Za mocno się tym podniecacie, zarówno Tusk jak i Trump to politycy naplują sobie w twarz a potem podadzą ręke
Z Orbanem plują na siebie ostatnie lata non-stop
A potem z Szijjarto
Jakoś nie widzę, żeby sojusznicy PiS-u i wielbiciele Trumpa postawili Tuska za drzwiami, przecież teraz mają swojego Donalda w USA, powinni Tuskowi pokazać miejsce w szeregu a nie jeszcze z nim śmichy hihy i dyskusje odstawiać
Biorąc pod uwagę całość, to finał jest, że tak powiem, zaskakujący.
Póki jest to historia zwykłego najemnika, to może trochę nudzić, ale pierwsze spotkanie z "niezwykłym" przeciwnikiem to pierwsza oznaka, że idzie lepsze. Oglądałem to niecałe 20 lat temu i do dziś pamiętam jak właśnie ta walka dała mi powody do myślenia, że będzie się potem coś ciekawego dziać... Oczywiście finał moje oczekiwania przebił.
Od półtora roku mam to
Foka II 2.0 benzyna 2008 rok
Musiałem się rozjeździć po 15 latach bez auta, a i tak do roboty utp tramwajem i nabiłem przez ten czas 2k..
Aż mi egr w benzynie padł z tego i jeżdżę teraz z checkiem na zegarach
Jak ktoś faktycznie nie będzie jakimś cudem ściągał chłodzenia przez te 3 lata w stacjonarce to można mieć 3x taniej od noctuy to https://proline.pl/gelid-heatphase-ultra-intel-ph-gc-02-i-40x30x0-2mm-p8120290 - ptm w innym opakowaniu z logiem gelida i spokój nawet na zawsze
Rekomendowane odpowiedzi