sideband 2 374 Opublikowano wczoraj o 15:24 Opublikowano wczoraj o 15:24 Godzinę temu, Wu70 napisał(a): W rzeczywistości Nova to będzie dopiero pierwszy moment na zakup po 12gen i kilku skipach Zmiana 12gen na 13gen miała sens przy niewielkiej dopłacie Na razie nie ma żadnych przesłanek by NVL miałoby zaskoczyć w grach chyba, że model z pojemną pamięciom podręczną.
tomcug 3 249 Opublikowano wczoraj o 15:54 Opublikowano wczoraj o 15:54 36 minut temu, wallec napisał(a): fenomenalny produkt 285k Intrygujące połączenie słów walec.
Fenrir_14 1 078 Opublikowano wczoraj o 16:28 Opublikowano wczoraj o 16:28 2 godziny temu, Phoenix. napisał(a): Pitolisz tak jak ci co kupowali zen1 i było to samo pierdololo ze ilość rdzeni ma znaczenie, wtedy ci co mieli Ryzeny 1700x namiętnie grali w cb23 bo tylko tam pozostawała przewaga, a w grach amd leżało i kwiczało. I zen7 Snickersa sobie zjedź 😀 I nie wchodź na mnie z tekstami o pitolenie bo napisałem zwyczajnie że jutro jest planowana zapowiedź produktu i tyle. A Twoje podejście do tematu i to co sobie na ten temat myślisz interesuje mnie tyle co zeszłoroczny śnieg 😀 ja tu z Tobą dyskusji nie prowadziłem ale przylazłeś się zesrać nie wiadomo o co. Na dzień dzisiejszy nic nie wiadomo i do NL daleka droga. Może mi się nudzi i nie mam co robić więc możliwe że sobie kupię i coś tam sobie podłubie bo Ultry nie miałem przy okazji po****am różnych zaczarowanych kosmonautów 😀 Nie potrzebuje asystenta zakupowego ani niczyjej akceptacji żeby wdrażać w życie własne "widzi mi się". Także luzuj gumę a jak tak Cię tego typu wpisy irytują to polecam opcję "ignoruj" 😀 1 1
Phoenix. 5 680 Opublikowano wczoraj o 16:41 Opublikowano wczoraj o 16:41 Zjedzony snickers! A proszę bardzo , kupuj co chcesz, przecież nikt ci nie broni 😁 1
Krzysiak 2 349 Opublikowano wczoraj o 17:36 Opublikowano wczoraj o 17:36 (edytowane) 2 godziny temu, wallec napisał(a): fenomenalny produkt na start każdej podstawki. 285k Przecież to się wyklucza Edytowane wczoraj o 17:37 przez Krzysiak 3
Pitt_34 453 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu (edytowane) @up Jak możesz być taki wredny Daj koledze śnić Edytowane 22 godziny temu przez Pitt_34 1 4
Phoenix. 5 680 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu https://videocardz.com/newz/intel-announces-299-core-ultra-7-270k-and-199-core-ultra-5-250k-cpus
wallec 1 292 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu I kozacko jest, tak jak miało być. Biorę na premierę "Intel says the new chips bring more efficiency cores, higher die-to-die frequency, faster official memory support, and a new software layer called Intel Binary Optimization Tool." Po tuningu będzie +25-30% vs stock Arrow Lake 1
Pentium D 1 639 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 6 minut temu, wallec napisał(a): Biorę na premierę Nie rób sobie jaj, poczekaj chociaż na recenzję
kubon 93 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu No przecież Wallec zrobi elegancką recenzje
Fenrir_14 1 078 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 300 baksów za U270k to chyba jakieś 100$ mniej niż wołali za 265k na premierę. Całkiem spoko akcja, pierwsze testy pewnie za jakieś 10 dni, zobaczymy co wyjdzie z tego up to 15% 🤣
wallec 1 292 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Przykumaj jakie fikołki będzie musiał robić hardware unboxed z ramem 7200 żeby nie było że testują poniżej specyfikacji. Na 100% użyją 7200 36-46-46 lub 48-48 o ile znajdą takie.
Wu70 856 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Ładnie zjechali z ceną Slajdy nawet ładne jak na refresh ale zobaczymy ile z tego zostanie w testach, 1~3%? Edytowane 1 godzinę temu przez Wu70
wallec 1 292 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu W zmanipulowanych będzie bez wzrostów, bo ustawia tak żeby wpadały w power limit + ustawią wysokie opóźnienia ram, a w pozostałych+15-20% 1
Rekomendowane odpowiedzi