Ukraina - Rosyjska inwazja 2022
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez TheMr. · Opublikowano
W podobnych warunkach, być może nawet gorszych jechałem na sylwestra na S8, lewy pas kompletnie nieodśnieżony a na prawym 70-80 km/h, zamieć cały czas padający śnieg, na lewym SUVy normalnie po 120 No cóż, ich wybór ale później jakimś dziwnym trafem znajdują się w rowach Hamulec to jeden z gorszych pomysłów na takie warunki. -
Przez rzymo · Opublikowano
To sprawdź bez XMP / EXPO. Specyfikacja kontrolera pamięci w procesorze jest taka jak niżej. Na pewno uzyskasz więcej niż 3600, ale 6000 MT/s może być niemożliwe. -
Przez lukadd · Opublikowano
A od ilu w PL obecnie zaczyna się top 2%, to raczej kwoty powyżej 25k netto. Ogólnie to jest hobby, więc jak ktoś ma hobby i go to jara to wyda na to pieniądze. Ludzie potrafią sobie fele do aut kupować w wyższych cenach od RTX 5090 i to głównie dla wyglądu Nie mówiąc o kosztach innych bardziej konkretnych upgrade. Zestawy do sim racingu PC potrafią kosztować po kilkadziesiąt k pln. Ludzie wydają na rowery po kilkadziesiąt k bo mają takie hobby. Zestaw kół obręczy to może być koszt 10k pln+ Lubisz żeglować, masz takie hobby i cię stać to kupujesz sobie łódkę, kilkadziesiąt k do kilku milionów+ itd. -
Przez serwal4 · Opublikowano
Wychodząc z pracy zaobserwowałem Aygo (takie po 2019, nie gruz do pracy za 2k) na letnich także ten... I nie, nie stało od x czasu; Rano jak parkowałem przede mną stało inne auto I tak, wielosezonowe Pirelli SF3 dały radę... ale jeśli w dzisiejszych warunkach (max 10-15cm śniegu, min. ilości 'szklanki') miałbym na nich problemy to w życiu w AS bym się nie pakował. Znajomy leciał A1 z Czewy do nas ~10 rano to tak 80-90 w porywach (bo lekkie naciśnięcie hamulca i lipton, a mówimy o młodym aucie na świeżych przyzwoitych zimówkach); Choć opowiadał, że lewym pasem zdarzali się Kierowcy ewidenie przelatujący szybciej. -
Przez ODIN85 · Opublikowano
https://honorstore.pl/products/smartfon-honor-400-pro https://allegro.pl/oferta/smartfon-apple-iphone-15-128gb-black-super-retina-xdr-6-1-18222146632
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi