Ukraina - Rosyjska inwazja 2022
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez lokiju · Opublikowano
Niech się kisi na półkach, w końcu ramu nie brakuje i to widać. Wbrew pozorom tych co zapłacą każdą cenę nie ma tak wiele. To widać po tym jaki ruch się zrobił w temacie LGA1700 i AM4. Większość komputerów jakie się teraz składa to stare platformy. -
Przez galakty · Opublikowano
Mijania od 2028, także meh. Mam nadzieję że tylko do soczewek pozwolą, bo jak widzę zwykłe reflektory z LEDami (nie wiem czy z homologacją, moze chinole) z naprzeciwka to mnie szlag trafia. -
Przez Reddzik · Opublikowano
Mnie odrzuca ten system postaw, gdzie trzeba zmieniać to i owo, jakieś techniki odbicia, zmieniamy styl ze podstawowego na ninja itd. Nie podoba mi się to, próbowałem się przemóc z jedynką, grałem trochu w dwójkę ale dałem sobie spokój. W tym demie to ten cały niebieski pomocnik, którego można przywołać jest dużo gorszy od tego co ma Lies of P czy Dark Souls- npcy czy duchy w Elden Ringu, to tylko zwiększa życie bossowi, a sam jest taką kuternogą do pomocy, że aż żal takie coś istnieje w takiej grze. W niczym nie pomoże, nie zbiera aggro, często stoi jak ten kołek i nie wie co robić, w Dark Soulsach fajnie się klepało bossa z npc do pomocy, czy nawet w Lies of P mimo, że nie był mocny to kurde coś zdziałał i pomógł ogarnąć bossa, ten tu to raczej ani przynęta ani pomocnik, spokojnie można go olać. Do tego i tak mamy limit przywołania w postaci potrzebnego przedmiotu, co też utrudnia, w Lies of P było podobnie ale tam to inna liga. Gierka ma fajny klimat, wygląda też fajnie ale ten system walki mi nie podchodzi, a do tego jeszcze pomocnik jakbym potrzebował nie jest w ogóle "pomocnikiem" -
Przez DjXbeat · Opublikowano
07:00 -18C i moja standardowa trasa na Warszawę i z powrotem 25.5kWh/100km -
Przez Camis · Opublikowano
W Hiszpanii upadli na głowę?. https://www.rmf24.pl/fakty/swiat/news-pol-miliona-nielegalnych-imigrantow-ureguluje-status-to-hist,nId,8062401 https://wiadomosci.onet.pl/swiat/hiszpania-zalegalizuje-pobyt-500-tys-nielegalnych-migrantow-znamy-zasady/8d6nbbc Nie wiem czy to nie fejk ale jesli tak powiedziała to dramat:
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi