Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
14 minut temu, bbandi napisał(a):

Bo tam wolą rakietę pokazać raz do roku na paradzie zamiast wyżywić 5 wiosek w cenie tej rakiety, a ci z wiosek cieszą się z parady jedząc gruz - taka mentalność.

Opublikowano
31 minut temu, MaxaM napisał(a):

Dodając jeszcze jaką byli potęgą technologiczną i naukową za czasów ZSRR.

Oj myślę, że trzeba by się przyjrzeć co zostało wynalezione na terenie Rosji a co na terenach państw, które były pod butem ZSRR. Coś od lat 90 nie widać tej "potęgi".

• Upvote 1
Opublikowano

Większość technologii to Ukraina i Kazachstan tak w sumie :E Rosjanie potrafili zgubić blueprinty do wszystkich swoich czołgów, a żeby nikt się nie dowiedział o budowie takiego czołgu to ludzi rozstrzeliwali :E Sprytne. Aż tak sprytne, że teraz nie mają jak produkować silników do T-80 albo naprawiać T-72 w czasie w jakim powinni :D 

6 minut temu, NotQuite napisał(a):

Hehe zrobił wcześniej killstreaka i wykorzystał uav:Up_to_s:

Żeby to było takie proste... Miał mega fart, że udało mu się przeżyć. 

Opublikowano
27 minut temu, TheMr. napisał(a):

Widziałem jakie samoloty lądują na tym lotnisku. To jest szok, że tak mało jest katastrof lotniczych. Niektóre samoloty wyglądają jak śmietniki, szczególnie te afrykańskich linii lotniczych. 

Opublikowano (edytowane)

jesli to prawda to europa bedzie coraz bardziej obsrana (co przełoży sie na jej ograniczone działania względem kacapów lub nawet ich brak) a rosja coraz bardziej bedzie sobie pozwalać w europie (dopóki bedzie miała na to pieniądze), historia pokazuje ze na szczycie oddziaływań skutecznych język siły jest jednym z najlepszych.

Edytowane przez Oldman
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

No i co im po tej amunicji? Będą ludziom wypłacać w ten sposób wynagrodzenia zamiast w rublach, które są warte mniej niż papier, na którym się je drukuje?

https://g.co/kgs/fUEtpbe

EU jest w stanie zwiększyć produkcję amunicji i to bez większego szwanku dla swojej gospodarki.

Edytowane przez Kris194
Opublikowano
24 minuty temu, Kris194 napisał(a):

No i co im po tej amunicji?

amunicja słuzy do napier**nia lub grożenia że się bedzie jej używać, dla porównania Polska moze swoją amunicją walczyc przez 10-15 dni w poważnym konflikcie. To jeden z czynników który powoduje ze jakies Panstwo traktowane jest poważnie a inne Państwo niepoważnie (tak jak np Polska)

29 minut temu, Kris194 napisał(a):

EU jest w stanie zwiększyć produkcję amunicji i to bez większego szwanku dla swojej gospodarki.

Znajdz mi sensowne zródło w necie które tak twierdzi chętnie sie zapoznam (pisze bez ironii)

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   1 użytkownik

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Ale widzisz ze sam TV (ramka) jak i OSD wygada ok a gra ma tak przeostrzone krawędzie ze głowa mała. Ale skoro ten SS jest taki "niemiarodajny" to po co go w ogóle wrzuciłeś ?   A przeprasza tam chodziło o FPS... no ale przy okazji widać ze cos jest z tym obrazem grubo nie halo. Gdyby to była kwestia samego telefonu to i OSD jak i sam TV tez by źle wyglądał.     Co do kompresji to DF udostępnia patronom nieskompresowane materiały z zarejestrowanych gier.
    • Obecny Rząd - KO+PL2050+PSL+Lewica   To gdzie ta władza w rękach jednej partii?
    • Chlopie, to jest zdjecie robione telefonem. Wszystkie suwaki od ostrosci w telewizorze mam zawsze w lewo na 0. Nic nie jest sztucznie podbite czy tam wyostrzone. Moze aparat wyostrzyl. Zdjecie zrobilem, bo akurat gralem, zeby pokazac odbicia. Nic wiecej z tego zdjecia nie zobaczysz. Weszla jeszcze kompresja na forum. 
    • @RyszardGTS Dla konserwatystów program będzie zdecydowanie radykalny. Samo to że autoerotyzm jest naturalny i nie jest niczym złym. Dla konserwatystów to "promocja i nauczanie masturbacji". Podobnie będzie z kwestiami orientacji seksualnej. Wg konserwek "promocja ideologii LGBT!". Do tego nauka antykoncepcji. Całkiem innych metod niż katolickie naturalne. Promocja rozwiązłości, seksualizacja dzieci! itd.   Jestem pewny że będzie wesoło Protesty pod ministerstwem, może kuratoriami. Podchwycą to z PiSu i Konfederosji na 100% i będąnakręcać.   Może nawet zorganizują jakiś duży marsz i będzie spora frekwencja oburzonych katolików.   Równocześnie kompletnie niczego to nie zmieni w samym przedmiocie i jego nauce.     Edycja: @crush Jak chciałbyś eliminować nauczyciela tęczowego, cokolwiek to dokładnie znaczy, ze szkoły? Tu bym powiedział że jest odwrotnie niż było za pisowców. Tzn za edukację odpowiada obecnie lewica. Tęczowość, szeroko rozumiana, jest obecnie na topie.   Nie bez powodu Kościół wydał aż jakąś swoją odezwę przeciwko temu przedmiotowi. I to chyba na poziomie episkopatu a nie indywidualnych księży.   W każdym razie od strony środowisk konserwatywnych będzie słychać naprawdę głośne wycie  
    • Co masz na myśli mówiąc o zablokowanym powietrzu ? Bardzo solidnie dokręcone, teraz za drugim razem upewniłem się dwa razy właśnie. Za 1 razem bąbelków nie było, poszło o wiele łatwiej, teraz dwa razy nakładałem, za pierwszym razem dzisiaj musiałem zdjąć całkowicie założony tpm bo się przerwał. Właśnie katuje w batku 1, bez UV, zaraz podeślę wynik z hwinfo Niestety, nie mniej nie więcej. Ten typ tak ma i pozostaje granie tylko z UV. 
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...