Ukraina - Rosyjska inwazja 2022
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Dirian · Opublikowano
W Media Expert nie ma nic tańszego niestety. Jakby kupić same pamięci osobno to: https://techlord.pl/patriot-viper-venom-32gb-2x16gb-ddr5-6000mhz-cl30-p-20709.html -
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
Mesh kit na front i montuj nowe śmigła od HAVN - H18. 180mm i 40mm grubości 😀 Mesh kit na front i montuj nowe śmigła od HAVN - H18. 180mm i 40mm grubości 😀 -
Przez VRman · Opublikowano
No tak, ale to jednak trochę psucie sobie grania. Jak będziesz np. walczył w God of War na emulowanej PS2, to ja wolałem grać z bardzo bliska mimo że TV CRT 29" nie bardzo się nadawał do grania z bliska. Do niektórych gier żeby poczuć skalę to trzeba projektora albo TV 50" i grania z półtora metra od ekranu, a tu smartfonem. Trochę szkoda. To może jak tak to się rozejrzyj za okularkami za 300-500$ w przyszłości. Chinole takie robią, nie wiem jak się sprawują, bo to nie są okularki VR, tylko sam wyświetlacz bez trackingu, także poza sferą moich zastosowań, ale jak chcesz mieć przenośne emu-station to chyba byłby najlepszy pomysł. Tylko fona z wyjściem video jakimś byś musiał mieć. -
Przez huudyy · Opublikowano
Gaz to nie jest zła opcja o ile nie jest używana do ogrzewania wody - wtedy to może być faktycznie problem, bo mało kto teraz chce się bawić w Junkersy. Czemu wymiana grzejników? Tam nie ma za bardzo co się zepsuć, co najwyżej termostaty mogą być do wymiany (chyba że ich wygląd Ci nie leży)
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi