Skocz do zawartości

Intel Arrow Lake / Lunar Lake / Panther Lake - 15 generacja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 godzin temu, wallec napisał(a):

@tomcug są jakieś przecieki mówace o tym, czy Intel podniesie ring, ngu, d2d w refreshah tak jak zrobił to w raptorach?

Walec jak kupisz zen to dawaj do linusa. Jego biorą na premiery więc macki ma wielkie :hihot:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
12 godzin temu, maxmaster027 napisał(a):

Doczekać sie juz nie możesz. Myślisz, że to zmieni jakos rynek diametralnie albo gaming :) raczej bedzie po staremu

W jego głowie to intel jest tym z przodu, szybszym, lepszym, więc nie chce zmian :hihot:

Opublikowano
16 minut temu, Krystian03 napisał(a):

I jeszcze kolejna zmiana płyty głównej bo czemu nie

Mam takie cudo w domu i jestem ciekaw co zaprezentują refreshe żeby je na niej posadzić.
Intel siedzi cicho -> będzie petarda.

obraz.thumb.png.95c24671bee002ce908fdde254e570b3.png

Opublikowano
22 minuty temu, Krzysiak napisał(a):

W jego głowie to intel jest tym z przodu, szybszym, lepszym, więc nie chce zmian :hihot:

Ja jutro robię przesiadkę na Intela. Wszystko wina @tomcug bo uczynił mnie niebieskim i podsunął fajną bazę do budowy. Mógł dać czerwony kolor :hihot: A tak na serio to zaraz będzie 9 lat jak siedzę na AMD więc pora na zmianę. Ciekawe ile wytrzymam. 

Opublikowano

Dobry, ale raczej nie nowy w obecnej kwocie 900+ złotych. Chyba że komuś się kalkuluje z DDR4 kupionymi tanio lub lata temu. Ja swojego wziąłem za 600 z outletu i to dobra cena. Każdy kto kupiłem na promocji z grą tym bardziej nie ma na co narzekać.