Send1N 448 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 9 godzin temu, ODIN85 napisał(a): Dla mnie teź bez sensu coś tam szukać bo potem załadowany jak wielbłąd trzeba walić kilometry a idziemy tak wolno że szkoda gadać. Tylko że dla ciebie w każdej grze robienie wszystkiego innego oprócz speedruna było zawsze bez sensu a nie tylko tutaj przejść stalkera w tym stylu to jakby zrobić speedruna w wiedźminie 3, równie dobrze można wcale nie grać 1 3
ODIN85 466 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Mówiłem że jak robicie poboczne to jesteście koksy i zero wyzwania. Dziś miałem walkę z bosem na arenie. Dużo prób a jak już wygrałem zostało mi 5 pocisków. Były emocje i adrenalinka Teraz, Send1N napisał(a): Tylko że dla ciebie w każdej grze robienie wszystkiego innego oprócz speedruna było zawsze bez sensu a nie tylko tutaj przejść stalkera w tym stylu to jakby zrobić speedruna w wiedźminie 3, równie dobrze można wcale nie grać Jakoś jeszcze gry nie skończyłem więc?
Send1N 448 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) A to jak na ciebie to faktycznie podejrzane, pewnie masz tego buga że nie możesz w pewnym momencie pójść dalej (Znajomy ma coś takiego mówię serio) Edytowane 3 godziny temu przez Send1N
ODIN85 466 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) Miałem nawet dwa-blokada misji i popsute save. Speedrun w tej grze to i tak ponad 30h Edytowane 3 godziny temu przez ODIN85 1
blabla123 89 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 16 godzin temu, Frog67 napisał(a): Takie tam porównanie Górny screen to gra po patchu? 1
sniper76 49 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu To jest normalne, że przy każdym uruchomieniu gry ładuje shader'y ?? coś czuję dobrą anomalię
Reddzik 442 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu To jakby sprawdzał kompilację shaderów, czy wszystko jest ok, zawsze tak robi, za każdym razem. To nie pierwsza gra która to robi co odpalenie.
ODIN85 466 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 16 minut temu, sniper76 napisał(a): To jest normalne, że przy każdym uruchomieniu gry ładuje shader'y ?? coś czuję dobrą anomalię Jest mod żeby tego nie było.
zozolek 29 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 51 minut temu, ODIN85 napisał(a): Miałem nawet dwa-blokada misji i popsute save. Speedrun w tej grze to i tak ponad 30h jakis fast travel mod + stamina i pewnie 5-10.
sniper76 49 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) @ODIN85 A jak się zwie i gdzie pobrać ?? ostatnio wypałem z obiegu... Edytowane 2 godziny temu przez sniper76
Gregryzzli 3 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 29 minut temu, sniper76 napisał(a): A jak się zwie i gdzie pobrać ?? ostatnio wypałem z obiegu... https://www.gry-online.pl/download/stalker-2-serce-czarnobyla-instant-load-times-v10-mod/z81501a
Valeri 14 Opublikowano 49 minut temu Opublikowano 49 minut temu Podrzuci ktoś sprawdzonego moda na zwiększenie udźwigu ?
Rekomendowane odpowiedzi