Ukraina - Rosyjska inwazja 2022
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez marko · Opublikowano
To nie tak. To technologia F1 w Twoim aucie / motocyklu / kosiarce -
Przez nozownikzberlina · Opublikowano
absurdalnie i komicznie zarazem brzmi Twoja wypowiedz podczas gdy nad Twoim postem jest: podwójne standardy motzno -
Przez j4z · Opublikowano
Ja właśnie wczoraj skończyłem. Dobry, ale miałem nadzieję na coś lepszego. Takie 7/10, może mniej. -
Przez Slayer · Opublikowano
Ja zgniatam butelki, do worka i jak się worek napełni to do kosza z napisem plastik. Nie mam gdzie trzymać niezgniecionych, pije mega duzo wody z butelek a na zakupy jezdze raz w tygodniu. Nie bede potem autem po brzegi wypakowanym butelkami jechał, tym bardziej, że zakupy robię przed pracą więc też mam ograniczony czas. Za duża rzeźba, nie warta dla mnie tej kasy z kaucji. Niestety na wodę butelkowaną obecnie jestem trochę skazany. Próbowałem pić z kranu, filtrować w dzbankach itp. ale ma ona dziwny posmak a jak więcej jej wypije to mnie brzuch boli. Więc kupuję 2 zgrzewki tygodniowo mineralki. To co mnie najbardziej denerwuje to to, że przed wprowadzeniem tego systemu kaucyjnego musieli te zje**** nakrętki przymocowane do butelki wprowadzać. Jak jestem w domu to to wszystko szczypcami ucinam bo już kilka razy piłem skyr i mi kapnęło na koszulke z tej nakrętki.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi