Reddzik 337 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Ostatnie podrygi gry przed patchem. Pewnie było za dużo Vodki i stąd te anomalie, a jak wiadomo nie powinno się mieszać alkoholi z elektroniką.
lukadd 272 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Do tej gry bez flaszki to nawet nie ma co siadać
Reddzik 337 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu To jeszcze gorzej, bo gracz i gra po Vodce, to pewnie wyjdą jeszcze gorsze Anomalie, teraz już wiadomo skąd taki stan tej gry, imprezka
Kakarotto 90 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Gracz po wódce, gra po wódce i jeszcze trzeba chyba kompa skropić wódką, by to wytrzymać. Jakaś kolejna anomalia. Coś mi nie chce poprawie wyświetlać pewnych elementów. Strach pomyśleć, co będzie jak wyjdę z początkowej strefy, anomalii będzie jeszcze więcej i fpsy pójdą na wódkę , ponieważ z tego co czytałem, tylko na początku jest miło z fpsami (100+ u mnie). Gdzieś tam wewnętrzny głos mówi, przestań i poczekaj na łatanie, ale jednak stalkerowy klimat, aż wylewa się z ekranu i szkoda kończyć. 1
azgan 508 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 2 godziny temu, Strilok napisał(a): Co za problem był zrobić było choćby dobre AI podobne to FEAR? Lub skopiować system A-Life z modów? Po części mogli by dodawać nowe funkcjonalności w kolejnych patchach. Wróć...to przecież GSC. A tutaj macie całe świetne A-Life https://packaged-media.redd.it/egcskpmbdg2e1/pb/m2-res_480p.mp4?m=DASHPlaylist.mpd&v=1&e=1732572000&s=c8762d0c5bda54b3dc093b35107de790e643f24f Wystarczy że zrobiliby takie AI jak było w poprzednich częściach To jest przepaść w stosunku do tego z S.T.A.L.K.E.R 2
seba842005 25 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) Jakby komuś progres się zatrzymał z fabułą ze względu na zbugowane zadania można użyć konsoli do zakończenia aktualnie zbugowanego zadania i odpalenia kolejnego z main story. Konsola: UETools Lista questów: Quest IDS Spoiler E01_MQ01 "There and Back Again" E02_MQ01 "A Tough Awakening" E02_MQ02_C01 "Invisible Nets" E02_MQ02_C03 "Piece of Cake" E02_MQ02 "A Needle in a Haystack" E02_MQ03_C01 "A Race against Death" E02_MQ03 "Behind Seven Seals" E02_SQ02 "Stalker Wisdom" E03_MQ01 "Answers Come at a Price" E03_MQ02 "Answers Come at a Price" E03_MQ03 "King of the Hill" E03_MQ04 "Deal with the Devil" E03_MQ05 "The Price Goes Up" E03_MQ06 "Back to the Slag Heap" E04_MQ01 "Hot on the Trail" E04_MQ02 "Chasing Ghosts" E04_SQ01 "A Heavy Burden" E04_SQ02 "A Sign of Hope" E05_MQ01 "Dead Frequency" E05_MQ02 "In Search of a Guide" E05_MQ03 "Ad astra per aspera" E05_MQ04 "Extreme Simplicity" E05_MQ05 "Like a Moth to the Flame" E05_SQ01 "Shock Therapy" E05_SQ03 "The Side Hustle" E05_SQ04 "In the Shadow of Icarus" E06_MQ01_C01 "The Forge of Progress" E06_MQ01_C02 "In Search of a Miracle" E06_MQ01 "A Long Overdue Visit" E06_MQ02 "Wishful Thinking" E06_MQ03 "Law and Order" E06_MQ04 "To the Last Drop of Blood" E07_MQ01_C02 "The Hornets’ Nest" E07_MQ01 "Just Like the Good Old Days" E07_MQ02 "An Invisible Threat" E07_MQ03 "Dawn of a New Day" E07_MQ05 "The Assault on the Duga" E07_MQ06 "The Assault on the Duga" E07_SQ01 "On the Edge" E08_MQ01 "A Minor Incident" E08_MQ03 "In Search of Past Glory" E08_MQ04 "Once More unto the Breach" E08_MQ05 "Happiness for Everyone" E08_SQ01 "In the Name of Science" E09_MQ01 "Visions of Truth" E10_MQ01 "Dark Times" E10_MQ02 "An Act of Mercy" E10_SQ01 "Gray’s Last Hunt" E11_MQ01 "Legends of the Zone" E11_MQ02 "Subtle Matter" E11_MQ03 "Dangerous Liaisons" E11_MQ04 "Escape from the Cage" E11_SQ02 "Busting Myths" E12_MQ01 "The Boundary" E14_MQ01 "The Road to the Foundation" E14_MQ02 "Down Below" E15_MQ01 "Eye of the Storm" E15_MQ02 "Through the valley of the shadow of death" E15_MQ03 "The Last Wish" E16_MQ01 "The Last Step" E16_MQ02 "The Eternal Shining" E16_MQ03 "Let No One Leave Unsatisfied" EmissionQuest "Take shelter from the Emission" RSQ01 "An Errand for Warlock" RSQ04 "A Job from Boozer" RSQ05 "Business with Owl" SQ01 "Warlock’s Debtor" SQ02 "The Poppy Field" SQ03 "The Lost Boys" SQ05 "No Honor Among Thieves" SQ06 "A Light in the End of the Tunnel" SQ10 "Shift Change" SQ18 "Bullseye" SQ20 "The Freedom Colosseum" SQ25 "Budmo!" SQ47 "A Big Score" SQ50 "The Mysterious Case" SQ81 "Three Captains" SQ86 "Uninvited Guests" SQ87 "The Key to Freedom" SQ88 "The Sound of Music" SQ89 "Unhealthy Competition" SQ90 "Just Business" SQ91 "A Matter of Honor" SQ92 "For Science!" SQ93 "Black Sheep" Komendy w konsoli do questów: XDKFinishQuest E01_MQ01 true XStartQuest E02_MQ01 Przykładowo komenda - XDKFinishQuest E01_MQ01 true kończy zadanie "There and Back Again" komenda - XStartQuest E02_MQ01 odpala kolejne zadanie "A Tough Awakening" Mi to uratowało tyłek... inaczej ponad 50h gry poszłoby się... Edytowane 4 godziny temu przez seba842005 1
Vulc 352 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) 3 godziny temu, userKAMIL napisał(a): Nikt tu nie twierdzi, że bugów nie ma. Jednak gra chodzi na Full bardzo płynnie. Modami załatwiłem wszystkie bolączki jak ceny za naprawę etc. Dla mnie gra jest genialna i wygląda naprawdę rewelacyjnie! 🤷 Modami załatwiłeś też temat słabiutkiego AI, praktycznie nieistniejącego A-Life, prawie kompletnego braku aktywności na mapie prócz oznaczonych punktów, czy śladowych elementów survivalu w grze o survivalu? Więcej, to ostatnie modami praktycznie usunąłeś z równania, bo choć odsprzedaż broni i naprawa są faktycznie średnio zbalansowane, tak nawet z tym gra, której fundamentem powinno być przetrwanie, zarzuca gracza masą amunicji, żarcia i broni. Nie dziw się więc, że ludzie cały czas tak reagują na Twoje zachwyty nad kolejną grą, która na premierę jest bardzo daleka od doskonałości. No i jeśli dla Ciebie to jest super oprawa, cóż. Masz widocznie bardzo niskie standardy. Ps. Nie, nie musisz się biczować, że u Ciebie chodzi dobrze i nie wiesz w czym problem. Ani za nic innego, serio. Wspominając jednak cały czas o tej czynności, można odnieść wrażenie, że Spoiler Edytowane 4 godziny temu przez Vulc
azgan 508 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 7 godzin temu, Strilok napisał(a): Wszystko to była ściema marketingowa i specjalnie przygotowany materiał Przyjrzyjmy się np. kiedyś tam udostępnionym screenom: Ktoś w grze ma taki poziom graficzny? Szczególnie ten drugi screen. Bullshoty i tyle. 7 godzin temu, caleb59 napisał(a): Pole maków w realu w grze wygląda BIEDNIE w porównaniu z tym co tu widać na screenie. Jest proteza RT https://www.patreon.com/niceguy147/membership 1
Spychcio 287 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu No @azgan ten filmik robi robotę. Przyznaje bez dwóch zdań. Jak twórcy ogarną błędy i dodadzą RT + tuning od MODerów to ta gra będzie błyszczeć na PC.
userKAMIL 161 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) 1 godzinę temu, Vulc napisał(a): Nie dziw się więc, że ludzie cały czas tak reagują na Twoje zachwyty nad kolejną grą Ale kto tu się dziwi? Bo na pewno nie ja XD Ja kolejny raz bawię się bardzo dobrze a Ty kolejny narzekasz i tyle. Dzięki ale wolę moje podejście do tego hobby i mało mnie interesuje czy jakiś Janek lub Elżbieta to ''akceptuje'' czy też nie. Kolejne godziny za mną i na dziś wystarczy trzeba odespać ten weekend... Miejscówki są genialne i mega klimatyczne jak ten opuszczony plac zabaw po środku niczego! P.S. Jak miałbym tak ciągle tylko narzekać na niemal każdy tytuł to dawno zmieniłbym hobby na coś innego. Na ryby zacząłbym jeździć czy latawce na łące puszczać. Cokolwiek aby tylko czasu nie marnować na coś co ewidentnie nie sprawia mi już przyjemności. 🤦♂️ Godzinę temu, azgan napisał(a): Jest proteza RT To płatne jak przy remaku SH2? Edytowane 3 godziny temu przez userKAMIL
Kakarotto 90 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Tym razem 1:0 dla Zony. Po trzech crashach i trzykrotnym ładowaniu shaderów... Kurła, trzeba iść spać.
Frog67 132 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) m2-res_480p.mp4 Mistrzostwo, nie dość że Burer wyrwał mu rakietnice to jeszcze odpalił na ryj Upokorzenie to mało powiedziane Edytowane 2 godziny temu przez Frog67 2
Vulc 352 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 40 minut temu, userKAMIL napisał(a): P.S. Jak miałbym tak ciągle tylko narzekać na niemal każdy tytuł to dawno zmieniłbym hobby na coś innego. Na ryby zacząłbym jeździć czy latawce na łące puszczać. Cokolwiek aby tylko czasu nie marnować na coś co ewidentnie nie sprawia mi już przyjemności. 🤦♂️ Wiecznie ta sama gadka. Ale po co ktoś ma zmieniać hobby? Przecież nadal jest sporo gier, które dają radę od premiery. Mnóstwo gier z poprzednich lat, które można ograć. Jak nie ta to kolejna, nic na siłę. A jak coś ewidentnie nie gra, wypada o tym napisać. Z S2 kiedyś pewnie będzie bardzo dobra gra, ale roboty jest do zrobienia sporo. Jeśli sam instalowałeś mody i to w zasadzie pierwszego dnia, to chyba nie trzeba wiele tłumaczyć.
userKAMIL 161 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 12 minut temu, Vulc napisał(a): Wiecznie ta sama gadka. Wzajemnie! 🫶 Edytowane 2 godziny temu przez userKAMIL
crush 356 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 58 minut temu, userKAMIL napisał(a): P.S. Jak miałbym tak ciągle tylko narzekać na niemal każdy tytuł to dawno zmieniłbym hobby na coś innego. Na ryby zacząłbym jeździć czy latawce na łące puszczać. Cokolwiek aby tylko czasu nie marnować na coś co ewidentnie nie sprawia mi już przyjemności. 🤦♂️ Jak mi żona zdziwaczała i zbrzydła to nie znaczy, że jej już nie kocham.
ODIN85 406 Opublikowano 35 minut temu Opublikowano 35 minut temu 7 godzin temu, Joloxx9 napisał(a): Gdzie ona CI chodzi bardzo płynnie, czekaj, niech zgadnę, bo na 4090 czyli karcie za prawie 10K gra co wygląda momentami jakby miała parę lat chodzi w większości ok to coś normalnego? Weź zejdź na ziemie, albo odstaw copium. Na 4080 też chodzi świetnie w 4k a to karta za 4tyś a nie 8
Rekomendowane odpowiedzi