy powiedział - buildy sprzed 2 dni nazwali jako Beta Testy... Sami twórcy wiedzą że to Beta 3
Jaycob 284 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) Chociaż tyle dobrego, że to ludzie, a nie mutanty i loot można zebrać. Edytowane 4 godziny temu przez Jaycob 2 2 1 1
Necronom 66 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Nie wiem czy tu się coś zmieni. W Cieniu Czarnobyla jest dokładnie to samo do dzisiaj Potrafią patrzeć się w podłogę albo niebo, blokują się przy wejściach do budynków. I podobnie nie reagują. 1
AndrzejTrg 180 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) To powinno się mianować STALKER 2: Pre-alpha EDITION i nie było by problemu Edytowane 4 godziny temu przez AndrzejTrg 1
Digger 110 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Jak obstawiacie, po jakiejś większej łatce sejwy będą działać czy nie? 5
kendo999 11 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu gra wyglada jak 10 lat temu zrobiona ue5 o kant dupy marketing 1
Necronom 66 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Przykre to, że gra w takim stanie jest na Steam mimo wszystko wysoko oceniana. No bo przecież skoro dobre oceny to znaczy, że działa. A jak działa to nie ma co naprawiać 1 6
RTX5090 58 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 1 minutę temu, kendo999 napisał(a): gra wyglada jak 10 lat temu zrobiona ue5 o kant dupy marketing Z tego co wiadomo gra jest na UE 5.1 czyli silniku mega zbugowanym i dosyć już leciwym bo wydanie to wyszło 2 lata temu, przez ten czas wyszło wiele poprawek i aktualnie jest wersja 5.5 Najlepiej to jakby całą grę przeportowali. 1 1
Stjepan 277 Opublikowano 4 godziny temu Autor Opublikowano 4 godziny temu Stan techniczny 2/10, grywalność, miodność, klimat 9/10 tak to u mnie wygląda. 3 3
Frog67 103 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 2 minuty temu, Necronom napisał(a): Przykre to, że gra w takim stanie jest na Steam mimo wszystko wysoko oceniana. No bo przecież skoro dobre oceny to znaczy, że działa. A jak działa to nie ma co naprawiać Możesz mi wierzyć albo i nie, ale ja bym ocenil poztywnie, do tej pory miałem jednego buga na samym początku, przez którego musiałem zaczynać gre od początku, ale od tamtej pory żadnego błedu z AI też.
DjXbeat 53 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) Głupich nie sieją - sami się rodzą. Kolejna gra i kolejne stado frajerów-beta testerów. Kiedy się nauczycie, że nie kupuje się gier na premierę? Edytowane 3 godziny temu przez DjXbeat 4 3
Kadajo 417 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Przecież chłopaki graja i dobrze się bawią o co ci chodzi 3
userKAMIL 136 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 7 minut temu, Frog67 napisał(a): do tej pory miałem jednego buga na samym początku, przez którego musiałem zaczynać gre od początku, ale od tamtej pory żadnego błedu z AI też. Ja identycznie a nawet jak coś się trafia to jakoś specjalnie tego nie widzę.
bbandi 77 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Bo jesienno zimowa aura jest idealna pod stalkera, a połatają go na wiosne a wtedy nie ma już tego klimatu do grania - teraz jest najlepszy 4
JeRRyF3D 323 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Je przez kilka h grania, jedne na co trafiłem, to po przemapowaniu na strzałki przestałem wchodzić na drabiny. Poza tym 0 buga.
MJRegul 63 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 34 minuty temu, Necronom napisał(a): Przykre to, że gra w takim stanie jest na Steam mimo wszystko wysoko oceniana. No bo przecież skoro dobre oceny to znaczy, że działa. A jak działa to nie ma co naprawiać Spokojnie, dev team podobno czyta/slucha/wypowiada sie ze beda paczowac i naprawiać. Moze dowiozą jak dev team BG3 a nie Starfielda
Vulc 305 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Znalazłem skrytkę nas mapie, jakaś piwnica z ciałem na dole. Pobiegałem dookoła, namierzyłem drabinę do kanałów. Dotarłem do ciała, ograbiłem, chwilę później dosłownie wciągnęło mnie stado szczurów. Dead. Drugie podejście, sypnąłem granatem w atakujące stado. Nie wybuchł. Dead. Kolejna próba, wywaliłem cały magazynek, ale było ich za dużo. Dead. W ponownej próbie postanowiłem więc użyć klasycznej metody "na mutanta" (widzisz mutanta, spieprzasz) - trochę mnie pogryzły, ale dotarłem z powrotem do drabiny. Gra scrashowała w połowie drogi na górę. Wspaniała produkcja, polecam. 6 1
Stjepan 277 Opublikowano 3 godziny temu Autor Opublikowano 3 godziny temu Też mi się wydaję że dowiozą to ich dobro narodowe jak nasza seria Wiedźmin. Wczoraj w ukraińskiej telewizji oglądałem wywiad z nimi, nawet wspominali o Wieśku, a na stole leżała wersja kolekcjonerska Wieśka 3. 1
Tankietka 16 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) 6 godzin temu, dawidoxx napisał(a): Jak to możliwe że ludzie wystawiają pozytywne opinie tytułowi, który dosłownie jest jednym wielkim poligonem bugów Skopana optymalizacja, pełno błędów a tu 80% pozytywów na steam 🤣 Stary, betonowy PC-towy elektorat głosuje, dając duży kredyt zaufania no bo Gothic znaczy S.T.A.L.K.E.R. 1. Sentymentalne stare, dobre czasy "ruskich", drewnianych zabugowanych gierek ; d Edytowane 3 godziny temu przez Tankietka
Reddzik 293 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) Odpaliłem FG, no nic pograłem z 30min wszystko ok, po chwili jak pojawiłem się w mieście nagle crash i wysłanie loga. Drugi crash z takim czymś i przez FG. To FG jest skopane. 48 minut temu, Stjepan napisał(a): Stan techniczny 2/10, grywalność, miodność, klimat 9/10 tak to u mnie wygląda. Pełna zgoda, czasem się wkurzam jak to działa, ale co znajdę, co mnie ubije albo ja będę pierwszy to moje! Miałem coś podobnego, strzelałem do Bandytów, i jeden był pod drzewem, a tyle się mówi, że w czasie burzy nie można pod drzewo i chłop oberwał, tutaj coś podobnego: Edytowane 3 godziny temu przez Reddzik 1 1
aureumchaos 91 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Gram z samym FG nvidii od samego początku, 8h i zero crasha... 1
Reddzik 293 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) Ja gram na DLSS + FG od AMD- tzn czasem włączę to FG, ale co podziała to crashuje, bo nie mam FG od nvidii, bo Nvidia kopnęła mnie w żyć. Edytowane 3 godziny temu przez Reddzik 2
Rekomendowane odpowiedzi