Ukraina - Rosyjska inwazja 2022
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Petru23 · Opublikowano
Przecież to do miasta... Gdzie 120km/h -
Przez rzymo · Opublikowano
Z tego co zdążyłem wyguglować - wtrysk bezpośredni, co ciekawe odmiany hybrydowe mają wtrysk pośredni. Jutro będę widział auto na żywo i na pewno zrobię nim -naście / -dziesiąt kilometrów. Jak dla mnie to główną wadą tego auta jest 'krótka' skrzynia biegów - 120km/h i już jest 3400 RPM. -
Przez Camis · Opublikowano
Powoli się uczą że tego się nie robi, u mnie też stawiali do czasu. Dzban dostał 1500zł mandatu i już się nauczył że nie jeździ się po chodniku. -
Przez Karister · Opublikowano
Z paroma stwierdzeniami tutaj bym mocno polemizował, bo facet wali srogie błędy merytoryczne. Po pierwsze AirPlay czy to 1, czy 2 to jest ściek do streamingu audio. Od kilkunastu lat używam Macbooków, iPhone'ów i mam też streamer z AirPlay 2. To jest bzdura, że ten protokół pozwala na sterowanie streamerem w taki sposób, że ten sobie pobiera muzykę i gra. Cały czas wymagana jest komunikacja telefonu ze streamerem. Wyłączy się w telefonie Wi-Fi, aplikację do muzyki, czy sam telefon i koniec grania. Do tego jest gigantyczne opóźnienie przy sterowaniu odtwarzaniem. To, co on opisuje, dobrze jest zrobione w Roon czy Tidal Connect. Tam faktycznie aplikacja służy do sterowania playbackiem. Puszcza się playlistę czy album w zadanej kolejności na streamer i ten gra godzinami albo i dniami. Nieważne, co dalej robię z telefonem. Zapomnij o takim czymś z AirPlay w dowolnej wersji. Potem też jest dobrze. OLED do streamera? Serio? na tych 3.5" calach na pewno ktoś doceni efekty wizualne okładki odtwarzanego albumu. Póki nie miałem streamera z wyświetlaczem, to korzystałem w tableta z tym celu. Największym wyzwaniem było znalezienie czegoś z przyzwoitej półki właśnie bez OLED, tylko na IPS. Czemu? Żeby do audio nie zmigrował rak o wypalaniu się ekranu przy odtwarzaniu tego samego albumu przez tydzień. Wystarczy, że takowy się ciągnie już na kilka tuzin stron w temacie o monitorach. -
Przez Petru23 · Opublikowano
Głupie nie jest, biorąc pod uwagę alternatywę. Ciekawe jak się będzie spisywać, a że MG to nadzieja jest
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi