Ukraina - Rosyjska inwazja 2022
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kadajo · Opublikowano
No w sumie tak się zachowują cienie w realu Im bliżej "krzak" ziemi tym ostrzejszy ma cień, im dalej tym bardziej miękki i pozbawiony detali. -
Przez Krystian03 · Opublikowano
Ostatnio patrząc na filmiki, które pokazują bardzo szybkie przejście gry pomijając około 80-90% fabuły z użyciem ciekawych błędów to zacząłem grać ponownie w GTA San Andreas wersja 1.01. Klonowanie pojazdów misyjnych, przechodzenie misji w trybie bez, automatyczne przejście do misji 0 podczas innej, pomijanie niektórych misji lub przyspieszenie/teleporty, dostanie bardzo dużej ilości kasy bez kodów, teleport do innego miejsca z możliwością sterowania i robienie obydwu misji na raz. -
Przez MarcoSimone · Opublikowano
@Pitt_34 testy pokazują, że CCD z 3D Cache to taki 9850X3D w dużym procku Nie mniej, 9950X3D nie nadrobi tego co daje 5090. Fajka dalej dłuższa -
Przez Krystian03 · Opublikowano
Podczas używania tego AI Googlowskiego próbując napisać skomplikowany skrypt który wysyła wiadomość z załącznikiem z dysku lokalnego na Discordzie i na początku twierdził że to wina dostawcy internetu (co ma do tego) i trzeba zmienić hosting, następnie zaczął pisać te same skrypty jako "o to poprawiona najstabilniejsza wersja skryptu na 2026 rok" które niczym się nie różnił, a mało tego jak napisałem wszystkie sposoby to zaczął takie błędy pisać typu `link{zmienna}/${id}` i pomimo napisania że brakuje $ i przed tym / to ciągle pisał że to jest błąd i ma być `link{zmienna}/${id}` kilkukrotnie. Na szczęście wiedziałem wtedy co jest nie tak i ten sposób z poprawionym linkiem finalnie zadziałał. -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
AlanWake2_2026~1.mp4 W kazdej praktycznie gierce. Tak jest. Kiepska ta imersja drzew wtf
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi