Skocz do zawartości

RX 90xx (RDNA 4) - wątek zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, Krzysiak napisał(a):

U mnie wyszło, że z tego w co gram W3 najlepiej zweryfikował UV...żadne cyberki w które wierzą niektórzy :E 

RE requiem też się nie wywalał przy tym, przy czym W3 tak :E 

Ale co ci zweryfikował w3 ? Tylko to że w3 dziala na danym uv. CP2077 czy inna gra będzie działać na innym uv. Proste. ;)

Opublikowano

Przyszedł mi ten Mercury 9070XT, krowa niezła , co zrobiłęm ddu odinstalował zielone sterowniki, wywaliłem afterburnera, zaintstalwoałem czerwone, instaluje steel nomad, będę robił UV, podkręcać VRam? Jak ustawić w sumie wentylatory prosta kreska np na 50%?

Opublikowano
Godzinę temu, wrobel_krk napisał(a):

Przyszedł mi ten Mercury 9070XT, krowa niezła , co zrobiłęm ddu odinstalował zielone sterowniki, wywaliłem afterburnera, zaintstalwoałem czerwone, instaluje steel nomad, będę robił UV, podkręcać VRam? Jak ustawić w sumie wentylatory prosta kreska np na 50%?

u mnie przy zaniku prądu albo jakichś problemach resetowało sterownik do ustawień fabrycznych dlatego używam afterburnera.
AB nic nie resetuje. Jak już znajdziesz swoje oc/uv to radziłbym wklepać do AB wartości

• Like 3
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Radio Tirana napisał(a):

Nawet najbardziej podstawowy model, czyli XFX Swift to niezły bydlak pod względem gabarytowym. Ale Merkury OC to jeszcze wyższa liga 👌 

Moj Red Devil, choc jest generalnie duzy, przy Mercury OC jednak jest mniejszy :) :) :)

Przerobilem mase 9070 xt, czesc tu odsprzedalem, a ze chcialem RD to mam :cool:

Ciezko jest ten konkretny model znalesc, bo ludzie ich nie odsprzedaja jak juz je maja...

Edytowane przez Zachy
Opublikowano
11 minut temu, Radio Tirana napisał(a):

Nawet najbardziej podstawowy model, czyli XFX Swift to niezły bydlak pod względem gabarytowym. Ale Merkury OC to jeszcze wyższa liga 👌 

Co z tego jak wentylatory na xfx to zwykly badziew ;) 

• Upvote 1