Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, GordonLameman napisał(a):

Dla mnie to nie problem. 
A ty, pączusiu, co? Nie będziesz bronił swojego kraju? A, zapomniałem - Ty już uciekłeś. Czemu nie idziesz na jakieś forum UK sadzić te Twoje głupoty?

Az cie odbokuje na jakis czas :E :E :E :E :E taki epicki moment. Jak juz bedziesz w okopach walczyl w rurkach i z teczowa flaga to wyslij jakas fote na forum lewaczku najdrozszy :) 

Zawsze mnie ciekawilo jak taki skrajny lewicowiec o tak skrajnych pogladach lewackich zareaguje na powolanie. 

Pozdrawiam serdecznie, sciskam bardzo mocno.

Trzymaj sie tam w tych okopach :E 

leftists.jpg

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Roman_PCMR napisał(a):

Az cie odbokuje na jakis czas :E :E :E :E :E taki epicki moment. Jak juz bedziesz w okopach walczyl w rurkach i z teczowa flaga to wyslij jakas fote na forum lewaczku najdrozszy :) 

Zawsze mnie ciekawilo jak taki skrajny lewicowiec o tak skrajnych pogladach lewackich zareaguje na powolanie. 

Pozdrawiam serdecznie, sciskam bardzo mocno.

Trzymaj sie tam w tych okopach :E 

Normalnie,  nie jestem tchórzem jak Ty. :) 

Ja mam czego bronić w tym kraju - mojej rodziny. Na tym polega patriotyzm, pączuś. Coś o czymś słyszałeś, ale nigdy w sobie tego nie miałeś. 

P.S.

bawi mnie jak co chwilę o mnie piszesz. Get a life, pączek.

Edytowane przez GordonLameman
Opublikowano

Temat ćwiczeń to raczej ma na celu zbadanie nastrojów społecznych. Przed chwilą w tv poseł PO mówił o tym, że to mają być ćwiczenia dla ochotników, którzy będą w odpowiednim wieku i mieć odpowiedni poziom zdrowia. Choć koalicjant mówił, że to mają być ćwiczenia dla ochotniczek, a panowie zostaną "wybrani na ochotnika" :D

Opublikowano
13 minut temu, GordonLameman napisał(a):

I couldn’t care less.

Popraw angielski bo nie przyjma cie do UK jak bedziesz w samych gaciach uciekal :E 

Masz jeszce inne wyjscie:

bip.brpo.gov.pl/pl/content/rpo-transseksualizm-dyskwalifikacje-wojska-sluzba-mon-odpowiedz

:E :E 

Z twoim wygladem nie powinno byc problemu :) 

Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, Roman_PCMR napisał(a):

pijacki bełkot

Nie mam zamiaru uciekać i do tej pory nie uciekłem. A ty zgrzytasz zębami ze strachu siedząc na saksach w UK za niewiele ponad minimalną.  :)

I w dodatku słabiutko znasz angielski - to już w ogóle żałosne :) 

Edytowane przez GordonLameman
Opublikowano
6 minut temu, Roman_PCMR napisał(a):

@GordonLameman No juz spokojnie, nie placz. :) 

Wyszkola cie w wojsku, prysznice bedziecie brali wspolne z kolegami...bedziesz sie czul jak w domu :E 

Ciekawe masz fantazje. I ciągle o nich piszesz. 

W przeciwieństwie do Ciebie mam swoją własną rodzinę, expacie :) 

5 minut temu, Mar_s napisał(a):

@Roman_PCMR @GordonLameman Dajcie już spokój.

Bo zaraz pójdziecie do kąta, obaj.

Co ja mogę na to, że ten pączuś ciągle o mnie myśli i ciężko mu napisać posta bez wspominania o mnie? 

Jest to smutne - pełna zgoda - ale nie mam na to wpływu.

Opublikowano (edytowane)
57 minut temu, Roman_PCMR napisał(a):

Popraw angielski bo nie przyjma cie do UK jak bedziesz w samych gaciach uciekal :E

https://context.reverso.net/translation/english-polish/i+couldn't+care+less

Faktycznie - chyba powinien napisać po prostu: I don't care / whatever lub doesn't matter bo i couldn't care less jest zawsze w kontekście: nie obchodzi mnie z czym ktoś coś robi albo nie obchodzi mnie jak ktoś coś robi?

Edytowane przez hubio
Opublikowano

Ide spac a ty gordon dalej analizuj co napisalem do ciebie i komentuj moje posty. Ciesze sie ze masz moj cytat w swoim opisie. Znaczy ze ciebie boli :E 

Wstaje rano, mam swoja firme i ludzi do ogarniecia, nie kazdy jest leserem jak ty co siedzi i klepie w klawiature ;) 

Ja pracuje dla siebie a ty dla kogos :E 

Pozdrawiam i dobranoc

Opublikowano
13 minut temu, Roman_PCMR napisał(a):

Wstaje rano, mam swoja firme i ludzi do ogarniecia, nie kazdy jest leserem jak ty co siedzi i klepie w klawiature ;) 

Ja pracuje dla siebie a ty dla kogos :E

Ale to coś słabo... Ja też mam swoją firmę i to od 20 lat i pracuję dla siebie i główny powód był taki, żeby nie zapier... w sobotę od rana jak na etacie... :) Jaki jest sens posiadana własnej firmy jak nie masz nawet dla siebie wolnego weekendu i musisz się kłaść w piątek o 23:30? :) 

Opublikowano
20 minut temu, eNeSik napisał(a):

ZPP na 24h - ostrzegawczo. To nie miejsce na Wasze "prywatne wycieczki". Jesli nie przekona Was to do refleksji - wrocimy do tematu :E

Nie ważne kto zaczął przeproście się i podajcie sobie ręce %-)

Opublikowano (edytowane)

o, i tyle warte te wypowiedzi naszych wspaniałych rządzących, gdy mówią, że zadbają o naszą obronność.

Przykład 2 w ciągu tygodnia jak się troszczą

https://wykop.pl/link/7664193/przypomnijmy-radna-po-z-miejskiej-zieleni-na-prezesa-fabryki-rakiet

Ludzie głosowali na KO, bo nie godzili się na takie zachowanie władz pisuarii. A ci robią to samo. W obliczu rosnącego poparcia dla partii pro-ruskich. To jest działanie na szkodę naszej obronności samo w sobie oraz dodatkowo pośrednio, bo ludzie tak będą mieli dosyć popisu, że zagłosują nawet na partie jeszcze bardziej proruskie niż Konfa. Tak jak to się stało w USA, gdzie ludzie tak mieli dosyć Republikanów i Demokratów, że dali się nabrać na Trumpa. Dwa razy. Z opłakanym skutkiem dla bezpieczeństwa międzynarodowego. 

Edytowane przez VRman
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Była mała zmiana planów i rozwój wydarzeń…  narazie stan roboczy   
    • Bo nie powinien tak mówić... Jak by jakiś pdf zgwałcił dziecko. Na dodatek byłby to Polak to miło by ci było usłyszeć, że tego czynu nie popełnił Janek albo Robert tylko "brudas z Polski"? Władze w UK ścigają za teksty rasistowskie, a nie za piętnowanie przestępców!!! Taka różnica...   Oczywiście jednak prawo prawem, ale też jest potrzeba pewnego wyczulenia i po prostu ludzkich odruchów więc za takie coś powinien grozić co najwyżej mandat albo pouczenie, a nie zawinięcie (jeśli to prawda). Nie znam tematu ale władze UK poszły w tym chyba za daleko. Być może chodzi o to żeby w zarodku zdusić rasizm żeby za parę lat biali nie wieszali imigrantów?   Generalnie w UK prawo jest idiotyczne. Zresztą w USA podobnie. Anglosasi się pogubili chyba w XXIw. Za wysłanie jednej nagiej fotki z 15 latką trafiasz na lata do więzienia, ale jednocześnie nie przyjmowali zgłoszeń codziennego wykorzystywania dziewczyn przez imigrantów o czym była mowa w tym wątku. I jest ogromna afera. Latami policja ignorowała sygnały od zrozpaczonych dziewczyn, a jednocześnie ta sama policja robiła z życia koszmar komuś kto wysłał zdjęcie anonimowej dziewczyny.   Ai mi napisało, że dlatego, że łatwiej było się wykazać i lepsze dowody cyfrowe + algorytmy przeczesujące internet... A jak jest realna dziewczyna, krzywdzona przez obcokrajowca to może kłamie? Xddd   Prawo w UK i USA to są debile. I tyle w temacie. I widać też, że ścigają generalnie bardziej przestępstwa internetowe (jak np. właśnie za mowę nienawiści) niż realne gwałty czy molestowanie nastolatek. Chory kraj. Hipokryzja korpoświata jest totalna.
    • Kasę zwrócą bez problemu, jeżeli była kupiona za np. 10-13 tys zł, może wystarczy w 2028 roku na RTX 6080.   
    • to zależy od tego czy karta oddana została na rękojmię czy na gwarancję. W pierwszym przypadku za trzecim razem muszą dać nowy sprzęt lub kasę. W drugim to już zależy od producenta i tego co napisane w gwarancji. To są duże pieniądze i trzeba uważać czy nie będzie szukania winy użytkownika. To nie kilka stów.   
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...