Gość Opublikowano 3 Marca 2025 Opublikowano 3 Marca 2025 5 minut temu, kanon7 napisał(a): ^^ no tak, ty nigdy byś tak nie zrobił. @Kadajo dajesz! Tak jest, jeden przekaz.
Gret 665 Opublikowano 3 Marca 2025 Opublikowano 3 Marca 2025 @Kadajo i @Winter jak trump i zelenski w gabinecie owalnym, kto jest kto to już zostawiam wam 1
kanon7 614 Opublikowano 3 Marca 2025 Opublikowano 3 Marca 2025 Teraz, Gret napisał(a): @Kadajo i @Winter jak trump i zelenski w gabinecie owalnym, kto jest kto to już zostawiam wam 8
Suchy211 1 399 Opublikowano 3 Marca 2025 Opublikowano 3 Marca 2025 Przed chwilą oglądałem kawałek jakiegoś youtubowego wywiadu z Millerem. Miller zarzeka sie, że ma dostęp do raportów ONZ zgodnie z którymi Ukraińskie nacjonalistyczne bojówki zabiły 16k rosyjskojęzycznych Ukraińców. Ma ktoś jakieś pojęcie ile będzie w tym prawdy? 1
hubio 1 285 Opublikowano 3 Marca 2025 Opublikowano 3 Marca 2025 (edytowane) Obserwuję Millera od wielu lat i nie rzuca słów na wiatr i musi mieć dowody jak to mówi. Natomiast prawda leży pewno gdzieś po środku i równie dobrze to mogły być "zielone ludziki putlera" - ubrani w cywilne ciuchy, udający cywilów, a tak naprawdę robiący dywersję. Formalnie cywile i tak banda putina to wysłała do ONZ. ONZ przyjął to jako wiarygodne, a Miller na tym się opiera. ruskim kacapom nie można wierzyć nawet jak powiedzą, że dzisiaj jest trzeci marca. I żeby była pełna jasność ja nie mam za złe Załenskiemu, że myśli dokładnie tak jak cały świat o tym zbrodniarzu z kremla bo to, że 25 razy złamał umowy to wie i Trump i każdy. To jak traktuje jeńców też i to, że jest bandytą napadającym inny kraj to też każdy wie, zaręczam razem z Trumpem tylko chodzi o to, że ten kacap sąsiaduje z Ukrainą i ma mocarstwo, a Ukraina przez 3 lata stawia dzielnie opór ale są na wykończeniu. Dobrze powiedział jeden z Republikanów albo Vance (nie pamiętam kto), że jedyną osobą na świecie, która może załatwić ten pokój to jest Trump. Alternatywa to dalsza wojna z pytaniem jak długo starczy Ukraińcom ludzi i sprzętu. A Trump jeszcze się wściekł o to, że Załesnki powiedział, że mają przewagą. A przecież tą przewagę mają dzięki pomocy UE i USA. Po odcięciu od USA nie będą mieć. Czyli tak naprawdę wg Trumpa musi odciąć pomoc, żeby Ukraina nie miała przewagi, raczej wg mnie równowagi i wtedy zgodzi się na pokój. No i kwestia taka, że rzeczywiście USA bardzo pomogły Ukrainie mimo, że są za oceanem i naprawdę nie muszą bronić Ukrainy bo to nawet nie ten kontynent wiec na litość boską - mógł Załenski zrobić wyjątek i założyć ten cholerny garnitur tym bardziej, że był o to proszony... Edytowane 3 Marca 2025 przez hubio 2 1
GordonLameman 9 185 Opublikowano 3 Marca 2025 Opublikowano 3 Marca 2025 3 minuty temu, Suchy211 napisał(a): Przed chwilą oglądałem kawałek jakiegoś youtubowego wywiadu z Millerem. Miller zarzeka sie, że ma dostęp do raportów ONZ zgodnie z którymi Ukraińskie nacjonalistyczne bojówki zabiły 16k rosyjskojęzycznych Ukraińców. Ma ktoś jakieś pojęcie ile będzie w tym prawdy? Liczby to bzdura. https://www.ohchr.org/en/press-releases/2016/07/un-report-2014-16-killings-ukraine-highlights-rampant-impunity
Gość Opublikowano 3 Marca 2025 Opublikowano 3 Marca 2025 (edytowane) Zawnioskowałem o usunìęcie konta błaźnie. Akceptuj od razu, błaźnie. @Kadajo Edytowane 3 Marca 2025 przez Winter
Kadajo 7 961 Opublikowano 3 Marca 2025 Opublikowano 3 Marca 2025 1 minutę temu, Winter napisał(a): Zawnioskowałem o usunìęcie konta błaźnie. Akceptuj od razu, błaźnie. @Kadajo Ale to wiesz ze to nie do mnie takie prośby ? Ja jestem tylko modem
sk09372 66 Opublikowano 3 Marca 2025 Opublikowano 3 Marca 2025 2 minuty temu, Winter napisał(a): Zawnioskowałem o usunìęcie konta błaźnie. Akceptuj od razu, błaźnie. @Kadajo Który to już raz usuwasz to konto?
Gość Opublikowano 3 Marca 2025 Opublikowano 3 Marca 2025 Teraz, Kadajo napisał(a): Ale to wiesz ze to nie do mnie takie prośby ? Ja jestem tylko modem Ty nawet modem nie jesteś mały siurku.
Gret 665 Opublikowano 3 Marca 2025 Opublikowano 3 Marca 2025 1 minutę temu, Winter napisał(a): Ty nawet modem nie jesteś mały siurku. W ustawieniach konta możesz zawnioskować usunięcie konta, które trafi do admina
MaxaM 1 782 Opublikowano 3 Marca 2025 Opublikowano 3 Marca 2025 (edytowane) 16 minut temu, Suchy211 napisał(a): Ma ktoś jakieś pojęcie ile będzie w tym prawdy? Na logikę. Da się ukryć 16k zamordowanych osób? Co z ich rodzinami? Nikt nic nie wie? Nikt nic nie widział? Żadnego śledztwa dziennikarskiego? Wszyscy cicho siedzą? Nawet żadnej historii o yeti, wampirach i uprowadzeniach ufo? Takie rewelacje, dowody, byłyby istnym paliwem dla jednej strony. Edytowane 3 Marca 2025 przez MaxaM 1
Mar_s 2 296 Opublikowano 3 Marca 2025 Opublikowano 3 Marca 2025 Dałem mu na uspokojenie, ewentualnie wytrzeźwienie, jak wróci to może dokończyć usuwanie, albo nie. I nie, @Kadajo mnie nie wezwał "na pomoc", odpowiedziałem na raporty. 1
Kadajo 7 961 Opublikowano 3 Marca 2025 Opublikowano 3 Marca 2025 Chyba trafiłem w czuły punkt... Mam wrazenie ze juz Kindżał się zbliża na moja pozycje A ja chciałem tylko ponegocjować minerały... 4
Mar_s 2 296 Opublikowano 3 Marca 2025 Opublikowano 3 Marca 2025 To nie Kindżał, najwyżej holenderski drewniak 9
Suchy211 1 399 Opublikowano 3 Marca 2025 Opublikowano 3 Marca 2025 A co się stało, że Winter się tak rozpuścił?
Kadajo 7 961 Opublikowano 3 Marca 2025 Opublikowano 3 Marca 2025 Wysłałem mu tylko hymn Rasijski tak dla beki a tu wojna od razu wybuchła
kanon7 614 Opublikowano 3 Marca 2025 Opublikowano 3 Marca 2025 1 minutę temu, Suchy211 napisał(a): A co się stało, że Winter się tak rozpuścił? poniżej 30 minut temu, kanon7 napisał(a): 1
ryba 1 247 Opublikowano 3 Marca 2025 Opublikowano 3 Marca 2025 1 minutę temu, Suchy211 napisał(a): A co się stało, że Winter się tak rozpuścił? Mozliwe ze poszedl na zasilek dla bezrobotnych w NL, a z tym nie chca sprzedawac trawki w coffiku i zestresowany chodzi
hubio 1 285 Opublikowano 3 Marca 2025 Opublikowano 3 Marca 2025 (edytowane) 3 minuty temu, Kadajo napisał(a): Wysłałem mu tylko hymn Rasijski tak dla beki a tu wojna od razu wybuchła ... i to z łodzi podwodnej poniedziałek - każdy ma zły nastrój... Za 4 dni będzie lepiej jak wleci piątunio @Kadajo po coś Ty chopie wchodził w tematy wojenne jak unikasz nawet politycznych... Po co Ci to było. Złamałeś własną zasadę Edytowane 3 Marca 2025 przez hubio 1
bergercs 1 738 Opublikowano 3 Marca 2025 Opublikowano 3 Marca 2025 Jaki tam zasiłek, liczył na przydział na Volvo a dostał kluczyki do Kamaza. 4
Kadajo 7 961 Opublikowano 3 Marca 2025 Opublikowano 3 Marca 2025 Ehhh dzisiaj wszyscy biorą zaraz wszystko do siebie. PRzecież to tylko internet. 2
ryba 1 247 Opublikowano 3 Marca 2025 Opublikowano 3 Marca 2025 (edytowane) Gdzie Voltqa zakopaliscie towarzyszu @Kadajo? Bo cos cicho siedzi Edytowane 3 Marca 2025 przez ryba 1
Kadajo 7 961 Opublikowano 3 Marca 2025 Opublikowano 3 Marca 2025 Ale podobalo mi sie to porównanie nas do tej zadymy w gabinecie owalnym 1
Rekomendowane odpowiedzi