Transformacja energetyczna - OZE / fuzja jądrowa / paliwa kopalne / CO2 / ceny energii / elektromobilność
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez trepek · Opublikowano
Normalnie, skręcam max w lewo, skręcam max w prawo, porównuję wartości skrajne oraz czy po ustawieniu kierownicy na 0 ECU również widzi 0 jako dane z taśmy. VAGi są bardzo proste w diagnostyce. Kwestia, kto diagnozuje. -
Przez KiloKush · Opublikowano
Albo pół nagie torsy kolesi na grupach o Civikach -
Przez galakty · Opublikowano
Widać po minie, że mu wstyd... Wolałby Audi ale co zrobić Dokładnie, robiłem coś takiego w Ceed samemu, program i 5 minut wystarczą. -
Przez QuBBa22 · Opublikowano
HDR - podstawowy profil póki co wystarcza, może przejdę na HDR Game jak się zrobi jaśniej wieczorami. SDR - tryb custom, gamma off, color vibrance z 10 na 9 żeby mniej przepalało kolory, temperatura kolorów 100-99-99, reszta standard dla firmware F06 z tego co pamiętam. Większość poleca gammę na 2.2 (w tym stilgar) ale u mnie daje to widoczny black crush, na off praktycznie go nie ma. Black equalizer w górę nie pomaga za bardzo bo czarny zamienia się bardzo ciemny szary. Sugerowałem się tym filmikiem: -
Przez huudyy · Opublikowano
kto pierwszy zaczął insynuować? absolutne pierdolety i żenujące odwracanie kota ogonem. Czemu najbardziej gardłują Ci, którzy mają najwięcej za uszami? Rzygam tymi świętojebliwymi, co sami nie potrafią żyć wg zasad, które narzucają innym. Ładnie nam się Pan przedstawił, przynajmniej mam pewność z czym mam doczynienia. PS nigdy nie twierdziłem, że jestem wyedukowany, inteligentniejszy czy lepszy. Po prostu komentuję zachowania, które mnie w jakiś sposób uwierają. tymczasem tak Cię widzimy ja nikogo nie wrzuciłem, ani voltka, ani crusha, ani Ciebie. Wolę obserwować odklejki niż ich unikać. +1, w pełni zgoda. Świątojebliwi, "miłosierni" katolicy, co pederastów by odsyłali do obozów czy liberalni lewicowcy, co obrzucają gównem każdego, kto się z nimi nie zgadza.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi