Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, DjXbeat napisał(a):

Jak widać za glupi jesteś by to zrozumieć. 

Zelensky oddał by te 20% Ukrainy za surowce i "gwarancję bezpieczeństwa" ze strony USA. Oddając za same surowce za kilka lat znowu będzie miał przy nowej granicy 250 tys wojsk Rosyjskich. 

Ta umowa miała na celu tylko zamrożenie wojny i nic więcej. 

Umowa miała zakończyć "teraz" wojnę by w oczach Amerykanow Trump wyszedł na takiego który spełnił obietnicę. Nic po za tym.

Chyba nie jesteś aż tak głupi by jak Trump wierzyć Putinowi na słowo? 

Cała ta teza, którą przedstawiłeś może być jak najbardziej prawdą jak i teza, że po Ukrainie putin zaatakuje Polskę i NATO i rozpęta IIIWŚ, ale RÓWNOCZEŚNIE może to być nieprawda. Nikt tego nie wie chyba, że jesteś podróżnikiem w czasie i nie jesteś tak "głupi" jak ja. Ja akurat uważam, że putin po zrzeknięciu się Ukrainy do NATO i zajęciu tego 20% poszedł by w kierunku Azji i próbował poprzez wywiad wpłynąć na wyniki wyborów na Ukrainie na bardzie pro rosyjki rząd.

Opublikowano
6 minut temu, hubio napisał(a):

Z tego co pamiętam to miałeś na labie poglądy bardzo pro - konfederacja. Wyzywałeś imigrantów itp. I wtedy mnie atakowałeś personalnie za tamte "bzdury". Raczej by to się nie spodobało "liberałom" z tego wątku. Jak to nie ty to przepraszam, ale wydaje mi się, że z nicku tak pamiętam

Tak jestem przeciwko imograntom . Tylko co to ma wspolnego z wojna w ukrainie ?

Opublikowano
4 minuty temu, Keller napisał(a):

Lewaczenie dzięki dominacji USA - spokój na lata. Lewaczenie dzięki nakazu by Niemcy się rozbroiły po wojnie. Wiele tego. tylko dlatego było tyle spokoju i pokoju. Gdyby się wszyscy zbroili po 2 WŚ po "prawacku" to dawno by się 3 WŚ wykluła u nas.

Po tej wojnie która nadchodzi, przy stanie w jakim jest Polska i reszta Europy to dopiero będzie spokój... na lata a nawet wieczność. 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Spl97 napisał(a):

Na Twoim miejscu nie cieszyłbym z takich obrotów spraw.

To nie ma nic wspólnego z moim samopoczuciem i tym czy się będę cieszył raczej mnie to smuci , patrzę realnie na to co mnie otacza nie żyje w matrixie jak większość z was , jak tak dalej pójdzie i nie ogarniecie się to polska jednak podzieli los Ukrainy

Opublikowano
1 minutę temu, hwdp43 napisał(a):

Tak jestem przeciwko imograntom . Tylko co to ma wspolnego z wojna w ukrainie ?

To podziel się z resztą osób z tego wątku za jakie moje "bzdury" w twoim mniemaniu jechałeś po mnie na labie.... Na pewno im się spodoba, żeby piętnować Polki, które raczyły się umówić z czarnoskórym i pisać o nich jak o k. Na pewno uznają, że pisałem "też" i w tym temacie bzdury. Bo takie rzeczy tylko raportowałem na labie po czym dostałem 2 razy bany (zresztą od tych samych moderatorów)

• Like 1
Opublikowano
Teraz, Zdzisiu napisał(a):

Po tej wojnie która nadchodzi, przy stanie w jakim jest Polska i reszta Europy to dopiero będzie spokój... na lata a nawet wieczność. 

Od czasów laba widzę nic nie zmądrzałeś. Dalej powtarzasz te same prawicowe brednie.

Nasi dziadkowie umierali bo ich zaatakowano. A ty srasz w porty na samą myśl, że wojna mogłaby do nas przyjść. Ona może do nas przyjść niezależnie od wszystkiego.  A to co proponował trump nic nie dawało - to nie był pokój, to była całkowita kapitulacja. 

I nie dawała nam spokoju. Gwarantowała tylko to że gdyby Putin chciał więcej - czy Ukrainę czy Litwę czy Polskę, to Trump nie zrobi nic

ale To klasyk. W 39 prawicowe odpady też się chciały dogadywać z hitlerem.

• Upvote 6
Opublikowano
3 minuty temu, areczek1987 napisał(a):

Tak to jest jak się programuje social media z wyprzedzeniem ;) Nawet tego ludzie Zelenskiego nie potrafią ogarnąć, a wysłali chłopa totalnie nieprzygotowanego na pożarcie Trumpowi. 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

@areczek1987 Niemcy tylko tak gadaja , oni są w strategicznym partnerstwie z Rosja od rozbiorów Polski tylko dwa razy się pokłócili jak to w rodzinie i wybuchły dwie wojny ale zaraz wygra tam AFD i wrócą do biznesu i interesów z Rosja

Edytowane przez voltq
  • Haha 4
Opublikowano
2 minuty temu, voltq napisał(a):

To nie ma nic wspólnego z moim samopoczuciem i tym czy się będę cieszył raczej mnie to smuci , patrzę realnie na to co mnie otacza nie żyje w matrixie jak większość z was , jak tak dalej pójdzie i nie ogarniecie się to polska jednak podzieli los Ukrainy

Ty ledwie umiesz czytać i pisać. Żyjesz w matrixie filmików dla idiotów.

• Like 1
  • Upvote 3
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Dirian napisał(a):

Tak to jest jak się programuje social media z wyprzedzeniem ;) Nawet tego ludzie Zelenskiego nie potrafią ogarnąć, a wysłali chłopa totalnie nieprzygotowanego na pożarcie Trumpowi. 

Przede wszystkim nie wiem jaki tam jest system , ale gdyby Polska miała taka sytuacje i kadencja Dudy by się skończyła to powinien automatycznie marszałek sejmu zostać tymczasowym prezydentem i on powinien jechać na takie rozmowy i reprezentować państwo polskie razem z premierem żeby nie było gadaniny ze to jakiś samozwaniec któremu się kadencja skończyła  ,ale to wymaga myślenia i logiki a w ideokracji emocje rządzą jak u zwierząt

Edytowane przez voltq
  • Like 1
  • Confused 1
Opublikowano

Posłuchajcie na spokojnie - osoby z jednej i drugiej strony - jeśli tak zupełnie różne politycznie osoby jak Gzegorz Braun i Leszek Miller mówią jednym głosem w sprawie Ukrainy. Jeśli ja - generalnie wyborca liberalny, który nigdy nie głosował na PiS i konfederację też tak mówi to naprawdę jest coś bardzo nie tak i postawa Załenskiego to naprawdę nie jest dzisiaj 100% dobre działanie na rzecz jego własnego narodu. Ja życzę Ukrainie jak najlepiej i wiem, że to wyświechtane słowo: "Pokój" ale za tym słowem idą setki tysiące ocalonych istnień ludzkich!

Z mojej strony na dzisiaj koniec bo piątek wieczorem to raczej powinienem przeznaczyć na coś milszego :) 

• Haha 3
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, voltq napisał(a):

Hmm...Ty tak na serio? :hmm:
Skąd wysnułeś takie tezy?:hmm:
Wojenki mnie nie interesują

Edytowane przez Killer85
  • Upvote 1
Opublikowano
1 minutę temu, voltq napisał(a):

Przede wszystkim nie wiem jaki tam jest system , ale gdyby Polska miała taka sytuacje i kadencja Dudy by się skończyła to powinien automatycznie marszałek sejmu zostać tymczasowym prezydentem i on powinien jechać na takie rozmowy i reprezentować państwo polskie razem z premierem żeby nie było gadaniny ze to jakiś samozwaniec któremu się kadencja skończyła  ,ale to wymaga myślenia i logiki a w ideokracji emocje 

Tam jest inny system, łgarzu.

Tam kadencje się wydłuża do końca wojny i rozpisania wyborów. Więc przestań powtarzać tępa ruską propagandę, produkcie tej propagandy.

• Upvote 6
Opublikowano

Trump to jednak idiota i to Live :smiech:

Jaka on szopę odwalił przed kamerami...

Oby go Amerykanie ustawili do pionu jak się powinno rozmawiać na wizji.

Typ staje po stronie agresora i jeszcze na wizji jedzie po sojuszniku.

Ciekawe jak wyglądała rozmowa z Putinem, nic dziwnego że tego nie pokazali bo dopiero by wyszło jakim błaznem jest prezydent USA.

Oh Ameryko coś ty sobie zrobiła.

• Upvote 7
Opublikowano
Teraz, Voodoo2 napisał(a):

i konfederacja, konfederacja też wygra i wróci do biznesu z Putinem 

Ale konfederacja jeszcze nie rządziła gdybyś zauważył , pewnie okażą się takimi samymi sprzedawczykami jak PIS i PO ale czemu nie dać im jednej szansy? jak nie spróbujemy to się nie dowiemy , na razie od 20 lat rządzi na zmianę PIS I PO a wcześniej komuna z PZPR która nazwała sie lewicą

Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać różnych rezultatów

Opublikowano
4 minuty temu, voltq napisał(a):

@areczek1987 Niemcy tylko tak gadaja , oni są w strategicznym partnerstwie z Rosja od rozbiorów Polski tylko dwa razy się pokłócili jak to w rodzinie i wybuchły dwie wojny ale zaraz wygra tam AFD i wrócą do biznesu i interesów z Rosja

Ty mi nie tłumacz co i jak. Wrzucam newsy a za słowem takiego "wodza" może coś stać lub nie. Blef? Ja bez Ukrainy przeżyje a bez Rosji tym bardziej... Pytanie kto zaczął a jak kiedyś powiedziałem gdzie powinni się pokazać przy stole to teraz tylko newsy wrzucam dla poglądu jak się układa. Zdanie jest jak pewna część ciała...

• Confused 1
Opublikowano
1 minutę temu, Kadajo napisał(a):

Trump to jednak idiota i to Live :smiech:

Jaka on szopę odwalił przed kamerami...

Oby go Amerykanie ustawili do pionu jak się powinno rozmawiać na wizji.

Typ staje po stronie agresora i jeszcze na wizji jedzie po sojuszniku.

Ciekawe jak wyglądała rozmowa z Putinem, nic dziwnego że tego nie pokazali bo dopiero by wyszło jakim błaznem jest prezydent USA.

Oh Ameryko coś ty sobie zrobiła.

Podrzejwam ze Amerykanie będą zachwyceni postawą Trumpa , wystarczy sobie cejrowskiego obejrzeć co tam się dzieje w USA

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, Voodoo2 napisał(a):

i konfederacja, konfederacja też wygra i wróci do biznesu z Putinem 

Konfederacja jako rządzący Polską to będzie w 100% zmarnowana szansa dla naszego kraju, ale tutejsi poplecznicy konfy dopiero muszą to doświadczyć, żeby to zrozumieć :E.

• Upvote 4
Opublikowano
4 minuty temu, hubio napisał(a):

Posłuchajcie na spokojnie - osoby z jednej i drugiej strony - jeśli tak zupełnie różne politycznie osoby jak Gzegorz Braun i Leszek Miller mówią jednym głosem w sprawie Ukrainy. Jeśli ja - generalnie wyborca liberalny, który nigdy nie głosował na PiS i konfederację też tak mówi to naprawdę jest coś bardzo nie tak i postawa Załenskiego to naprawdę nie jest dzisiaj 100% dobre działanie na rzecz jego własnego narodu. Ja życzę Ukrainie jak najlepiej i wiem, że to wyświechtane słowo: "Pokój" ale za tym słowem idą setki tysiące ocalonych istnień ludzkich!

Z mojej strony na dzisiaj koniec bo piątek wieczorem to raczej powinienem przeznaczyć na coś milszego :) 

Braun i Miller nie są różni. Rosja komuną naznaczona, Miller też za tym. To zupełnie inna lewica niż dzisiejsza.

https://www.tysol.pl/a136271-leszek-miller-kariera-naznaczona-wschodnim-sentymentem

• Upvote 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• tym bardziej, ze konstrukcje chinskie, to przewaznie stare, sprawdzone, proste rozwiazania. wklejalem gdzies filmik. nie widze wiec powodu na ten moment, aby jednoznacznie stwierdzac, ze beda to konstrukcje jakos mocno odbiegajace zywotnoscia od tych europejskich. 
    • Obniżcie temperaturę dyskusji, to dobrze wszystkim zrobi. A kolega przez jakiś czas nie odpowie.
    • Mam tylko 1 telefon z Androidem i kilka starych telefonów z 2006 roku opartych na pakietach jar javy i kilka kart SIM i mam kilka komputerów. Pierwszy numer telefonu na prawdziwym telefonie w WhatsAppie mi się bezproblemowo zarejestrował ale na komputerze w VMware Workstation z Androidem LineageOS 14.1 R5 (Cynagenmod) VMware (VMDK) 64bit  Size: 665MB SHA256: 85E1BA927B5F29FC009691C128907608A69F118D3FD5BE603D9339B0EF61683C https://www.osboxes.org/android-x86/ jest problem. Alarm Masz zainstalowany niestandardowy ROM, co może powodować problemy z WhatsApp Messenger i nie jest wspierane przez naszą obsługę klienta. Aby się zalogować, musisz korzystać z oficjalnej aplikacji WhatsApp i wszystkie uprawnienia dla WhatsAppa są odblokowane i WhatsApp jest na 100% pobrany z oficjalnej strony internetowej i jest zainstalowany w najnowszej wersji. Chciałbym mieć na każdym komputerze konto WhatsAppa z zarejestrowanym innym numerem i chciałbym móc na WhatsAppie rejestrować nowe numery telefonu bez potrzeby używania telefonu z Androidem. W telefonie z Androidem mam już zarejestrowane 1 konto WhatsAppa i nie chcę dalszych kont WhatsAppa przez telefon z Androidem rejestrować żeby mi się numery nie pomieszały. Mam kilka komputerów to chcę żeby każde 1 konto w WhatsAppie przypadało na 1 komputer i żeby te wszystkie konta w WhatsAppie były niezależne od siebie. Każdego konta w WhatsAppie chcę używać do czegoś innego. Na Wszystkich komputerach mam zainstalowany 64 bitowy Windows 10 22H2 Pro i VMware Workstation. Najbardziej by mi pasował taki emulator Androida żeby był wirtualnym systemem wewnątrz VMware Workstation żeby sobie Windowsa dodatkowymi programami nie zaśmiecać chyba że byłby to jakiś lekki program portable albo strona internetowa emulująca Androida albo IPhona. W LDPlayer https://www.ldplayer.net/ i w MEmu https://www.memuplay.com/how-to-use-futebol.dahora32-on-pc.html Czy gdyby w komputerze a zamontować pusty dysk twardy to czy dałoby się zainstalować Androida i w czasie uruchamiania komputera wybierać czy ma się uruchomić Windows czy Android? Czy gdyby do telefonu z Androidem wgrać CyanogenMod albo LineageOS to czy byłyby problemy z WhatsAppem? Czy dałoby się korzystać dalej z WhatsApoa gdybym miał zablokowane wszystkie numery w WhatsAppie ze rozsyłanie spamu i czy wtedy musiałbym kupić nową kartę SIM i na nowy numer zarejestrować WhatsAppa?
    • @TheMr. jeden ban ci nie wystarczył? Słowa o usunięciu konta niezrozumiałe. Nigdy nie pisałem, że usunę konto. Chyba kogoś pomyliłeś. Tak czy inaczej uwaga personalna. A uwaga o brandzlowaniu się do.... No cóż... A na koniec kolejna prowokacja dotycząca mojej wiedzy.   Fora są po to żeby uczyć się nawzajem więc jak czegoś nie wiedziałem to już wiem. Za resztę merytorycznej odpowiedzi dziękuję choć odp. merytorycznej było z 10% w twojej odp. Mam ciebie w ignorach, ale tym razem odwinąłem - na moje nieszczęście     @8V32 PcLab oby stał jak najdłużej.
    • Zgadza się, póki co komputer chodzi bez zawiechy od rano. Dzięki za poradę, sam bym na to nie wpadł, że to może być wina przewodów. Zainteresuje się tymi kątowymi SATA, trochę drogie (mnie interesują takie plecione bo są elastyczne), ale co teraz jest tanie z akcesoriów PC ; ]
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...