Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, Zdzisiu napisał(a):

Po tej wojnie która nadchodzi, przy stanie w jakim jest Polska i reszta Europy to dopiero będzie spokój... na lata a nawet wieczność. 

Od czasów laba widzę nic nie zmądrzałeś. Dalej powtarzasz te same prawicowe brednie.

Nasi dziadkowie umierali bo ich zaatakowano. A ty srasz w porty na samą myśl, że wojna mogłaby do nas przyjść. Ona może do nas przyjść niezależnie od wszystkiego.  A to co proponował trump nic nie dawało - to nie był pokój, to była całkowita kapitulacja. 

I nie dawała nam spokoju. Gwarantowała tylko to że gdyby Putin chciał więcej - czy Ukrainę czy Litwę czy Polskę, to Trump nie zrobi nic

ale To klasyk. W 39 prawicowe odpady też się chciały dogadywać z hitlerem.

Opublikowano (edytowane)

@areczek1987 Niemcy tylko tak gadaja , oni są w strategicznym partnerstwie z Rosja od rozbiorów Polski tylko dwa razy się pokłócili jak to w rodzinie i wybuchły dwie wojny ale zaraz wygra tam AFD i wrócą do biznesu i interesów z Rosja

Edytowane przez voltq
Opublikowano
2 minuty temu, voltq napisał(a):

To nie ma nic wspólnego z moim samopoczuciem i tym czy się będę cieszył raczej mnie to smuci , patrzę realnie na to co mnie otacza nie żyje w matrixie jak większość z was , jak tak dalej pójdzie i nie ogarniecie się to polska jednak podzieli los Ukrainy

Ty ledwie umiesz czytać i pisać. Żyjesz w matrixie filmików dla idiotów.

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Dirian napisał(a):

Tak to jest jak się programuje social media z wyprzedzeniem ;) Nawet tego ludzie Zelenskiego nie potrafią ogarnąć, a wysłali chłopa totalnie nieprzygotowanego na pożarcie Trumpowi. 

Przede wszystkim nie wiem jaki tam jest system , ale gdyby Polska miała taka sytuacje i kadencja Dudy by się skończyła to powinien automatycznie marszałek sejmu zostać tymczasowym prezydentem i on powinien jechać na takie rozmowy i reprezentować państwo polskie razem z premierem żeby nie było gadaniny ze to jakiś samozwaniec któremu się kadencja skończyła  ,ale to wymaga myślenia i logiki a w ideokracji emocje rządzą jak u zwierząt

Edytowane przez voltq
Opublikowano

Posłuchajcie na spokojnie - osoby z jednej i drugiej strony - jeśli tak zupełnie różne politycznie osoby jak Gzegorz Braun i Leszek Miller mówią jednym głosem w sprawie Ukrainy. Jeśli ja - generalnie wyborca liberalny, który nigdy nie głosował na PiS i konfederację też tak mówi to naprawdę jest coś bardzo nie tak i postawa Załenskiego to naprawdę nie jest dzisiaj 100% dobre działanie na rzecz jego własnego narodu. Ja życzę Ukrainie jak najlepiej i wiem, że to wyświechtane słowo: "Pokój" ale za tym słowem idą setki tysiące ocalonych istnień ludzkich!

Z mojej strony na dzisiaj koniec bo piątek wieczorem to raczej powinienem przeznaczyć na coś milszego :) 

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, voltq napisał(a):

To nie ma nic wspólnego z moim samopoczuciem i tym czy się będę cieszył raczej mnie to smuci , patrzę realnie na to co mnie otacza nie żyje w matrixie jak większość z was , jak tak dalej pójdzie i nie ogarniecie się to polska jednak podzieli los Ukrainy

Hmm...Ty tak na serio? :hmm:
Skąd wysnułeś takie tezy?:hmm:
Wojenki mnie nie interesują

Edytowane przez Killer85
Opublikowano
1 minutę temu, voltq napisał(a):

Przede wszystkim nie wiem jaki tam jest system , ale gdyby Polska miała taka sytuacje i kadencja Dudy by się skończyła to powinien automatycznie marszałek sejmu zostać tymczasowym prezydentem i on powinien jechać na takie rozmowy i reprezentować państwo polskie razem z premierem żeby nie było gadaniny ze to jakiś samozwaniec któremu się kadencja skończyła  ,ale to wymaga myślenia i logiki a w ideokracji emocje 

Tam jest inny system, łgarzu.

Tam kadencje się wydłuża do końca wojny i rozpisania wyborów. Więc przestań powtarzać tępa ruską propagandę, produkcie tej propagandy.

Opublikowano

Trump to jednak idiota i to Live :smiech:

Jaka on szopę odwalił przed kamerami...

Oby go Amerykanie ustawili do pionu jak się powinno rozmawiać na wizji.

Typ staje po stronie agresora i jeszcze na wizji jedzie po sojuszniku.

Ciekawe jak wyglądała rozmowa z Putinem, nic dziwnego że tego nie pokazali bo dopiero by wyszło jakim błaznem jest prezydent USA.

Oh Ameryko coś ty sobie zrobiła.

Opublikowano
Teraz, Voodoo2 napisał(a):

i konfederacja, konfederacja też wygra i wróci do biznesu z Putinem 

Ale konfederacja jeszcze nie rządziła gdybyś zauważył , pewnie okażą się takimi samymi sprzedawczykami jak PIS i PO ale czemu nie dać im jednej szansy? jak nie spróbujemy to się nie dowiemy , na razie od 20 lat rządzi na zmianę PIS I PO a wcześniej komuna z PZPR która nazwała sie lewicą

Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać różnych rezultatów

Opublikowano
4 minuty temu, voltq napisał(a):

@areczek1987 Niemcy tylko tak gadaja , oni są w strategicznym partnerstwie z Rosja od rozbiorów Polski tylko dwa razy się pokłócili jak to w rodzinie i wybuchły dwie wojny ale zaraz wygra tam AFD i wrócą do biznesu i interesów z Rosja

Ty mi nie tłumacz co i jak. Wrzucam newsy a za słowem takiego "wodza" może coś stać lub nie. Blef? Ja bez Ukrainy przeżyje a bez Rosji tym bardziej... Pytanie kto zaczął a jak kiedyś powiedziałem gdzie powinni się pokazać przy stole to teraz tylko newsy wrzucam dla poglądu jak się układa. Zdanie jest jak pewna część ciała...

Opublikowano
1 minutę temu, Kadajo napisał(a):

Trump to jednak idiota i to Live :smiech:

Jaka on szopę odwalił przed kamerami...

Ciekawe jak wyglądała rozmowa z Putinem, nic dziwnego że tego nie pokazali bo dopiero by wyszło jakim błaznem jest prezydent USA.

Oh Ameryko coś ty sobie zrobiła.

Podrzejwam ze Amerykanie będą zachwyceni postawą Trumpa , wystarczy sobie cejrowskiego obejrzeć co tam się dzieje w USA

Opublikowano
3 minuty temu, Voodoo2 napisał(a):

i konfederacja, konfederacja też wygra i wróci do biznesu z Putinem 

Konfederacja jako rządzący Polską to będzie w 100% zmarnowana szansa dla naszego kraju, ale tutejsi poplecznicy konfy dopiero muszą to doświadczyć, żeby to zrozumieć :E.

Opublikowano
4 minuty temu, hubio napisał(a):

Posłuchajcie na spokojnie - osoby z jednej i drugiej strony - jeśli tak zupełnie różne politycznie osoby jak Gzegorz Braun i Leszek Miller mówią jednym głosem w sprawie Ukrainy. Jeśli ja - generalnie wyborca liberalny, który nigdy nie głosował na PiS i konfederację też tak mówi to naprawdę jest coś bardzo nie tak i postawa Załenskiego to naprawdę nie jest dzisiaj 100% dobre działanie na rzecz jego własnego narodu. Ja życzę Ukrainie jak najlepiej i wiem, że to wyświechtane słowo: "Pokój" ale za tym słowem idą setki tysiące ocalonych istnień ludzkich!

Z mojej strony na dzisiaj koniec bo piątek wieczorem to raczej powinienem przeznaczyć na coś milszego :) 

Braun i Miller nie są różni. Rosja komuną naznaczona, Miller też za tym. To zupełnie inna lewica niż dzisiejsza.

https://www.tysol.pl/a136271-leszek-miller-kariera-naznaczona-wschodnim-sentymentem

Opublikowano
2 minuty temu, Kadajo napisał(a):

Przypominam, że Amerykanie niedawno wybrali Trumpa na drugą kadencję, więc doskonale zdają sobie sprawę jaki on jest. A druga kwestia - przeciętny Amerykanin ma w poważaniu Ukrainę, ich losy tego państwa obchodzą tyle co mnie czy ciebie losy Demokratycznej Republiki Konga. Nie można się oszukiwać, że wygląda to inaczej.

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Spl97 napisał(a):

Konfederacja jako rządzący Polską to będzie w 100% zmarnowana szansa dla naszego kraju, ale tutejsi poplecznicy konfy dopiero muszą to doświadczyć, żeby to zrozumieć :E.

Rządy PIS PO SLD/PZPR PSL/ZSL to nie jest zmarnowany czas? gdzie jesteśmy po 35 latach? trzęsiemy portkami przed Rosją , mamy problemy gospodarcze , nielegalna imigracje , Inflacje ,  największy odsetek samobójstw , najniższy współczynnik urodzeń od czasu drugiej wojny , kraj się sypie , właśnie o tym pisze jak się nie obudzicie z tego snu matrixowego to zlikwidują całkowicie Polskę

Gdybyśmy dobrze wykorzystali ten czas to dziś Rosja by nam mogła naskoczyć , mogliśmy dążyc do bycia mocarstwem po 1989roku

Edytowane przez voltq
Opublikowano
5 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Od czasów laba widzę nic nie zmądrzałeś. Dalej powtarzasz te same prawicowe brednie.

Nasi dziadkowie umierali bo ich zaatakowano. A ty srasz w porty na samą myśl, że wojna mogłaby do nas przyjść. Ona może do nas przyjść niezależnie od wszystkiego.  A to co proponował trump nic nie dawało - to nie był pokój, to była całkowita kapitulacja. 

I nie dawała nam spokoju. Gwarantowała tylko to że gdyby Putin chciał więcej - czy Ukrainę czy Litwę czy Polskę, to Trump nie zrobi nic

ale To klasyk. W 39 prawicowe odpady też się chciały dogadywać z hitlerem.

Mówiłem że źle się dzieje w Polsce i w UE i dzisiaj wychodzi na moje. Bo co teraz UE może zrobić? Bez USA jest tylko panika.

Węgry, Czechy, Rumunia, Włochy etc. się dogadały. I nie są dzięki temu na szczycie listy z największymi stratami wojennymi. A Polska mimo strat i mimo odgrywania bohaterów na skalę globu nie dostała nawet reparacji. 

Opublikowano
Teraz, Dirian napisał(a):

Przypominam, że Amerykanie niedawno wybrali Trumpa na drugą kadencję, więc doskonale zdają sobie sprawę jaki on jest. A druga kwestia - przeciętny Amerykanin ma w poważaniu Ukrainę, ich losy tego państwa obchodzą tyle co mnie czy ciebie losy Demokratycznej Republiki Konga. Nie można się oszukiwać, że wygląda to inaczej.

Ale Trump kapituluje z roli USA jako szeryfa i potęgi. Klęka przed Rosją :) 

1 minutę temu, Zdzisiu napisał(a):

Mówiłem że źle się dzieje w Polsce i w UE i dzisiaj wychodzi na moje. Bo co teraz UE może zrobić? Bez USA jest tylko panika.

Węgry, Czechy, Rumunia, Włochy etc. się dogadały. I nie są dzięki temu na szczycie listy z największymi stratami wojennymi. A Polska mimo strat i mimo odgrywania bohaterów na skalę globu nie dostała nawet reparacji. 

Panika u ciebie w gaciach. Europa ma ogromny potencjał. I wygląda na to że teraz będzie większa jedność. 

Dogadanie się z nimi to byłaby hańba o wymagałoby uśmiercania polskich obywateli.

Opublikowano
Teraz, GordonLameman napisał(a):

Ale Trump kapituluje z roli USA jako szeryfa i potęgi. Klęka przed Rosją :) 

Tak twierdzą przeciwnicy Trumpa, jego zwolennicy czy ogólnie trzeźwo myślący ludzie wiedzą, że Rosja na ten moment nie jest żadnym zagrożeniem czy konkurencją dla USA, a może być cennym partnerem handlowym. USA ma teraz znacznie większe zmartwienia w postaci rosnącej potęgi Chin. 

Opublikowano
1 minutę temu, Dirian napisał(a):

Tak twierdzą przeciwnicy Trumpa, jego zwolennicy czy ogólnie trzeźwo myślący ludzie wiedzą, że Rosja na ten moment nie jest żadnym zagrożeniem czy konkurencją dla USA, a może być cennym partnerem handlowym. USA ma teraz znacznie większe zmartwienia w postaci rosnącej potęgi Chin. 

Rosja jest zagrożeniem dla sojuszników USA. M. in. dla nas. 

W czym Rosja miałaby być cennym partnerem? USA zacznie im sprzedawać swoją broń? Po tym co robią w Europie od 2014?

Teraz, abudabi napisał(a):

Czyli kto??

Amerykańskie rednecki. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...